Ako riešiť chladné vzťahy so susedovou manželkou?
Ahojte ako by ste riešili situácie keď sa susedia konkrétne len susedova manželka nezdravi, teda pozdraví ak ju pozdravím prvá ja, bývame vedľa seba vídame sa denne ale ona nikdy nepozdravi prvá a keď nepozdravím ja prejde okolo mna bez pozdravu(aj c aute aj normálne). Už som to zavala aj ja riešiť tak, že keď ide okolo otocim sa chrbtom a tvarim sa že ju nevidím alebo len kyvnem hlavou, ale takto sa fungovat nedá. Je rovnako stará ako ja, dokonca mladšia a lezie mi s rým pekne na nervy. Konfrontovať ju s rým nechcem lebo je ro trápne, lebo ja s ňou žiaden problém nemám a preco by som sa ja mala niekomu tlačiť so zadku aby ma zdravil, nildy sme nemali nejaké extra vzťahy, ale jednu dobu sme sa aj nabili na ulici,
a volala ma k nej na kavu, ale mala som v hlave kontrolku tak aom to zahovorila s rým, že idem urovit kavu a vypijeme na ulici, kde sa detska hrajú a pár keat sme rakto dali kavu na ulici. Potom nejak čas presiel a z nej sa stalo toto čudo, už to trva skoro polroka. Tvárili by ste sa aj vy že ju nevidím a nastavili by stw jej zekadlo alebo by ste sa dookola ponižovali a zdravili sa vy. Môj muž povedal, že keď ho ešte raz nepozdravi tak nebude zdraviť ani on a to sa aj stalo asi 2 týždne dozadu prešla okolo neho bez pozdravu(sadla do autá asi 2metre od neho videli sa fyzicky do oci a on ju pozdravil) a jej muž sa nám zdraví normálne len ona je mimo
Inak so susedmi čo sú naokolo si kričím ahoj aj keď byvaju 4-5 domov ďalej nikomu to nerobi problém a tato ženská 2 metre od nás a nevie ani ruku dvihnut
@kukulienka999 lenže suseda nešla k autorke, ale volala autorku k sebe ... a možno keď mi je niekto nesympatický, nedávam si s ním kávu ani na lavičke pred domom ... a bohvie čo sa stalo pri tom ich vykecávaní...
@biba_18 👍 Tiež si myslím, že ju autorka príspevku nejako urazila, pri jej vyjadrovaní si toho samozrejme nie je vedomá. Ona si ani neuvedomuje, ako nešťastne komunikuje s ľuďmi.
@biba_18 👍 Tiež si myslím, že ju autorka príspevku nejako urazila, pri jej vyjadrovaní si toho samozrejme nie je vedomá. Ona si ani neuvedomuje, ako nešťastne komunikuje s ľuďmi.
@biba_18 ona volala mna a ja som to odmietla nie že “nejdem lebo si myslím, že budeme chodiť k sebe pravidelne navzájom na kavu ako som to mala pred tým s inou susedou” ale povedala som jej normálne “moni, nebudeme radšej tu na ulici? detska sa hrajú, nerob si starosť s kávou aj tak príde Michal o 10 minút z roboty idem nám urobiť kavu dáš si aj ty?” A ona odpovedala že si da aj sme spolu vypili tu kavu na lavičke… Ja muza vzdy keď som skôr doma poobede čakám s kávou okolo pol4 pred domom mame veľkú vrbu kde proste sedavame v chládku. Vám niektorym treba všetko podrobne pisat… únavne. Už nebudem odpisovať
@anonym_a1166a …až na to, ze my sme susedia 5 rokov a kavu ktorú som jej “odmietla”bolo asi pred 3-4 rokmi😅 a nezdravi cca od zimy, odvtedy sme sa normálne zdravili aj prehodili vetu dve a jej muž sa s nami normálne baví a ak by mala niečo len proti mne asi by manzela zdravila ale ona nezdravi ani neho a teda posledné 2 týždne ani on ňu, lebo že koho to ma bavit sa zdraviť niekomu kto nevie ani odzdravit. Ale tak asi je ti normálne nezdravit, ako píšu ženy vyššie, neviem teda ja take nepoznám a za cely život som toto nezazila
No, ak máš osobný prejav taký strašný ako písomný, tak sa jej ani nečudujem. Ty si jedna z tých asi ,, čo ju musí každý mať rád a zdraviť" ľudí.
Proste ťa susedova žena má v paži. Čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie pre teba.
