icon

Ako riešiť chladné vzťahy so susedovou manželkou?

Dnes o 06:35

Ahojte ako by ste riešili situácie keď sa susedia konkrétne len susedova manželka nezdravi, teda pozdraví ak ju pozdravím prvá ja, bývame vedľa seba vídame sa denne ale ona nikdy nepozdravi prvá a keď nepozdravím ja prejde okolo mna bez pozdravu(aj c aute aj normálne). Už som to zavala aj ja riešiť tak, že keď ide okolo otocim sa chrbtom a tvarim sa že ju nevidím alebo len kyvnem hlavou, ale takto sa fungovat nedá. Je rovnako stará ako ja, dokonca mladšia a lezie mi s rým pekne na nervy. Konfrontovať ju s rým nechcem lebo je ro trápne, lebo ja s ňou žiaden problém nemám a preco by som sa ja mala niekomu tlačiť so zadku aby ma zdravil, nildy sme nemali nejaké extra vzťahy, ale jednu dobu sme sa aj nabili na ulici,
a volala ma k nej na kavu, ale mala som v hlave kontrolku tak aom to zahovorila s rým, že idem urovit kavu a vypijeme na ulici, kde sa detska hrajú a pár keat sme rakto dali kavu na ulici. Potom nejak čas presiel a z nej sa stalo toto čudo, už to trva skoro polroka. Tvárili by ste sa aj vy že ju nevidím a nastavili by stw jej zekadlo alebo by ste sa dookola ponižovali a zdravili sa vy. Môj muž povedal, že keď ho ešte raz nepozdravi tak nebude zdraviť ani on a to sa aj stalo asi 2 týždne dozadu prešla okolo neho bez pozdravu(sadla do autá asi 2metre od neho videli sa fyzicky do oci a on ju pozdravil) a jej muž sa nám zdraví normálne len ona je mimo
Inak so susedmi čo sú naokolo si kričím ahoj aj keď byvaju 4-5 domov ďalej nikomu to nerobi problém a tato ženská 2 metre od nás a nevie ani ruku dvihnut

Strana
z2
anonym_c203ba
Dnes o 06:38

🙈🙉
ne-u-ve-ri-tel-ne aku kktinu vedia ludia riesit
svet speje do zahuby

maca1984
Dnes o 06:38

Kristepane 🙈 robíš drámu z pozdravu. Tak ju nezdrav a vybavené. Či tak veľmi ti chýba jej pozdrav ?

lukbe
Dnes o 06:43

Ty ani netušíš, co sú zlé vzťahy so susedmi.

simsalabim
Dnes o 06:44

@anonym_autor pomysli si o nej svoje a neries. Je to neslusne, vypoveda to o nej , ale co narobis? Ja mam taku nie kolegynu - robi v inej firme, no sme v tej istej budove, ta ista chodba. Ona nikdy nepozdravi, ja vzdy. Ak mam stastie, aj ma odzdravi.

biba_18
Dnes o 06:52

a čo tak sa jej na to rovno spýtať? keďže ste si tak kávičkovali pred domom, možno si jej niečo povedala čo si si ani neuvedomila, keďže ste sa predtým bavili...

anonym_7e9027
Dnes o 06:53

@anonym_autor tak ju nezdrav, evidentne si na to nepotrpi a ma to v pazi 😀

biba_18
Dnes o 06:54
@anonym_7e9027

@anonym_autor tak ju nezdrav, evidentne si na to nepotrpi a ma to v pazi 😀

@anonym_7e9027 evidentne sa chcela viac kamarátiť a autorka ju odbila, lebo jej svietila kontrolka ... bolo by zaujímavé počuť aj druhú stanu 😒

haley7897
Dnes o 06:54
ejanjelik
Dnes o 07:03

Keď sa mi niekto párkrát neodstráni,prestanem ho zdravit a vybavene

doriiis
Dnes o 07:04

No, ak máš osobný prejav taký strašný ako písomný, tak sa jej ani nečudujem. Ty si jedna z tých asi ,, čo ju musí každý mať rád a zdraviť" ľudí.
Proste ťa susedova žena má v paži. Čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie pre teba.

anonym_eb9084
Dnes o 07:17

Prečo je potrebné vždy všetko riešiť? Pozdravím sa, lebo ma tak vychovali.Ten, kto sa neodzdravi,ten zrejme už zabudol na výchovu rodičov.Aj okolo mňa chodia nevychovane teliatka/napr.chlap, ktorý by mi mohol byť synom a pri stretnutí pozerá a čaká, že sa pozdravím ako prvá /,ale ja takéto tipy ignorujem.

