Ako riešiť otravnú susedu mojej mamy?
Pekný deň 🙂.
Moja mama je vdova, má 72 rokov a žije v byte vo veľkom paneláku. Je ešte chvála Bohu úplne sebestačná, aktívna. Ale má senior mobil, že je naň zvyknutá smartfón nechce. Lenže na tom telefóne sa nedajú blokovať ľudia.
Má susedu, u ktorej bola asi 2X na káve (vtedy ešte netušila, čo a ako). Lenže tá suseda jej začala telefonovať aj 3 - 4x denne, hoci bola mama u lekára.A s blbosťami, že či nepríde na kávu. Dokonca jej poslala sms, s výčitkou, že prečo jej nedvíha. Mama jej ráznejšie povedala, že si to nepraje. Že nemá na kávy čas, že má svoj program a režim dňa. Chvíľu bol pokoj. Potom suseda opäť začala prekračovať hranice. Opäť 2 neprijaté hovory - mama nemá záujem s ňou komunikovať, nedvíha, nevolá naspäť. Na druhý deň znova to isté - 2 neprijaté hovory.
Dohovor nepomohol. A moja mama sa už ráno budí s neurózou koľko neprijatých hovorov si nájde od susedy ( vstava o 9-tej). Keď mi o susede hovorila, tak ako o energetickom upírovi, a všimla som si, že sa aj trocha triasla.
Ako spraviť poriadok ??
@anonym_autor Zaklopem jej ja a vysvetlim, ze jej volala naposledy? Byvam v Petrzalke 😁
@anonym_95a17b neprestane, mala som taku psychopatku kamaratku, oni nepochopia, ze s nimi clovek nema zaujem travit cas
@anonym_2e728f Ale ako si si s ňou nakoniec poradila ?
@anonym_2e728f Ale ako si si s ňou nakoniec poradila ?
@anonym_autor to je velmi dlhy pribeh, nakoniec ma tak prenasledovala, ze som to musela nahlasit, cize zabralo az ked som to riesila takto
@anonym_autor moja mama ma presne taku ciernu strigu pri sebe, najprv ta zlaka k sebe na kavu, potom opakovane a s tym zacne vyzvedat co a ako u vas mate, konci to tym ako chce ona kazdemu riadit cudzi zivot podla seba lebo je to dlhorocna zena bez chlapa, mozno je to aj panna, je to strasne zla zena a uz len v jej pritomnosti citis ako ide z teba pozitivna energia zivot dole a vsetko nabera ten cierny spad, co uz ta mala kamaratok a ziadna s nou uz nic nechce mat, pomohlo razne nie(!) od mojej mamy a totalna ignoracia jej osoby, uz nepiskuje a je klud, ani na pohreb jej nepojde, uz len caka kedy vyde nohami dopredu, strašná to sviňa.

No tak bude mat kazdy den 5 neprijatych hovorov. A? Nech si to nevsima a hotovo. Susedu to raz prestane bavit.
@anonym_95a17b neprestane, mala som taku psychopatku kamaratku, oni nepochopia, ze s nimi clovek nema zaujem travit cas