icon

Ako riešiť susedské parkovanie na mojom mieste?

23. máj 2026

Čaute, máme prenajaté parkovacie miesto pri bytovke, ale sused si tam pravidelne parkuje, keď prídem neskôr z práce. Už som mu to párkrát povedal, vždy sa ospravedlní, ale zopakuje to znova. Má zmysel to riešiť oficiálne? S kým? Alebo volať mestských? Vďaka

anonym_b0a86c
23. máj 2026

Ak si ho viackrát upozornila a napriek tomu sa to opakuje tak by som volala políciu.

Myslím, že to riesia mestskí

anonym_631181
23. máj 2026

Upozornit posledny krat s tym, ze aby vedel, ze mu to hovoris posledny krat. Ze nabuduce neriesis kto stoji na tvojom platenom mieste, ale volas mestskych.

anonym_8ba7c2
23. máj 2026

@anonym_autor Namontuj si tam zábranu, budeš mať pokoj

vikusjk
23. máj 2026

@anonym_autor je tam znacenie s tvojou ECV? Ak ano, tak je viac nez drzy a teda povedala by som mu poslednykrat, ze nabuduce bez upozornenia uz budes rovno volat mestskych (ti zavolaju odtahovku a bude musiet tie naklady zaplatit, ak bude chciet auto spat).

anonym_f33c86
23. máj 2026
@anonym_8ba7c2

@anonym_autor Namontuj si tam zábranu, budeš mať pokoj

@anonym_8ba7c2 a prečo by mala investovať peniaze na prenajaté miesto?

anonym_f33c86
23. máj 2026

@anonym_autor áno, riešia to mestskí policajti. Pravidelne som volala, keď sme mali vlastné miesto. Prišli vždy hneď, rozdali pokuty a dotyční odparkovali

anonym_8ba7c2
23. máj 2026
@anonym_f33c86

@anonym_8ba7c2 a prečo by mala investovať peniaze na prenajaté miesto?

@anonym_f33c86 Zábrana stojí 20 - 30 eur, rýchle jednoduché riešenie
Môže aj pravidelne volať mestskú políciu, budú volať majiteľa, preparkuje, možno dostane pokutu. Nemá každé mesto odťahovku. Nikde nemá zaručené, že jej tam znova niekto nebude parkovať

anonym_f33c86
23. máj 2026
@anonym_8ba7c2

@anonym_f33c86 Zábrana stojí 20 - 30 eur, rýchle jednoduché riešenie
Môže aj pravidelne volať mestskú políciu, budú volať majiteľa, preparkuje, možno dostane pokutu. Nemá každé mesto odťahovku. Nikde nemá zaručené, že jej tam znova niekto nebude parkovať

@anonym_8ba7c2 ale ona to miesto ma prenajaté. Nie je majiteľkou pozemku. Čiže môže len so súhlasom majiteľa

anonym_8ba7c2
23. máj 2026
@anonym_f33c86

@anonym_8ba7c2 ale ona to miesto ma prenajaté. Nie je majiteľkou pozemku. Čiže môže len so súhlasom majiteľa

@anonym_f33c86 Jednoduchšie je požiadať majiteľa o súhlas, ako sa stále s niekým doťahovať. Tak rýchlo ako si zábranu dá, ju na konci prenájmu odstráni.

rachel36a
23. máj 2026
@anonym_8ba7c2

@anonym_f33c86 Jednoduchšie je požiadať majiteľa o súhlas, ako sa stále s niekým doťahovať. Tak rýchlo ako si zábranu dá, ju na konci prenájmu odstráni.

@anonym_8ba7c2 ja mam tiež prenajaté miesto a nesmieme si tam dat zabranu....I nas v meste sa to nesmie...len na vlastnom park.mieste...nie na prenajatom...ale teda my s tým nemáme problem

anonym_01376a
23. máj 2026

Daj ho raz oddiahnut a mas po probleme

zuzanaete
23. máj 2026

Volaj policajtov. Par pokut ho nauci parkovat.

tiezjedna
23. máj 2026

požiadaj majiteľa o namontovanie zábrany

anonym_f33c86
23. máj 2026
@anonym_8ba7c2

@anonym_8ba7c2 nie vždy to ide. Majitel nemusí súhlasiť

natalka13
23. máj 2026

Policajti daju mu papucu pokutu. Viac to neurobi.

muchotrafka298
23. máj 2026

Ked nestaci slusne povedat, tak druhykrat zavolaj Mestsku policiu. Oni pridu, zabezpecia odtahovku a on si to cele zaplati. Lebo aj slusnost je odtial potial. ked ja platim xy EUR za miesto, tak tam chcem stat. A nezaujima ma, ze sused ma male dieta, nemal kde parkovat a pod.

anonym_172c7f
23. máj 2026

@anonym_autor prenajaté od koho?

bielasovicka
Včera o 14:03

@anonym_autor robí to naschvál. Keď si mu to už párkrát povedal, a opakovane tam aj tak zaparkuje, tak neverím ze by nato zabudol. Jedine ze by bol dement.