anonym_7f09b7
Dnes o 07:21

@anonym_autor Aká kontrolka ti pri nej zasvietila??Pravdepodobne sa urazila a nemá potrebu ťa zdraviť.A je možné,že ona z teba vycítila nejakú odmeranosť,tak si povedala,ze ťa ma na háku.A čo?Tak sa svet nezrúti,keď sa nezdravíte.Budé rada,že si nerobíte naprieky a len sa obchadzáte bez pozdravu...

denithestrange1993
Dnes o 07:30

@anonym_autor ja ti poviem tak ze si velke percento ludi na ulici ani nevsimem a idem si svoje. To,ze ty si ju chcela mat za kamaratku,len preto ze ste susedy tak si sa preratala. Nic to nedlzi tato osoba...

luccys
Dnes o 07:33

Ja by som raz velmi chcela mat taketo problemy. To musi byt krasny zivot, riesit, ci a ako ma zdravi suseda.

oblecenie99
Dnes o 07:39

A prečo ju označuješ ako "susedova žena" a nie "susedka"? Toto ma dosť zaujalo 😁 Pozvala ťa na kávu, tebe svietila kontrolka, tak si odmietla. Aká kontrolka, z čoho a prečo? Z toho to vyzerá tak, že si ju nasrdila, možno ju už nebavilo, že ju odmietaš a zobrala to na seba (možno k manželkám ostatných susedov zvykneš chodiť na kávu..? neviem) a dotklo sa jej to. Alebo si jej niečo povedala, čo jej padlo zle. Ako ja by som sa normálne opýtala, ak by ma to štvalo.. a keď nie, no tak sa nezdravime.

biba_18
Dnes o 07:45
@denithestrange1993

@anonym_autor ja ti poviem tak ze si velke percento ludi na ulici ani nevsimem a idem si svoje. To,ze ty si ju chcela mat za kamaratku,len preto ze ste susedy tak si sa preratala. Nic to nedlzi tato osoba...

@denithestrange1993 ale ona ju nechcela za kamarátku práveže ...

anonym_204466
Dnes o 07:48

@anonym_autor neviem, prečo to vôbec riešiš, my mame susedu, ktorá nás nikdy neodzdravi… človek jej povie dobrý den a ona len pozerá a nic… s inou susedou sa zdraví, nás ani neodzdravi… neviem prečo, ale už sa jej nezdravim ani ja… všelijakí ľudia sú… 🤷‍♀️

cacianka
Dnes o 07:49
@anonym_7f09b7

@anonym_autor Aká kontrolka ti pri nej zasvietila??Pravdepodobne sa urazila a nemá potrebu ťa zdraviť.A je možné,že ona z teba vycítila nejakú odmeranosť,tak si povedala,ze ťa ma na háku.A čo?Tak sa svet nezrúti,keď sa nezdravíte.Budé rada,že si nerobíte naprieky a len sa obchadzáte bez pozdravu...

@anonym_7f09b7 nemusela vycítiť odneranost, ale skôr vtierku a vlezlú povahu

anonym_a5ff4c
Dnes o 07:52

No namiesto pisania sem pri najblizsom stretnuti sa jej opytaj ci sa nieco stalo medzi vami. Ale mna by to asi velmi netrapilo, 2x sa mi niekto neodzdravi tak tretikrat sa uz prva nepozdravim a vybavene😀 mozno jej vadis a nechce mat s tebou nic spolocne🤭

la_dolce_vita
Dnes o 08:07

Slusne to nie je, ale co narobis. Mna tak zrazu prestala zdravit znama, nase deti boli spoluziaci, aj sme sa parkrat navstivili a zrazu ignoracia. Zamrzi, ale vnucovat sa nebudem.

denithestrange1993
Dnes o 09:02
@biba_18

@denithestrange1993 ale ona ju nechcela za kamarátku práveže ...

@biba_18 jedno je co pise, ale ja citam medzi riadkami.

