icon

Prijali by ste koláče od opitej susedy?

10. aug 2026

Je pondelok podvečer. Zazvoní vám pred dverami opitá suseda, bosá. Nesie vám koláče, ani neviete odkiaľ ich má. Prijali by ste ich? Ja som slušne poďakovala, že koláče nejem a zavrela som dvere. Viem, že by mala ambíciu ísť dnu. Napriek tomu sa cítim, že som sa zachovala neslušne. Čo by ste robili by?

anonym_072d85
10. aug 2026

Myslela by som si, že sa zbavuje dôkazov o kriminálnom čine 😀

anonym_9669ac
10. aug 2026

@anonym_autor Určite neprijala a myslím, že keby si aj bola nezdvorila/čo si nebola/, susedka by si to aj tak nepamätala.Ani ja by som netúžila po spoločnosti, akú opisujes a v zatváraní dvier by som možno bola ešte rýchlejšia ako ty

anonym_773c19
10. aug 2026

Nemá schizofréniu alebo iné ochorenie?

autor
10. aug 2026
@anonym_773c19

Nemá schizofréniu alebo iné ochorenie?

@anonym_773c19 nie, je to alkoholička. Pije už dlhé roky.

anonym_884a5d
10. aug 2026

Podľa toho, aký mám vzťah so susedou. Ak sa zvyknete rozprávať, tak prečo nie? Ak tolerujes jej opitý stav…..

autor
10. aug 2026
@anonym_884a5d

Podľa toho, aký mám vzťah so susedou. Ak sa zvyknete rozprávať, tak prečo nie? Ak tolerujes jej opitý stav…..

@anonym_884a5d nemám s ňou žiadny vzťah. Občas keď sa stretneme pri výťahu, prehodím s ňou pár slov, ale nemám žiadny vzťah.

anonym_aa1899
10. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_884a5d nemám s ňou žiadny vzťah. Občas keď sa stretneme pri výťahu, prehodím s ňou pár slov, ale nemám žiadny vzťah.

@anonym_autor urobila by som presne to iste, co ty. Nemienim si vytvarat nejaky vztah s takym clovekom prostrednictvom kolacov. A este by som si davala pozor, ked pojdem domov s nakupom, aby nevidela, ci si nesiem ine kolaciky 😆🙈🫣

anonym_24d191
10. aug 2026

určite by som nezobrala. a druhý krát ani neotvorila dvere keď budem vidieť že zas vyzváňa.
opitých nemusím.

bielasovicka
10. aug 2026

Aj ja nosím susede koláče, ale triezva, a v papuciach 😂

marijan2025
10. aug 2026

@anonym_autor Dobre si urobila.Lepsie je sa cítiť nepríjemne chvíľu ako dlhý čas. Tu sa volí medzi menším "zlom " .Urobila si to ako si najlepšie vedela.Ani my by sme to neurobili inak.

bronkax
10. aug 2026

Ja by som ich zo slušnosti prijala poďakovala a išla ich dať sliepkam na večeru 🤣 predsa len bohvie čo tam dala

rozculena
10. aug 2026

ja by som zavrela dvere aj keby žiadne koláče nemala,fuj,neznášam opilcov a ešte žena! brrr

kvietok1233
10. aug 2026

@anonym_autor urobila si správne. Ja nič nejem od cudzích, neviem ako to pripravovali a skladovali takže nie.

anonym_c1a5d3
10. aug 2026

@anonym_autor skôr sex😎

anonym_d17b25
11. aug 2026

@anonym_autor preco nie, mozno niektore by sa jej v takom stave praveze podarili. napr. opity izidor

beata_k
11. aug 2026

Ty si fakt buchla susede dverami pred nosom? Slusne si mohla podakovat. Ved jest si ich nemusela...

autor
11. aug 2026
@beata_k

Ty si fakt buchla susede dverami pred nosom? Slusne si mohla podakovat. Ved jest si ich nemusela...

@beata_k nie, nebuchla som jej pred nosom. Mala som telefón pri uchu, lebo som práve volala. Bola som s umytou hlavou, vyšla som pár minút predtým zo sprchy v župane. Otvorila som dvere a ona(on) tam stála bosá, opitá s divnými koláčmi na tanieriku. To nechceš zjesť. Slušne som jej povedala, že ďakujem veľmi pekne, ale že ja nejem sladké. Snažila sa mi ešte natlačiť do bytu, na čo som jej povedala, že momentálne nemôžem, že telefonujem, že ďakujem, ale koláče si neprosím.

beata_k
11. aug 2026
@anonym_autor

@beata_k nie, nebuchla som jej pred nosom. Mala som telefón pri uchu, lebo som práve volala. Bola som s umytou hlavou, vyšla som pár minút predtým zo sprchy v župane. Otvorila som dvere a ona(on) tam stála bosá, opitá s divnými koláčmi na tanieriku. To nechceš zjesť. Slušne som jej povedala, že ďakujem veľmi pekne, ale že ja nejem sladké. Snažila sa mi ešte natlačiť do bytu, na čo som jej povedala, že momentálne nemôžem, že telefonujem, že ďakujem, ale koláče si neprosím.

@anonym_autor Pytala si sa, zapojila som sa. Podla mna to bolo neskusne. Jest si ich nemusela.

autor
11. aug 2026
@beata_k

@anonym_autor Pytala si sa, zapojila som sa. Podla mna to bolo neskusne. Jest si ich nemusela.

@beata_k vzhľadom na to, že je v kuse opitá a pod vplyvom alkoholu už povedala veci, kde som ju skoro vyhodila z bytu v minulosti, nemám žiadnu potrebu ju pozývať dnu.

beata_k
11. aug 2026
@anonym_autor

@beata_k vzhľadom na to, že je v kuse opitá a pod vplyvom alkoholu už povedala veci, kde som ju skoro vyhodila z bytu v minulosti, nemám žiadnu potrebu ju pozývať dnu.

@anonym_autor Ani dnu si ju nemusela volat. Ale pride mi slusne podakovat.
Ja neviem preco zakladas diskusiu...

autor
11. aug 2026
@beata_k

@anonym_autor Ani dnu si ju nemusela volat. Ale pride mi slusne podakovat.
Ja neviem preco zakladas diskusiu...

@beata_k ona/on chce ísť dnu vždy. To je iba zámienka koláče. Nikdy by som od nej nezobrala ani sviečku.

tiezjedna
11. aug 2026
@anonym_autor

@beata_k ona/on chce ísť dnu vždy. To je iba zámienka koláče. Nikdy by som od nej nezobrala ani sviečku.

@anonym_autor a prečo teda zakladáš diskusiu, keď si si týmto komentárom odpovedala???

anonym_7c8336
12. aug 2026

Koho to zaujíma že si nezobrala koláče . Úplne zbytočná téma o ničom.

cacianka
15. aug 2026
@beata_k

@beata_k veď bola slušná - poďakovala a doplnila že koláče neje. Čo je neslušné na tom, že odmietla vpustiť opitú susedu čo sa pchala dnu ? Ak myslíš, ty si pusti dnu pol paneláku, ja by som konala ako autorka. Môžme sa predsa porozprávať vonku, alebo keď je triezva aj pozvať, ale opilec ti skysne v kuchyni aj do polnoci a to naozaj nemam chuť ňuchať jej výpary