icon

Sú vaše deti fakt tak odlišné?

20. dec 2025

Ahojte. Stále sa hovorí, že ak je jedno dieťa kľudne, druhé bude živé a naopak. Mám jedno, až až živé, ale keď mne sa to tak ľúbi. Nerada by som mala zaspaté kľudné dieťa, ako vidim často v okolí😅 Svoje dieťa milujem nadovšetko, mám v tom roky rokúce jasno, že chcem 2 deti, ale odrádzajú ma od toho v poslednej dobe reči okolia. Vkuse počúvam len, že jojooj to druhe bude určite také kľudné, zaspatučké a bla bla, lebo že je pravidlom, že druhé dieťa je úplne opozitum toho prvého. Zamýšľam sa nad tým, že sa to tu opýtam, či je to tak naozaj u vás všetkých? 🤣 Ďakujem.

Strana
z2
maryetta
21. dec 2025

Hlavne to ber tak. Ze dieta bude mat vase geny a vasu vychovu.
Ja sa smejem ked mi mama povie-a co chces? Vsak ty si bola taka ista 😂😂😂
Alebo podobne svokra-ceeely tatik (muz).

andrejka1974
21. dec 2025

@anonym_autor určite nie ja mám 5 deti a každé je úplne iné a vermi je to úplne jedno či je aktívne alebo nie ja pri mojich aktívnych všetkých ani neviem ako fungujem stále

janettdamian
21. dec 2025

Každé je iné-svojské, kombinácia vlastnosti svojich rodičov a predkov 😀 . Prvé bolo najnáročnejšie a posledné bolo najviac v pohode. Ja to však pripisujem tomu, že som už mala viacej skúseností, ako pri prvom dieťati. Každé bolo náročné v inom veku.

weleda123
21. dec 2025

To čo riešiš? To akože keď budeš mať kľudné dieťa, tak ho budeš menej ľúbiť alebo čo? A nie, nie je to pravidlo. Švagriná má 2 deti a obe sú kľuďasi.

lucibb
21. dec 2025

Ja mam uplne rovnake deti.aj vyzorovo,aj povahovo.a rozdiel niekolko rokov.

janickacrazy
21. dec 2025

@anonym_autor u nás to celkom platí, prvý kľudný, druhý extrém živý a nezbedný, tretí kľudný a štvrté som už neriskovala 🤣

denithestrange1993
21. dec 2025

@anonym_autor je to velakrat,ze surodenci su rozdielne povahy,ale nepovedala by som ze vo vsetkom. Skor polarita introvert/extrovert, ine veci ich bavia atd. Nemyslim si,ze je to nieco s cim moze rodic nieco urobit,proste s urcitou povahou sa rodime. Inak charakteristika deti v style - to dieta je zaspate je trochu odveci 😂 To akoby niekto o tvojom dietati povedal,ze je hyperaktivne. Proste kazde dieta je jedinecne a zasluzi si rodicov,ktori by ho brali take ake je.

ivangeline
21. dec 2025

Áno, všetkých 5 je odlišných ale majú spoločne niečo prvé dve voči mladším, a temperamentom zas 2 a 4 voči 1,3 a 5.. Introvetrny, tak viditeľnejšie, je zatiaľ iba jeden z 5. Ale sno tiež prvý je pokojný a druhý naopak. Veď všetci sme úplne iný mix všetkého. ;D

jesenzima
21. dec 2025
@majlo1234

@jesenzima a ako apolu vychadzaju? U nas m´adsia ma len rok a pol a syn s nou nechce nic mat vacsinou🫣

@majlo1234 dcéra má 8, syn 5 a vychádzajú celkom dobre. Samozrejme sú aj súrodenecké boje, ale väčšinou sú spolu super 🙂

majulino
21. dec 2025

Ja mám 3 deti a kazde z nich je diametrálne rozlisne. V každom jednom smere... Áno, druhé bolo oveľa kludnejsie ako prvé, aj čo sa týka správania, výdrže a všetkého, ale len do určitého veku. A tretí, ten je akýsi mix prvých dvoch.

Strana
z2