7miriam77
Dnes o 09:26

Keď to nie je blbé jej, tak ty na to tiež kašli. Sú ľudia,ktorí si jednoducho nesadnú, aj keď pozdraviť je slušnosť, no ľudí nezmenis...

januska12323
Dnes o 09:32

Dať si kávu vonku na ulici je oveľa sedliackejšie ako jej nezdravenie. Asi jej zablikali kontrolky viac ako tebe a už jej nestojite ani za pozdrav. Ale čudujem sa, že to vôbec riešiš. Ja sa zdravím možno s tretinou susedov do 4 domy odomňa a je mi to fuk.

anonym_a1166a
Dnes o 09:34

Myslím, že suseda vôbec netuší, akú hlavnú rolu dostala v tomto tvojom Shakespearovskom monológu. 😉 Možno má len sociálnu baterku na nule. Ja na tvojom mieste vypustím paru, pozdravím, keď chcem, a keď nie, neriešim. Ušetríš si kopec vrások zbytočne.

autor
Dnes o 09:35
@januska12323

Dať si kávu vonku na ulici je oveľa sedliackejšie ako jej nezdravenie. Asi jej zablikali kontrolky viac ako tebe a už jej nestojite ani za pozdrav. Ale čudujem sa, že to vôbec riešiš. Ja sa zdravím možno s tretinou susedov do 4 domy odomňa a je mi to fuk.

@januska12323 sorry, že si dávam pozor koho si pustim do domu😃 ja chcem mat doma klud, už som raz mala susedu, ktorá mi posala rano o 8mej či dáme kavu a toot som už zazit nechcela. Na ulici mame lavičku a pijeme tam kavu s manželom bežne, je tam poobede chládok a deti si kreslia s kriedou na ulici takze tak ❤️

autor
Dnes o 09:37
@lukbe

Ty ani netušíš, co sú zlé vzťahy so susedmi.

@lukbe Omg nemôžem zato, že admin upravil názov 😃

autor
Dnes o 09:38
@doriiis

No, ak máš osobný prejav taký strašný ako písomný, tak sa jej ani nečudujem. Ty si jedna z tých asi ,, čo ju musí každý mať rád a zdraviť" ľudí.
Proste ťa susedova žena má v paži. Čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie pre teba.

@doriiis jasne 😃

autor
Dnes o 09:43

@oblecenie99 z toho, že raz som už susedu ktorá ma na kavu volala mala a nedopadlo to dobre, lebo mi každý deň, keď som mala doma auto volala, a bola otravná. S nijakými susedami odvtedy nechodím na kavu proste na ulici si pokecame keď sa vidíme, ale do domu už nikoho nepustím a ani ja nechcem ísť. A prosím vás berte na ohľad že admin meni názvy, ja som taký názov nedala. V texte máš napísané susedia konkrétne manželka suseda. On tu býval sám mali ske dobre vzťahy a potom si našiel ju rozvedenu s detmi a ona nezdravi

kukulienka999
Dnes o 09:51

Ja by som ju nezdravila, ty si sa snažila. Ked ti niekto nevie prejaviť rešpekt aspoň pozdravom odstrihni úplne a máš pokoj. Tvar sa, že je vzduch. Mne príde, že ti niečo závidí alebo sa urazila, keď si pozvanie na kavu odmietla. Manžel ma pravdu

kukulienka999
Dnes o 10:01

Inak keď tu čítam tie odpovede niektoré, vy musíte mat strašne nudne zivoty a asi keď vás konečne niekto zavola na kavu, tak utekate až sa vám nohy lámu. Mne keď je tiež niekto nesympatický a vadilo by mi niečo už len z pocitu alebo predchádzajúcej skúsenosti, tak ja by som na kavu nešla. Je rozdiel prehodiť pár slov na ulici o počasí a pustiť si niekoho do domácnosti. Ja jej kvitujem, že si chráni súkromie a domácnost. Raz tu bola tema, kde suseda nosila nejaké kolace nonstop kavicky aj keď mali niekoho na návšteve sa pripojila a nevedeli sa jej zbavit. Ja si tiež susedy nepúšťam do domu a to chodíme spolu do kina na pilates raz za čas, ale kavu rodinne oslavy atd vyslovene odmietam už len kvôli manželovi, ktorí si to neželá. Mame veľkú rodinu, veľa priateľov dlhoročných ktorý k nám
Chodia, ale pre muza sú susedia “cudzí ľudia” a ma pravdu, to že sa s niekym dobre keca na ulici alebo pri cvičení neznamená že tu osobu poznas dobre a dovolíš jej ukazat súkromie

Strana
z2