Sú vaše deti fakt tak odlišné?
Ahojte. Stále sa hovorí, že ak je jedno dieťa kľudne, druhé bude živé a naopak. Mám jedno, až až živé, ale keď mne sa to tak ľúbi. Nerada by som mala zaspaté kľudné dieťa, ako vidim často v okolí😅 Svoje dieťa milujem nadovšetko, mám v tom roky rokúce jasno, že chcem 2 deti, ale odrádzajú ma od toho v poslednej dobe reči okolia. Vkuse počúvam len, že jojooj to druhe bude určite také kľudné, zaspatučké a bla bla, lebo že je pravidlom, že druhé dieťa je úplne opozitum toho prvého. Zamýšľam sa nad tým, že sa to tu opýtam, či je to tak naozaj u vás všetkých? 🤣 Ďakujem.
@anonym_autor 😳 ťažko uveriť, že toto sa pýta jedna dospelá osoba.
Genetiku neprekabátiš, čo si s manželom urobíte, to budete mať.
@anonym_autor mám dve deti, a veru každé je povahovo iné. Práve to kludné a zasoatejšie,ako si to nazvala,má velmi dobre našliapnuté v kariere aj celkovk v živote, tak neviem z čoho máš obavy .. nájdeš si cestu k obom.
Obe deti su uplne odlisne, ale obe su poriadne zive. Nenudime sa doma
@anonym_autor su uplne ine ale ani jedno nie je zaspate. Horsie by bolo keby bolo hlupe ako ty.
To, jaké budeš mít děti opravdu nijak neovlivníš a ani to nemůžeš odhadnout dopředu. Ale teda mám děti 3 a každé je povahově jiné. Prostřední je nejklidnější, ale také moc neposedí. Rádo mi pomáhá, vaří se mnou. První a poslední jsou si povahově více podobní, stejně tvrdohlaví a divočejší, ale také mezi sebou více bojují. 🙂
@anonym_autor keď si zaspata ty, bude aj dieťa. Gény sú geny 🙆🤦
Ja mam dve uplne rozdielne deti. Starsi je taky pomaly, flegmatik, na vsetko ma cas, aj v skole bol od malicka pomalsi nez ostatni, nie je velmi zrucny, nesportuje, ale dobre sa uci, idu mu jazyky. Mladsi je pravy opak, taky hyper, stale nieco musi robit, hra futbal, je velmi zrucny, stale nieco majstruje, minutu neobsedi.. Milujem ich obidvoch rovnako a kazdy je niecim vynimocny. Ale to ze ja mam 2 rozdielne deti, to neznamena ze ich budes mat aj ty..
@anonym_autor ano, dost odlisne. On je total introvert a velmi tvrdohlavy, ona je extrovert, taky vesely smejko zajko. On doteraz nejde k nikomu len tak, nedovercivy od babatka a ona naopak. On je taky, ze sa vzdy rozdeli, mlada veru nie.
@anonym_autor ano, dost odlisne. On je total introvert a velmi tvrdohlavy, ona je extrovert, taky vesely smejko zajko. On doteraz nejde k nikomu len tak, nedovercivy od babatka a ona naopak. On je taky, ze sa vzdy rozdeli, mlada veru nie.
@kiki68 očividne si ju vychovávala tak, aby bola takáto, takou sa nestala bez pričinenia. Ja osobne nepodporujem extrovertnosť.
@anonym_autor prvé dieta total flegma, druhe čistý opak ,ale časom sa druhe skludnilo. No tu je rozdiel aj chlapec a dievca. Dcera chce byt všade, vsetko vedieť, syn v jej veku neriešil ani polovicu z toho co ona 🙂 je pravda, ze viac ma nakopne to živšie dieťa 🙂 pri tom flegmošovi je zase klídek, mame to vyvážené.
Ja man 2 dievcata, su uplne rozdielne, ake energiu a hlucnost maju spolocne 😄
mam 3 deti. všetky 3 rovnako živé a neposedne!!,
Keď túžim po čomkoľvek, názory okolia sú mi ukradnuté. Také sprostosti brať vážne!