@doriiis Dorota, ty si napríklad stelesnenie toxického človeka tvojim prejavom tu v komentároch a všetky ovečky, ktoré ti to lajkuju sú na rovnakej primitívnej úrovni ako ty. Proste keď sa povie toxický človek prisaham v hlave mi vyskakuju mena používateliek z modrého konika😂😂😂 vy ste podľa mna nazivo 100x toxickejsie ako tu a preto nemáte čo robiť, len celé dni sedieť na MK a komentovať kazdu jednu primitívnu temu a urážať autorky
@doriiis Dorota, ty si napríklad stelesnenie toxického človeka tvojim prejavom tu v komentároch a všetky ovečky, ktoré ti to lajkuju sú na rovnakej primitívnej úrovni ako ty. Proste keď sa povie toxický človek prisaham v hlave mi vyskakuju mena používateliek z modrého konika😂😂😂 vy ste podľa mna nazivo 100x toxickejsie ako tu a preto nemáte čo robiť, len celé dni sedieť na MK a komentovať kazdu jednu primitívnu temu a urážať autorky
@anonym_27b6c9 ... Ako povies. A guľky nebyť anonym si nechala kde?
@biba_18 ona volala mna a ja som to odmietla nie že “nejdem lebo si myslím, že budeme chodiť k sebe pravidelne navzájom na kavu ako som to mala pred tým s inou susedou” ale povedala som jej normálne “moni, nebudeme radšej tu na ulici? detska sa hrajú, nerob si starosť s kávou aj tak príde Michal o 10 minút z roboty idem nám urobiť kavu dáš si aj ty?” A ona odpovedala že si da aj sme spolu vypili tu kavu na lavičke… Ja muza vzdy keď som skôr doma poobede čakám s kávou okolo pol4 pred domom mame veľkú vrbu kde proste sedavame v chládku. Vám niektorym treba všetko podrobne pisat… únavne. Už nebudem odpisovať
@anonym_a1166a …až na to, ze my sme susedia 5 rokov a kavu ktorú som jej “odmietla”bolo asi pred 3-4 rokmi😅 a nezdravi cca od zimy, odvtedy sme sa normálne zdravili aj prehodili vetu dve a jej muž sa s nami normálne baví a ak by mala niečo len proti mne asi by manzela zdravila ale ona nezdravi ani neho a teda posledné 2 týždne ani on ňu, lebo že koho to ma bavit sa zdraviť niekomu kto nevie ani odzdravit. Ale tak asi je ti normálne nezdravit, ako píšu ženy vyššie, neviem teda ja take nepoznám a za cely život som toto nezazila
@anonym_autor len neviem prečo vysvetľuješ mne - ja som pochopila na prvý raz že ona volala teba a ty si odmietla…
@anonym_autor len neviem prečo vysvetľuješ mne - ja som pochopila na prvý raz že ona volala teba a ty si odmietla…
@biba_18 tak asi si nepochopila ja reagujem na druhý komentár kde ma sa domnievať že som ju nejako urážala. Tak objasnujem, že neurazala
@biba_18 tak asi si nepochopila ja reagujem na druhý komentár kde ma sa domnievať že som ju nejako urážala. Tak objasnujem, že neurazala
@anonym_autor kým sa jej nespýtaš nevieš 🤷♀️ a ty nevieš, pijete kávu na ulici ale bežné veci sa nevieš spýtať - že moni, niečo sa stalo?? … takže áno, niečo sa stalo. ale čo, to vie len ona…
@anonym_27b6c9 ... Ako povies. A guľky nebyť anonym si nechala kde?
@doriiis asi tam, kde ty svoju sebareflexiu 🫶
* ja s ňou súhlasím, niektoré ste riadne toxické
@oblecenie99 z toho, že raz som už susedu ktorá ma na kavu volala mala a nedopadlo to dobre, lebo mi každý deň, keď som mala doma auto volala, a bola otravná. S nijakými susedami odvtedy nechodím na kavu proste na ulici si pokecame keď sa vidíme, ale do domu už nikoho nepustím a ani ja nechcem ísť. A prosím vás berte na ohľad že admin meni názvy, ja som taký názov nedala. V texte máš napísané susedia konkrétne manželka suseda. On tu býval sám mali ske dobre vzťahy a potom si našiel ju rozvedenu s detmi a ona nezdravi
@anonym_autor Vieš co je problém u vačšiny ľudí?Úprimnosť!Šak to je trápne,že máš zlú skusenosť so susedou,ktorá chcela stále kávičkovať...To bol taký problém povedať tej susede,že nemáš chuť na každodenne kávy?Buď to pochopí alebo sa oduje.Nie každý je taký.Tato suseda by ťa možno toľko neotravovala.A keďže vlastne ty riesiš to,že ťa nezdraví,tak si ty vlastne tá,čo rieši chujoviny.Ty si jej dala najavo,ze nemáš zajem sa stretavat v domacnosti,tak ty nerieš to,ze ta nezdraví...Čo si nejaké decko?
