icon

V akom veku sa deti začínajú hrať spolu?

14. mar 2025

Ak áno v akom veku sa začali hrať?

maj_majka
14. mar 2025

Išlo to postupne, najprv sa spolu len bláznili, ale keď mal mladší 3 a starší 4,5 začali sa spolu hrávať konštruktívne a vydržali pri tom aj hodinu, dve.

autor
14. mar 2025

@maj_majka to máš taký menší rozdiel..takže si rozumejú?

basska_b
14. mar 2025

Ja mam deti 7, 5 a 2 a k tomu novorodenca, uz vzdy len cakam, kedy dojde 7rocna zo skoly. Neskutocne sa pohraju. Hodinu o nich neviem. Teraz si tu vegetim s malickou a oni sa hraju s Duplom v inej izbe. Potom dojdu nieco zjedia, nieco sa spytaju a idu zas sa hrat. Ja pre nich neexistujem. Uplne sa to zvrtlo. Este ked mali tak 2 a 4, tak sa skriepili. Teraz uz nie. A aj toho 2rocneho vezmu.

maj_majka
14. mar 2025

Sú samozrejme aj konflikty, ale mladší je taký zmierovateľ tak on sa väčšinou prispôsobí, ale inak si rozumejú dobre, akurát sa k tomu oficiálne nepriznajú (večer sa všetci objímame na dobrú noc a oni dvaja ani za nič :D) ešte máme tretieho, ten má teraz 2,5 tak dúfam že aj jeho čoskoro zahrnú do svojich hier.

autor
14. mar 2025

@basska_b fúú takže 4 deti máš.. tak to verím ze je veľa.. ja mám 1r a 7 mes malého a ten sa nemá s kým hrať lebo starší už má skoro 16 a ten ho len blázni

autor
14. mar 2025

@maj_majka ešte sa s ním nehrajú?..

inaemre
14. mar 2025

Nasa 8 rocna a 4 rocna sa dokazu hrat cele hodiny. Tak od 2,5 roka mladsej to uz zacalo 🙂

koniarova
14. mar 2025

Ešte sa veru pár rokov načakáš.

maj_majka
14. mar 2025

On sa hrá skôr tak popri nich, napodobňuje ich, ale nevie sa ešte zapojiť do príbehu ktorý sa oni hrajú, prípadne sa hrá stredný s najmladším ale všetci spolu len keď sa bláznia 🙂

slavomira236
14. mar 2025

U mojich rozdiel 3roky a hrali sa spolu vzdy par minut porom plac hadky. Maju 8a 11 a stale je to tak. Najlepsie ked sa hraje kazdy sam vo svojej izbe😆

denkabemommy
14. mar 2025

Moje deti majú 3r rozdiel. Cca keď mali 3 a 6 sa začali spolu hrávať. S bratom mám rozdiel 13r. Nikdy som sa s ním nejak nehrávala, max keď mal cca 3r sme si zahrali pexeso, teraz spoločenskú hru ale nikdy tam nebol taký vzťah ako mám so súrodencami, ktorý sú mi vekovo bližší 🙂

hederamonstera
14. mar 2025

Mam 2r a 3r a vedia sa fajne spolu prehrat🙂

ivangeline
15. mar 2025

Od 3 vyššie.