Hlučný susedia na balkóne v noci
Žijem v zahraničí a mám v dvoch bytoch pod sebou Ukrajincov, ktorí po 23.00 vykecavaju a telefonujú na balkónoch. V týchto horúčavách sa okno zatvoriť nedá. Upozornili by ste ich z okna, že je nočný kľud? Nemám chuť im chodiť klopať na dvere ani sa hneď sťažovať u správcu. Nechcem byt za konfliktnu hysterku, ale nemôžem kvôli tomu zaspať. A to poriadne leto len začalo,
Pri nočnom kľude nemôže človek ani telefonovať a rozprávať sa?
@januska12323 na balkone?
Pri nočnom kľude nemôže človek ani telefonovať a rozprávať sa?
@januska12323 ostatným pod oknami hádam nie, nech si zalezu do bytu
@anonym_autor daj anonymny oznam do schranky
Ved nerobia nic zle. Mozes ich pekne poprosit, ze sa ti neda spat, ale to je asi tak vsetko.
Tak my sme byvali v malej bytovke a hned vedla boli rodinne domy. Pomaly kazdu noc grilovacka do 3., nocne kupanie v bazene. Prvy, druhykrat som bola ticho, ze ak nieco specialne oslavuju, nebudem za debila. Po tyzdni som o 3. v noci vrieskala z okna a po dalsich 2 dnoch volala policiu.
Nočný kľud normálny človek rešpektuje a hlavne komunikuje v byte veľmi potichu. No ak je niekto sedliacky primitív bez určitej noblesy vo výchove, vychovávaný v primitívnej rodine, taký nechápe, že nočný ľud je treba dodržiavať, že ľudia sa potrebujú vyspať, aby skoro ráno vstávali do práce,...

@anonym_autor radsej by som riesila cez spravcu, ludia su magori, aby sa ti nieco nestalo, nikdy nevies, radsej nech to poriesi spravca anonymne