icon

Ako riešiť obťažovanie miestnym alkoholikom?

Dnes o 07:39

Dobry den,som matka dietata ztp a pristahovala som sa do jesnej dediny.Je tam miestny oplilec,ktory jtu fungjme ako ,e kazdy mu pomaha a potlapkava ho po pleci,aby mal pokoj.
On od zaciatku si zacal ku mne dovolovat,najskor poznamky ako ze mi zela pek u robotu.Tym myslel,ze tym,ze som na rodicaku,tak nic nerobim.Neskor sa zacal hrubo spravat,nadavat mj z dialky a ja som bola tich,ignoracia a nevsimanie ked so. Aa ho po roko h opytala ,aky ma problem,tak povedal. ze to on nieco jne vravel,no klasika,neviniatko.Zacalo sa to vsak stupnovag a ja budwm musiet to riesit,lebo uz mi to naozaj vel.i velmi prwkaza a kbmedzuje to moje rozhodnitia,kam ist,aby sa mi toto nestalo a prezili sme pokojny den bez stresu.
Co by ste ro ili na mojom mieste? Prosim k pochope ie, ja jednam s ludmi slusne a vo ec by ma nenapadli nadavat mu naspat. Nemam v dedine kamaratov,ani sa s nikym nebavim a ani mo to nevadi, no to on podla mna vyuziva,lwbo sa ma nema kto zastat.
Co by ste robili?

patrike
Dnes o 07:45

Zacni na obecnom urade. Ak ide az o vyhrazky, tak policia.

minenkaa
Dnes o 07:49

My sme mali susedu čo jej chodil jej opitý muz vyblakovat pred dom a mne to strasne vadilo ,volala som policajtov a nič nepomáhalo,začal si aj do mňa dovoľovať,muz mu pri pive dohováral a nič
Raz takto bol zas v noci vyblakovat a som prišla k nemu,slusne potichu mu vravim,že ešte raz príde alebo bude mne nadávať ,si ho počkám v noci v tme s kalackou v ruku a rozmlátil mu kolena a bolo ticho odvtedy
Zakaždým volaj políciu a spísať to ,žiadne také len dohovor ,všetko na papier

autor
Dnes o 07:51

Budem musiet a nechce sa mi do toho.Vladne tu dwdinska atmosfera typu,kto sa ozve ,jw problemovy a pripadne,kto viac kleberi ,ma pravdu.No nieco urobit .usim,jasne.

autor
Dnes o 07:52

Prepacte preklepy

anonym_17f4eb
Dnes o 08:03
@anonym_autor

Budem musiet a nechce sa mi do toho.Vladne tu dwdinska atmosfera typu,kto sa ozve ,jw problemovy a pripadne,kto viac kleberi ,ma pravdu.No nieco urobit .usim,jasne.

@anonym_autor nechces zvazit stahovanie?

anonym_fcb0e3
Dnes o 08:04

Nemáš telefón? Natočím video, je tam aj hlas pocut a volám políciu.

aurelia2000
Dnes o 09:15
@anonym_autor

@anonym_autor Urob to a získaš si rešpekt. On sa ti bude pratat z cesty a nie aby si ty planovala iné trasy. Vytiahni mobil, natoc ho, volaj políciu, bude dostávať priestupkové pokuty, veď ho to prestane baviť. Bude paničku obchádzať, ozran hnusný.

anonym_d11ab1
Dnes o 09:36
@anonym_autor

@anonym_autor Nechapem, načo si sa na takú dedinu pristahovala a čuduješ sa že ako to tam chodí? A ešte tam ani nemáš zázemie. Niekedy nechápem aké divné rozhodnutia ľudia robia...

autor
Dnes o 10:05

Videa uz natacam a robi hrdinu, akoze mu to nevadi.No kroti sa na rych videach,hoci sa tvari ako hrdina.

martinmmartin
Dnes o 10:57

kup mu tu najlacnejsiu vodku a ked ju vypije do 5 minut tak mu povedz ze nabuduce bude dalsia - za par eur urychlis prirodzeny beh veci a jeho odchod na onen svet