Je legálne používať kužel na rezerváciu parkovacieho miesta?
Sused zakaždým, keď odíde autom, vyloží pred dom kužeľ, aby mu tam nikto nezaparkoval. Je to pritom normálna verejná ulica, žiadne vyhradené miesto. Robí sa toto bežne? Lebo potom si tam môže každý postaviť kužeľ a máme vybavené 😅
@anonym_autor dobre ste mu na to naskocili. 😂
pozriet ci ta cast cesty nie je jeho sukromna (majetok) a ked nie je, kuzel odložiť a parkovat tam
nie je to jeho
zahoď kužeľ - len bude po dobrých susedských vzťahoch
@anonym_autor a ty si nevieš pozrieť, kto je majiteľom daného pozemku?
Napriek by som nerobila ale ak by som nemala kde zaparkovat tak kuzel dam nabok a zaparkujem. Mozno sa dozvies ze to ma odkupene a caka na znacku.
Kukni či sa nikto nepozerá, kužeľ jod do autá a zaparkuj
Ráno jo niekde v meste hodia do kosa
Susedovi povedz, že však bolo voľne
@anonym_autor a sme zas pri tých uterákoch na lavičkách a ležadlách kúpalísk a termálov.
@anonym_autor však normálna vec že nechce aby pred svojim domom parkovali. U nas je to automatické že nikto nezaparkuje pred cudzím domom
Ty pred svojím domom nemáš priestor? Mňa zase udivuje, že ľudia majú dvory, veľké pozemky a parkujú pred domom. A najlepšie tri autá
U nas tiez jeden sused toto zacal praktizovat, ale asi mu to niekto velmi rychlo vysvetlil, lebo prestal.
@anonym_autor však normálna vec že nechce aby pred svojim domom parkovali. U nas je to automatické že nikto nezaparkuje pred cudzím domom
@sisska96 len toto vo vacsich mestach (velkych) moc nefunguje.
moze sa kludne stat, ze parkovanie je povolene len na jednej strane ulice, spolocne dvory a tym padom musia zostat priechody do ulicky volne, sused je starousadlik a mysli si, ze len on moze parkovat..... a x dalsich veci......
normalne by som kuzel dala prec a parkovala (teda este predtym skontrolovala, ci ten usek mu nepatri)

@anonym_autor pokial je to uplne normalne mieto na parkovanie, nie je vyhradene a on za to neplati, tak vezmi kuzel a zaparkuj tam ty. Hotovo. A nie, nerobi sa to bezne. Nerobi sa to ani tam, kde sa za parkovanie plati - rezidencne miesta. Pokial nema v prenajme konkretne miesto - aj to musi byt jasne oznacene dopravnym znacenim. Ale je sikovny, pokial mu to vsetci naokolo zeru.