@anonym_7f09b7 nemusela vycítiť odneranost, ale skôr vtierku a vlezlú povahu
@cacianka Vtierku?Vlezlú povahu?No,ja neviem,keď niekto niekoho zavolá na kavu hned je vtierka a vlezlá?Vieš vôbec co tie slová znamenajú?Existuju aj ludia,ktorí maju fajn povahu a s nikym nemaju problem.Co je na tom pozvat niekoho na kavu? 🤦♀️ Pre mňa je vlezlosť,keď ťa niekto nonstop otravuje a nie,keď ťa niekto raz za čas pozve na kávu.Ty musís byť asi tiež z tých nudnejších a spuchnutejších 😆
Inak keď tu čítam tie odpovede niektoré, vy musíte mat strašne nudne zivoty a asi keď vás konečne niekto zavola na kavu, tak utekate až sa vám nohy lámu. Mne keď je tiež niekto nesympatický a vadilo by mi niečo už len z pocitu alebo predchádzajúcej skúsenosti, tak ja by som na kavu nešla. Je rozdiel prehodiť pár slov na ulici o počasí a pustiť si niekoho do domácnosti. Ja jej kvitujem, že si chráni súkromie a domácnost. Raz tu bola tema, kde suseda nosila nejaké kolace nonstop kavicky aj keď mali niekoho na návšteve sa pripojila a nevedeli sa jej zbavit. Ja si tiež susedy nepúšťam do domu a to chodíme spolu do kina na pilates raz za čas, ale kavu rodinne oslavy atd vyslovene odmietam už len kvôli manželovi, ktorí si to neželá. Mame veľkú rodinu, veľa priateľov dlhoročných ktorý k nám
Chodia, ale pre muza sú susedia “cudzí ľudia” a ma pravdu, to že sa s niekym dobre keca na ulici alebo pri cvičení neznamená že tu osobu poznas dobre a dovolíš jej ukazat súkromie
@kukulienka999 Veď to je v poriadku,keď sa niekto rozhodne,že si k sebe nebude volat susedov.Ale v podstate tu začala ona riešiť ako ju nezdraví,čo je totalne detinské. 😂😂😂 Nepoviem keby boli naj kamošky a z nicoho nič ju ani nepozdraví,ale ide riešiť niekoho,kto je v podstate pre ňu nikto??Ja nechápem niekedy to zmýšľanie podaktorých...A pokiaľ bola predtým v pohode a zrazu nastal zlom,že ju ani nepozdraví,tak sa tam niečo stalo a pokial sa jej autorka na rovinu neopýta,tak tu môže len blbosti vypisovať prečo načo začo...

Inak keď tu čítam tie odpovede niektoré, vy musíte mat strašne nudne zivoty a asi keď vás konečne niekto zavola na kavu, tak utekate až sa vám nohy lámu. Mne keď je tiež niekto nesympatický a vadilo by mi niečo už len z pocitu alebo predchádzajúcej skúsenosti, tak ja by som na kavu nešla. Je rozdiel prehodiť pár slov na ulici o počasí a pustiť si niekoho do domácnosti. Ja jej kvitujem, že si chráni súkromie a domácnost. Raz tu bola tema, kde suseda nosila nejaké kolace nonstop kavicky aj keď mali niekoho na návšteve sa pripojila a nevedeli sa jej zbavit. Ja si tiež susedy nepúšťam do domu a to chodíme spolu do kina na pilates raz za čas, ale kavu rodinne oslavy atd vyslovene odmietam už len kvôli manželovi, ktorí si to neželá. Mame veľkú rodinu, veľa priateľov dlhoročných ktorý k nám
Chodia, ale pre muza sú susedia “cudzí ľudia” a ma pravdu, to že sa s niekym dobre keca na ulici alebo pri cvičení neznamená že tu osobu poznas dobre a dovolíš jej ukazat súkromie
@kukulienka999 lenže suseda nešla k autorke, ale volala autorku k sebe ... a možno keď mi je niekto nesympatický, nedávam si s ním kávu ani na lavičke pred domom ... a bohvie čo sa stalo pri tom ich vykecávaní...