Keď budú tvrdiť, že druhé dieťa bude choré, lebo oni to tak majú, to tiež budeš takto prežívať?
@anonym_autor Vobec to tak nie je, je to o nahode plus o povahach, ake sa vyskytli v rodine, aj viac generacii dozadu. Napriklad ja ani sestra teda urcite ani jedna nie sme nejake kralovne kludu, nasi rodicia tiez velmi nie a nase deti veru tiez nie. Hoci inac su v povahach dost vyrazne rozdiely.
ja ti to poviem z pohladu surodenca, nie nie sme rovnaki s mojim sudencom, a vdakabohu za to...
Ja mam dve rozdielne deti, ale povahovo sa rozdelili po nas s muzom. Syn, velmi mudry, lahko sa s nim da vyjst, trochu introvertny. Dcera maly satan, narocna, nervacka, ale zato vesela extrovertna. Hadaj, kto je po kom🤣
Mame 4 a kazde ine. Aj vyzorovo. Aj povahovo. Jedno nechcelo cumel. Dalsie nechcelo spat. Dalsie chcelo cumel. Stvrte milovalo kocik.
Prvy bol take normalne dieta. I ked som miestami brala ze narocny-kym sa nenarodilo druhe. To bol vetroplach. Za dve deti. Treti bol celkom ok a teraz dtvrta zbovu. Tak zive dieta. Nicoho sa neboji.
@anonym_autor no u nas to tak bolo.
@anonym_autor to je o genetike aku zdedi. Ked ste obaja extroverti, tak pravdepodobne vsetky deti budu take.
Mame 3 deti. 1.a3.su podobni, kludni ale uzkostlivejsi, ale tiez mali svoje muchy. Druhy je viac po manzelovi, ten bol od mala betar a liezol kde sa dalo.
@anonym_autor Jeee, co z toho robis vedu.. ak bude prilis kludne, odlozis do hniezda zachrany 🤡
@kiki68 očividne si ju vychovávala tak, aby bola takáto, takou sa nestala bez pričinenia. Ja osobne nepodporujem extrovertnosť.
@anonym_6c344f lol to co za blud ze nepodporujes extrovertnost? 😂 akoze zivy, spolocensky, komunikativny, spontanny clovek co sa citi dobre medzi ludmi je niecim zlym? :D toto pocujem prvykrat v zivote 😂
Ja mam zatial iba jedno dieta, tiez velmi velmi zive ale podla mna je to dost o genetike. Ja s muzom sme extremne extrovertne a zive povahy a neviem si predstavit ze nase dieta by bolo ine, podla mna to je u nas tak vyrazne ze to musi byt silny gen.. a mozno ak aj to druhe budeme mat kludnejsie tak stale bude zivsie ako ine deti.. a urcite zalezi ci dievca alebo chlapec
Ja som to mala tiež tak, len opačne. Prvé bolo kľudné, milučké, poslušné, a druhe pravý opak, živé, neposedne, vyvádzal stále niečo. A je to tak dodnes. Už sú dospelé.
@anonym_autor 1.- riešiš hlúposť
2.- áno, moje dve deti sú absolútne opaky, dcéra je maximálny živel, neriadená strela, žije daným momentom, a syn je kľudný, rozvážny mysliteľ.. a navzájom sa dopĺňajú..
@anonym_autor nemáme ani jedno pokojné a zaspatučké. Uvidíme aké bude štvrté 🤣
Ja mam dve rozdielne deti, ale povahovo sa rozdelili po nas s muzom. Syn, velmi mudry, lahko sa s nim da vyjst, trochu introvertny. Dcera maly satan, narocna, nervacka, ale zato vesela extrovertna. Hadaj, kto je po kom🤣
@majlo1234 presne toto kombo máme doma aj my 😀 a neskutočne ma baví dcerina energia ...
@anonym_6c344f este je babatko, ne, ona ma povahu kombi ja a svokra, syn uplne po otcovi. Moja svokra je presne taka v tomto smere, velmi extrovertna a razna.

@anonym_autor pane boze, co za somariny riesis?