Ako anonymne zavolať políciu na susedov?
Dobrý deň, môžem zavolať anonymne políciu na susedov ? Som tehotná, a nechcem mať opletačky s políciou ani susedmi.
Áno a kľudne z mobilu. Nepredstav sa, alebo povedz že si neželáš byť menovaná .
Môžeš kľudne zavolať. Uvedies, že si zelas zostať v anonymite.
Vidia tvoje cislo
Ďakujem
A preco vlastne?
@anonym_autor nie si precitlivena?
kľudne môžeš. Tiež som volávala keď prišlo leto a mladý nám vrieskali pred domom do 1h v noci. Mm vstával o 4 h.do práce.
@anonym_autor ja som raz volala na susedov lebo v lete každú chvíľu pili, bili sa a trieskali v noci tak som zavolala a hneď ako mi dvihli tak hneď vedeli moje meno. Keď prišli tak mi volali že mám prísť dole im vysvetliť čo sa stalo lebo že je tam už kľud a to ich už poznali lebo oni si aj medzi sebou volali na seba policajtov 😂😂. Ja som dole odmietla ísť že nechcem mať s nimi opletačky tak sme hovor ukončili. A som si povedala že viac sa starať nebudem len mi jej bolo ľúto lebo oni sa opili spolu a on bol potom agresívny a bil ju. Ona si veľa krát aj sanitku zavolala aj policajtov na neho ale kým prišli tak on zdrhol a keď policajti odišli tak sa vrátil cez okno domov 😂😂 a na druhý deň už išli spolu ruka v ruke spolu do krčmi
Áno a kľudne z mobilu. Nepredstav sa, alebo povedz že si neželáš byť menovaná .
@anonym_19fbc2 oni presne vedia kto volá a aj keď povie že si želá byť utajená stačí že má sused kontakty a veľmi rýchlo sa to dozvie ešte v ten deň
Jasne mozes aj kolegyna volala na susedov a pani sa jej hned pytala, ci cxhe zostat anonym

hej, z budky