icon

Mám sa báť svojho zvláštneho suseda?

17. aug 2026

Mám zvláštneho suseda. On verí na UFO. Rozpával mi, že ho vraj uniesli mimozemšťania a že ich videl... Varoval ma, že nemám chodiť po ôsmej večer von, aby ma tiež neuniesli... Po tomto čo mi rozprával som s ním prestala komunikovať. Celkovo mi nepríde ok napr. chce mať bazén v pivnici. No príde mi dosť mimo. Keď idem s otcom tak sa ani nepozdraví. Keď idem sama po ulici tak na mňa kričí, že prečo sa s ním nerozprávam, že či sa hnevám. Ja mu neodpovedám. Mám sa ho báť? Môže byť nebezpečný?

anonym_471015
•
17. aug 2026

tohto týpka ozaj len obchádzať oblúkom. Nelieči sa na psychiatrii?

katkaseiner
•
17. aug 2026

ja si nemyslim ze sa ho treba bat, ale je to skor taky cudak ktoremu ja osobne by som sa asi radsej vyhybala...

autor
•
17. aug 2026
@anonym_471015

tohto týpka ozaj len obchádzať oblúkom. Nelieči sa na psychiatrii?

@anonym_471015 no neviem či sa lieči. Počula som o ňom, že bol v base za drogy.

anonym_592b94
•
17. aug 2026

@anonym_autor prečo by si sa mala báť? Je zrejme iba divný. Ja mám takého suseda na ulici, občas ma vidí a začne mi rozprávať veci. Iba ho vypočujem a idem ďalej.

anonym_ae045d
•
17. aug 2026

S tým únosom mimozemšťanmi: videla som jedno memecko, kde bola mama mimozemšťanka a jej dieťa, ktoré o 22:00 prišlo, že na druhý deň potrebuje človeka do školy na laboratórne cvičenia. 😂😂😂 Tak by som si asi do jeho stuchla s nejakým komentárom na tento spôsob. Že či aspoň to mimozemšťanča dostalo dobrú známku , a že či bol dobrým pokusnym objektom a poslúchal 😂

gabrielkamajeckka
•
17. aug 2026

Dobrý deň, znie zvláštne. Samozrejme, že iné bytosti (to snáď vie každý inteligentný jedinec), než je človek, vo vesmíre existujú, ale on znie trošku paranoidne.

januska12323
•
17. aug 2026

Treba ho nechať na pokoji.

anonym_12d0d2
•
17. aug 2026

Z drog môže/nemusí človeku začať schizofrénia, ja by som sa mu vyhýbala, ale pri rozhovore by som bola slušná..

anonym_905150
•
17. aug 2026

Z drog má poškodený mozog, nikdy nevieš čo vystrojí, alebo kedy ťa napadne.

anonym_516262
•
17. aug 2026

Pre istotu, vyhýbala by som sa mu,lebo nie je duševne celkom v poriadku.

anonym_7d5d2d
•
17. aug 2026

Ci drogy, ci nejaka dusevna porucha, snaz sa mu vyhnut. Ak sa neda a chce nadviazat rozhovot, vyhovor sa, ze si uz mala byt v praci, ze letis na autobus, alebo daj telefon na ucho a tvar sa, ze telefonujes. Nevies, co mu napadne.

anonym_4d9ab5
•
17. aug 2026

Bazén v pivnici je ešte celkom ok. Ja poznám typka, čo si dal 2 kubikovu vírivku do obývačky na 4.poschodi.Bol velmi prekvapený, keď sme mu s kolegami vysvetlili, že koľko vážia 2 kubíky vody a že to tam nemôže mat

sevrin
•
17. aug 2026

Na infovojne ako redaktor by sa uplatnil.

anonym_a987a7
•
17. aug 2026

Pravdepodobne má schizofréniu z drog.

anonym_f057d5
•
17. aug 2026

@anonym_autor teraz ti napisem o co mu ide.jedna cast jeho osobnosti ti chce ublizit a ta druha nie.Preto ta upozornuje aby si nechodila po osmej hodine von,aby ta uchranil pred nim.ale ta otazka tu uz bola uverejnena nedavno.ci?

biba_18
•
17. aug 2026

mňa pravidelne unášajú mimozemšťania 🤷‍♀️ bežne sa mi strácajú krátke úseky dňa a vraj to je vtedy, keď ťa unesú mimozemšťania - a nevrátia ťa na zem presne v ten moment keď ťa uniesli, rozdiel môže byť aj 7 minút 😏
takže si dávajte bacha!! 😂😂

majka99999
•
17. aug 2026

Mala by som neprijemny pocit, ze s otcom sa ti nepozdravi, ale ked ides sama, tak uz sa chce bavit...

anonym_a72449
•
17. aug 2026

Mladý? Starý?
Ak by to bol sídliskovy sused,tak menej by som sa bala ale ,ak máte dom,tak to asi viac 😅

autor
•
17. aug 2026
@anonym_a72449

Mladý? Starý?
Ak by to bol sídliskovy sused,tak menej by som sa bala ale ,ak máte dom,tak to asi viac 😅

@anonym_a72449 no má tak do 60. A bývam v dome. Vydesilo má keď sa ma pýtal kde spím.

anonym_a72449
•
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_a72449 no má tak do 60. A bývam v dome. Vydesilo má keď sa ma pýtal kde spím.

@anonym_autor a tvoj otec čo na to?

autor
•
17. aug 2026
@anonym_a72449

@anonym_autor a tvoj otec čo na to?

@anonym_a72449 no že rozmýšľa či mu dohovorí. Ale neviem. Môj otec nie je moc na dohováranie on nie je taká nátura.