Chceli by ste bývať v dvojdome?
Ahojte🙂, prosim, je tu niekto, kto byva(l) v dvojdome alebo v radovej zastavbe? Zaujima ma, aky mate nazor na takyto spsoob byvania, ze mate suseda priamo cez stenu z jednej strany alebo z oboch. Je take byvanie pre vas diskomfortne? Ti, ktori tak nebyvate, isli by ste do takeho byvania? Alebo uz radsej byt?
@anonym_45117c máme garáž a prenášame to cez garáž, taký problém mi to nepríde
@anonym_228356 tak to mate super, poznam radovky, kde nie je garaz medzi, tak preto som pisala toto, tam ina moznost ako cez dom nie je... nepozname ziadne konkretnosti
Kamarátka išla z bytu do radovky. A smola, z jednej strany spoločná stena s prehúlenou rodinou a z druhej strany to isté. Nadáva, že smola na susedov, doslova prefajčení susedia a smrdí jej izba od nich. Že to ani v paneláku takých nemala. Tak v tých radovkách, je to tiež o šťastí, koho máte za tou stenou. Tak ako v paneláku. Keď už tak dom samostatne stojaci, žiadne spoločné steny.
@anonym_45117c máme garáž a prenášame to cez garáž, taký problém mi to nepríde
@anonym_228356 to mate super, viem o radovkach, co takto nemaju garaz
@anonym_autor Taky mackopes. Ani byt, ani dom. Nebyvala by som tak.
@beata_k
Presne ako hovoris v strede mesta "mackopes " 😃
vsade pesi

Vyrastala som v dvojdome, posledných 9 rokov žijem v byte. Dvojdome je 100x lepší ako byt, no veľa závisí od susedov z druhej časti domu.
A dôležitá vec - kedy je daný dvojdom postavený. Kedysi neboli tie izolácie také ako teraz. Moderné domy majú tie steny od susedov odhlucnene tak, že sa netušíte, v staršom dvojdome počuješ susedov tak ako v byte.