Ako riešiť susedské parkovanie na mojom mieste?
Čaute, máme prenajaté parkovacie miesto pri bytovke, ale sused si tam pravidelne parkuje, keď prídem neskôr z práce. Už som mu to párkrát povedal, vždy sa ospravedlní, ale zopakuje to znova. Má zmysel to riešiť oficiálne? S kým? Alebo volať mestských? Vďaka
Upozornit posledny krat s tym, ze aby vedel, ze mu to hovoris posledny krat. Ze nabuduce neriesis kto stoji na tvojom platenom mieste, ale volas mestskych.
@anonym_autor Namontuj si tam zábranu, budeš mať pokoj
@anonym_autor je tam znacenie s tvojou ECV? Ak ano, tak je viac nez drzy a teda povedala by som mu poslednykrat, ze nabuduce bez upozornenia uz budes rovno volat mestskych (ti zavolaju odtahovku a bude musiet tie naklady zaplatit, ak bude chciet auto spat).
@anonym_autor Namontuj si tam zábranu, budeš mať pokoj
@anonym_8ba7c2 a prečo by mala investovať peniaze na prenajaté miesto?
@anonym_autor áno, riešia to mestskí policajti. Pravidelne som volala, keď sme mali vlastné miesto. Prišli vždy hneď, rozdali pokuty a dotyční odparkovali
@anonym_8ba7c2 a prečo by mala investovať peniaze na prenajaté miesto?
@anonym_f33c86 Zábrana stojí 20 - 30 eur, rýchle jednoduché riešenie
Môže aj pravidelne volať mestskú políciu, budú volať majiteľa, preparkuje, možno dostane pokutu. Nemá každé mesto odťahovku. Nikde nemá zaručené, že jej tam znova niekto nebude parkovať
@anonym_f33c86 Zábrana stojí 20 - 30 eur, rýchle jednoduché riešenie
Môže aj pravidelne volať mestskú políciu, budú volať majiteľa, preparkuje, možno dostane pokutu. Nemá každé mesto odťahovku. Nikde nemá zaručené, že jej tam znova niekto nebude parkovať
@anonym_8ba7c2 ale ona to miesto ma prenajaté. Nie je majiteľkou pozemku. Čiže môže len so súhlasom majiteľa
@anonym_8ba7c2 ale ona to miesto ma prenajaté. Nie je majiteľkou pozemku. Čiže môže len so súhlasom majiteľa
@anonym_f33c86 Jednoduchšie je požiadať majiteľa o súhlas, ako sa stále s niekým doťahovať. Tak rýchlo ako si zábranu dá, ju na konci prenájmu odstráni.
@anonym_f33c86 Jednoduchšie je požiadať majiteľa o súhlas, ako sa stále s niekým doťahovať. Tak rýchlo ako si zábranu dá, ju na konci prenájmu odstráni.
@anonym_8ba7c2 ja mam tiež prenajaté miesto a nesmieme si tam dat zabranu....I nas v meste sa to nesmie...len na vlastnom park.mieste...nie na prenajatom...ale teda my s tým nemáme problem
Daj ho raz oddiahnut a mas po probleme
@anonym_8ba7c2 nie vždy to ide. Majitel nemusí súhlasiť
Ked nestaci slusne povedat, tak druhykrat zavolaj Mestsku policiu. Oni pridu, zabezpecia odtahovku a on si to cele zaplati. Lebo aj slusnost je odtial potial. ked ja platim xy EUR za miesto, tak tam chcem stat. A nezaujima ma, ze sused ma male dieta, nemal kde parkovat a pod.
@anonym_autor prenajaté od koho?
@anonym_autor robí to naschvál. Keď si mu to už párkrát povedal, a opakovane tam aj tak zaparkuje, tak neverím ze by nato zabudol. Jedine ze by bol dement.

Ak si ho viackrát upozornila a napriek tomu sa to opakuje tak by som volala políciu.
Myslím, že to riesia mestskí