Pes na našom pozemku. Mám nárok na úhradu škody?
Ahojte, idem sa spýtať. Máme doma haravu fenku, v noci sa k nám dostal od susedov pes. Rozbil nám plot a pri knucani fenky som von vybehla a žiaľ našla ich spojených, keď som sa ho snažila vyhnať, zaútočil na mňa, roztrhol mi nohavice. Teraz riešim s majiteľom toho psa prerušenie gravidity, ak sa potvrdí. Keď som povedala, že koľko to bude stáť, tak na mňa začal útočiť, že som si ja mala zabezpečiť fenu, že snami budú len problémy, naša fenka borderkolia v živote neutiekla, susedia nám to dosvedčia. Jeho pes uteká pravidelne. Ráno, keď som bola u nich brána bola dokorán a pes si tam pobehoval. Ani som z auta nevyšla, čo som sa bála.. po telefóne sa mi začal vyhrážať, že len raz nám ju uvidí mimo dvor a podobné veci... Povedzte mi mám nárok na úhradu škody? Volala som na policiu, tam mi povedali, že mám volať hliadku. Ja nechcem nikomu robiť zle, ale ja som mala fenku zabezpečenú. Jeho pes nám vyvalil plot zo svoriek a vyvalil betónovú podhrabovu dosku.
No, tak si predstavte boli sme za ním osobne. Ospravedlnil sa, priznal si chybu. Všetko uhradí, aj sám povedal, že po mne nemal tak vybehnúť a je si vedomý, že ten jeho pes stále si robí čo chce... vy čo sa tu rozhorčujete na mojom vyjadrovaní, to už ma len život naučil, ako k tebe druhý, tak ty k nim 🙂 lebo súdiť človeka a domýšľať si situácie je najľahšie..
@simca06022011 vtipne nieje vyjadrovanie autorky. Je to na 🤮 na kazdej zene.
Po tomto jej vyjadreni moze byt cela storka uplne inak. Preto ten smajlik.
Rozprava sa takto urcite aj so susedmi, urcite tam ma skvelu povest😂😂😂
@natalka13 predstav si, že sa všetci susedia naokolo postavili na moju stranu, dokonca aj pani poštárka 🙂 a tá vie najlepšie koho a čo je zač každého pes
No, tak si predstavte boli sme za ním osobne. Ospravedlnil sa, priznal si chybu. Všetko uhradí, aj sám povedal, že po mne nemal tak vybehnúť a je si vedomý, že ten jeho pes stále si robí čo chce... vy čo sa tu rozhorčujete na mojom vyjadrovaní, to už ma len život naučil, ako k tebe druhý, tak ty k nim 🙂 lebo súdiť človeka a domýšľať si situácie je najľahšie..
@anonym_autor predtym si za nim osobne nebola?
@anonym_autor predtym si za nim osobne nebola?
@natalka13 bola, nebol doma, tak som mu volala a povedala, že pôjdem dnes za ním.
Prosím ťa, sa tu ideš nad tým rozplývať, akoby si to prvý krát počula. Trafená hus vždy zagaga. 🙂 Tak ako ste vy vyjadrili svoj názor, tak som ho vyjadrila aj ja. Či len jeden názor je v tejto dobe dôležitý som zabudla 😉
@anonym_autor Veterinár ti povedal, že máš suku strážiť len do 13.-14. dňa hárania? Tak tento veterinár by mal vrátiť diplom. Suka hára 21 dní, niektorá aj dlhšie. Práve keď už nemá žiadny krvavý výrok, je ten správny čas na párenie. 44 rokov chovám čistokrvných psov s PP, bežne veziem suku na párenie 15.-16. deň hárania, ale kryli sme už aj 21. deň a bolo z toho 6 šteniatok.
@natalka13 bola, nebol doma, tak som mu volala a povedala, že pôjdem dnes za ním.
Prosím ťa, sa tu ideš nad tým rozplývať, akoby si to prvý krát počula. Trafená hus vždy zagaga. 🙂 Tak ako ste vy vyjadrili svoj názor, tak som ho vyjadrila aj ja. Či len jeden názor je v tejto dobe dôležitý som zabudla 😉
@anonym_autor aha vulgarizmus je nazor☝️ no ak je tvoj a je to pre teba bezny slovnik 👏 si za DÁMU-zenu kocisovu
@anonym_autor aha vulgarizmus je nazor☝️ no ak je tvoj a je to pre teba bezny slovnik 👏 si za DÁMU-zenu kocisovu
@natalka13 no nech ťa aj rozdrapí 😊😘
@anonym_autor neskuseny veterinar.
@anonym_autor ale jediný, kto tu bol vulgárny, si iba ty.
@anonym_autor keďže ten jeho pravidelne uteká tak ho zraz..
@anonym_6dcca1 škoda auta
@anonym_autor ale jediný, kto tu bol vulgárny, si iba ty.
@marhulka13 nuž 🤷

@anonym_6dcca1 jedine ak ma kamerovy zaznam kde doslo k pareniu. Inak to nedokaze.
@natalka13 tiež pravda..