Ako riešiť obťažovanie miestnym alkoholikom?
Dobry den,som matka dietata ztp a pristahovala som sa do jesnej dediny.Je tam miestny oplilec,ktory jtu fungjme ako ,e kazdy mu pomaha a potlapkava ho po pleci,aby mal pokoj.
On od zaciatku si zacal ku mne dovolovat,najskor poznamky ako ze mi zela pek u robotu.Tym myslel,ze tym,ze som na rodicaku,tak nic nerobim.Neskor sa zacal hrubo spravat,nadavat mj z dialky a ja som bola tich,ignoracia a nevsimanie ked so. Aa ho po roko h opytala ,aky ma problem,tak povedal. ze to on nieco jne vravel,no klasika,neviniatko.Zacalo sa to vsak stupnovag a ja budwm musiet to riesit,lebo uz mi to naozaj vel.i velmi prwkaza a kbmedzuje to moje rozhodnitia,kam ist,aby sa mi toto nestalo a prezili sme pokojny den bez stresu.
Co by ste ro ili na mojom mieste? Prosim k pochope ie, ja jednam s ludmi slusne a vo ec by ma nenapadli nadavat mu naspat. Nemam v dedine kamaratov,ani sa s nikym nebavim a ani mo to nevadi, no to on podla mna vyuziva,lwbo sa ma nema kto zastat.
Co by ste robili?
My sme mali susedu čo jej chodil jej opitý muz vyblakovat pred dom a mne to strasne vadilo ,volala som policajtov a nič nepomáhalo,začal si aj do mňa dovoľovať,muz mu pri pive dohováral a nič
Raz takto bol zas v noci vyblakovat a som prišla k nemu,slusne potichu mu vravim,že ešte raz príde alebo bude mne nadávať ,si ho počkám v noci v tme s kalackou v ruku a rozmlátil mu kolena a bolo ticho odvtedy
Zakaždým volaj políciu a spísať to ,žiadne také len dohovor ,všetko na papier
Budem musiet a nechce sa mi do toho.Vladne tu dwdinska atmosfera typu,kto sa ozve ,jw problemovy a pripadne,kto viac kleberi ,ma pravdu.No nieco urobit .usim,jasne.
Prepacte preklepy
Budem musiet a nechce sa mi do toho.Vladne tu dwdinska atmosfera typu,kto sa ozve ,jw problemovy a pripadne,kto viac kleberi ,ma pravdu.No nieco urobit .usim,jasne.
@anonym_autor nechces zvazit stahovanie?
Nemáš telefón? Natočím video, je tam aj hlas pocut a volám políciu.
@anonym_autor Urob to a získaš si rešpekt. On sa ti bude pratat z cesty a nie aby si ty planovala iné trasy. Vytiahni mobil, natoc ho, volaj políciu, bude dostávať priestupkové pokuty, veď ho to prestane baviť. Bude paničku obchádzať, ozran hnusný.
@anonym_autor Nechapem, načo si sa na takú dedinu pristahovala a čuduješ sa že ako to tam chodí? A ešte tam ani nemáš zázemie. Niekedy nechápem aké divné rozhodnutia ľudia robia...
Videa uz natacam a robi hrdinu, akoze mu to nevadi.No kroti sa na rych videach,hoci sa tvari ako hrdina.
kup mu tu najlacnejsiu vodku a ked ju vypije do 5 minut tak mu povedz ze nabuduce bude dalsia - za par eur urychlis prirodzeny beh veci a jeho odchod na onen svet

Zacni na obecnom urade. Ak ide az o vyhrazky, tak policia.