Je normálne, aby sa suseda pýtala na intímne veci?
Ahojte.
Táto téma nie je výmysel, ale realita.
Suseda ma pozvala na kávu. Najprv vyzeralo všetko nevinne a normálne. Až neskôr akoby to nič, sa opýtala, že či si doma s manželom rozumieme v sexe. A neskôr otázka, či finančne vystačíme. Zostala som zarazená.
Stretli ste sa už s takýmto niečím ?
možno si chce požičať. Tak zisťuje ... 😉
@anonym_autor a co si urobila, ja by som jej povedala ze do toho ju nic nie je a odisla by som. Dalej by som sa max. zdravila. Niektori ludia by sa cloveku najradsej s lupou do postele a penazenky vopchali uplne bez hanby.
Ja sa také veci nikdy nepýtam, ale počula som, že niektorí ľudia áno, kolegyňa hovorila, že ona odpovedá, že v pohode.
@anonym_autor odpovedala by som jej, že sex máme taký dobrý, až si za neho navzájom platíme, lebo nevieme čo s peniazmi 😂
@anonym_autor a co si urobila, ja by som jej povedala ze do toho ju nic nie je a odisla by som. Dalej by som sa max. zdravila. Niektori ludia by sa cloveku najradsej s lupou do postele a penazenky vopchali uplne bez hanby.
@anonym_00054e Úprimne, zostala som brutálne zaskočená. Len som povedala, že táto téma sa asi nehodí.
@anonym_00054e Úprimne, zostala som brutálne zaskočená. Len som povedala, že táto téma sa asi nehodí.
@anonym_autor od takýchto sliepok je najlepšie držať sa čo najďalej, lebo na druhý deň bude vedieť celé okolie o vašej finančnej, intímnej, rodinnej... situácii.
Ja osobne by som asi nemal problem odpovedat🙂 ani na jednu temu. Ja sa na o to nepytam ale ludia sa fakt na to pytaju. Mozno ti len zavidia🙂. Je sa za co hanbt? No tak. Neviem s cim mate problem ked sa tu rozculute.
Ja osobne by som asi nemal problem odpovedat🙂 ani na jednu temu. Ja sa na o to nepytam ale ludia sa fakt na to pytaju. Mozno ti len zavidia🙂. Je sa za co hanbt? No tak. Neviem s cim mate problem ked sa tu rozculute.
@anonym_6ca524 Ja sa predsa nerozčuľujem. Nebudem sa kvôli takej rozčuľovať. Napísala som otázku, či sa s tým niekto stretol. No zarazilo ma to skratka len 🙂
To niektorí nevedia kde sú hranice tak im to treba ukázať. Tvoja suseda chcela asi počuť že sex nemáte ale zato máte kopec peňazí a už aj by ťa nahradila. Fakt nechápem takéto otázky o čo tým ľuďom ide
Ja sa také veci nikdy nepýtam, ale počula som, že niektorí ľudia áno, kolegyňa hovorila, že ona odpovedá, že v pohode.
@petronelag Ale to nejaká dobrá, naj kamoška asi nie ? Či tiež na prvej návšteve sa jej pýtali ?
To niektorí nevedia kde sú hranice tak im to treba ukázať. Tvoja suseda chcela asi počuť že sex nemáte ale zato máte kopec peňazí a už aj by ťa nahradila. Fakt nechápem takéto otázky o čo tým ľuďom ide
@anonym_0bceab Rozmýšlala som aj takým smeeom, že či si nechcela požičať peniaze.
@anonym_0bceab Rozmýšlala som aj takým smeeom, že či si nechcela požičať peniaze.
@anonym_autor kľudne môže byť. Super že si sa vyhla odpovedi
Kavu by som ani nedopila, odisla by som asi bez rozlucky uz po prvej otazke. Uz by som susede len zdravila keby som ju stretla.
@anonym_autor Asi ta je cez stenu pocut 😁🤷
@beata_k Asi nie. Ona je na 4.poschodí a ja na 9-tom.
@anonym_autor od takýchto sliepok je najlepšie držať sa čo najďalej, lebo na druhý deň bude vedieť celé okolie o vašej finančnej, intímnej, rodinnej... situácii.
@anonym_436a61 a vďaka autorkinej odpovedi bude celé okolie vedieť že "tam sa niečo deje a finančná kríza k tomu"😂😂😂
@anonym_6ca524 pekne sa opýtala. Vobec necítim ze by sa rozčuľovať. Asi mas divne komunitu okolo seba ked sa ta na tvoj sex pýtajú. Do konca života si zapamätaj su témy ktoré su pre druhú stranu tabu.
Mala si povedať že každý deň sexujete, keď závidí nech sa pridá. 😝😝👿
Ale nie robím si srandu, nehovor jej žiadne info zo súkromia, stavím sa, že ona bude klebetnica.
Čokoľvek jej povieš bude sa to snažiť povedať to každému a ešte prikrášliť pravdu. Všetky info využije proti tebe, to bude taký typ človeka podľa mňa.
@anonym_6ca524 pekne sa opýtala. Vobec necítim ze by sa rozčuľovať. Asi mas divne komunitu okolo seba ked sa ta na tvoj sex pýtajú. Do konca života si zapamätaj su témy ktoré su pre druhú stranu tabu.
@markusrasford no vsak ked su tabu tebe tak neodpovedaj. Ale nech sa kludne pyta.
@markusrasford no vsak ked su tabu tebe tak neodpovedaj. Ale nech sa kludne pyta.
@anonym_6ca524 ty mas problém čítať si porozumenim
Jasne , to tu uz bolo, ze za kolko si mozeme dovolit dovolenku a ci sa nam da aj nieco odlozit a zarazu z toho OVB.

Asi má za lubom nejakú finančne ocenenú prasačinku;).