icon

Mám sa báť svojho zvláštneho suseda?

17. aug 2026

Mám zvláštneho suseda. On verí na UFO. Rozpával mi, že ho vraj uniesli mimozemšťania a že ich videl... Varoval ma, že nemám chodiť po ôsmej večer von, aby ma tiež neuniesli... Po tomto čo mi rozprával som s ním prestala komunikovať. Celkovo mi nepríde ok napr. chce mať bazén v pivnici. No príde mi dosť mimo. Keď idem s otcom tak sa ani nepozdraví. Keď idem sama po ulici tak na mňa kričí, že prečo sa s ním nerozprávam, že či sa hnevám. Ja mu neodpovedám. Mám sa ho báť? Môže byť nebezpečný?

anonym_471015
17. aug 2026

tohto týpka ozaj len obchádzať oblúkom. Nelieči sa na psychiatrii?

katkaseiner
17. aug 2026

ja si nemyslim ze sa ho treba bat, ale je to skor taky cudak ktoremu ja osobne by som sa asi radsej vyhybala...

autor
17. aug 2026
@anonym_471015

tohto týpka ozaj len obchádzať oblúkom. Nelieči sa na psychiatrii?

@anonym_471015 no neviem či sa lieči. Počula som o ňom, že bol v base za drogy.

anonym_592b94
17. aug 2026

@anonym_autor prečo by si sa mala báť? Je zrejme iba divný. Ja mám takého suseda na ulici, občas ma vidí a začne mi rozprávať veci. Iba ho vypočujem a idem ďalej.

anonym_ae045d
17. aug 2026

S tým únosom mimozemšťanmi: videla som jedno memecko, kde bola mama mimozemšťanka a jej dieťa, ktoré o 22:00 prišlo, že na druhý deň potrebuje človeka do školy na laboratórne cvičenia. 😂😂😂 Tak by som si asi do jeho stuchla s nejakým komentárom na tento spôsob. Že či aspoň to mimozemšťanča dostalo dobrú známku , a že či bol dobrým pokusnym objektom a poslúchal 😂

gabrielkamajeckka
17. aug 2026

Dobrý deň, znie zvláštne. Samozrejme, že iné bytosti (to snáď vie každý inteligentný jedinec), než je človek, vo vesmíre existujú, ale on znie trošku paranoidne.

januska12323
17. aug 2026

Treba ho nechať na pokoji.

anonym_12d0d2
17. aug 2026

Z drog môže/nemusí človeku začať schizofrénia, ja by som sa mu vyhýbala, ale pri rozhovore by som bola slušná..

anonym_905150
17. aug 2026

Z drog má poškodený mozog, nikdy nevieš čo vystrojí, alebo kedy ťa napadne.

anonym_516262
17. aug 2026

Pre istotu, vyhýbala by som sa mu,lebo nie je duševne celkom v poriadku.

anonym_7d5d2d
17. aug 2026

Ci drogy, ci nejaka dusevna porucha, snaz sa mu vyhnut. Ak sa neda a chce nadviazat rozhovot, vyhovor sa, ze si uz mala byt v praci, ze letis na autobus, alebo daj telefon na ucho a tvar sa, ze telefonujes. Nevies, co mu napadne.

anonym_4d9ab5
17. aug 2026

Bazén v pivnici je ešte celkom ok. Ja poznám typka, čo si dal 2 kubikovu vírivku do obývačky na 4.poschodi.Bol velmi prekvapený, keď sme mu s kolegami vysvetlili, že koľko vážia 2 kubíky vody a že to tam nemôže mat

sevrin
17. aug 2026

Na infovojne ako redaktor by sa uplatnil.

anonym_a987a7
17. aug 2026

Pravdepodobne má schizofréniu z drog.

anonym_f057d5
17. aug 2026

@anonym_autor teraz ti napisem o co mu ide.jedna cast jeho osobnosti ti chce ublizit a ta druha nie.Preto ta upozornuje aby si nechodila po osmej hodine von,aby ta uchranil pred nim.ale ta otazka tu uz bola uverejnena nedavno.ci?

biba_18
17. aug 2026

mňa pravidelne unášajú mimozemšťania 🤷‍♀️ bežne sa mi strácajú krátke úseky dňa a vraj to je vtedy, keď ťa unesú mimozemšťania - a nevrátia ťa na zem presne v ten moment keď ťa uniesli, rozdiel môže byť aj 7 minút 😏
takže si dávajte bacha!! 😂😂

majka99999
17. aug 2026

Mala by som neprijemny pocit, ze s otcom sa ti nepozdravi, ale ked ides sama, tak uz sa chce bavit...

anonym_a72449
17. aug 2026

Mladý? Starý?
Ak by to bol sídliskovy sused,tak menej by som sa bala ale ,ak máte dom,tak to asi viac 😅

autor
17. aug 2026
@anonym_a72449

Mladý? Starý?
Ak by to bol sídliskovy sused,tak menej by som sa bala ale ,ak máte dom,tak to asi viac 😅

@anonym_a72449 no má tak do 60. A bývam v dome. Vydesilo má keď sa ma pýtal kde spím.

anonym_a72449
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_a72449 no má tak do 60. A bývam v dome. Vydesilo má keď sa ma pýtal kde spím.

@anonym_autor a tvoj otec čo na to?

autor
17. aug 2026
@anonym_a72449

@anonym_autor a tvoj otec čo na to?

@anonym_a72449 no že rozmýšľa či mu dohovorí. Ale neviem. Môj otec nie je moc na dohováranie on nie je taká nátura.