Prijali by ste koláče od opitej susedy?
Je pondelok podvečer. Zazvoní vám pred dverami opitá suseda, bosá. Nesie vám koláče, ani neviete odkiaľ ich má. Prijali by ste ich? Ja som slušne poďakovala, že koláče nejem a zavrela som dvere. Viem, že by mala ambíciu ísť dnu. Napriek tomu sa cítim, že som sa zachovala neslušne. Čo by ste robili by?
@anonym_autor Určite neprijala a myslím, že keby si aj bola nezdvorila/čo si nebola/, susedka by si to aj tak nepamätala.Ani ja by som netúžila po spoločnosti, akú opisujes a v zatváraní dvier by som možno bola ešte rýchlejšia ako ty
Nemá schizofréniu alebo iné ochorenie?
Nemá schizofréniu alebo iné ochorenie?
@anonym_773c19 nie, je to alkoholička. Pije už dlhé roky.
Podľa toho, aký mám vzťah so susedou. Ak sa zvyknete rozprávať, tak prečo nie? Ak tolerujes jej opitý stav…..
Podľa toho, aký mám vzťah so susedou. Ak sa zvyknete rozprávať, tak prečo nie? Ak tolerujes jej opitý stav…..
@anonym_884a5d nemám s ňou žiadny vzťah. Občas keď sa stretneme pri výťahu, prehodím s ňou pár slov, ale nemám žiadny vzťah.
@anonym_884a5d nemám s ňou žiadny vzťah. Občas keď sa stretneme pri výťahu, prehodím s ňou pár slov, ale nemám žiadny vzťah.
@anonym_autor urobila by som presne to iste, co ty. Nemienim si vytvarat nejaky vztah s takym clovekom prostrednictvom kolacov. A este by som si davala pozor, ked pojdem domov s nakupom, aby nevidela, ci si nesiem ine kolaciky 😆🙈🫣
určite by som nezobrala. a druhý krát ani neotvorila dvere keď budem vidieť že zas vyzváňa.
opitých nemusím.
@anonym_autor Dobre si urobila.Lepsie je sa cítiť nepríjemne chvíľu ako dlhý čas. Tu sa volí medzi menším "zlom " .Urobila si to ako si najlepšie vedela.Ani my by sme to neurobili inak.
Ja by som ich zo slušnosti prijala poďakovala a išla ich dať sliepkam na večeru 🤣 predsa len bohvie čo tam dala
ja by som zavrela dvere aj keby žiadne koláče nemala,fuj,neznášam opilcov a ešte žena! brrr
@anonym_autor urobila si správne. Ja nič nejem od cudzích, neviem ako to pripravovali a skladovali takže nie.
@anonym_autor skôr sex😎
@anonym_autor preco nie, mozno niektore by sa jej v takom stave praveze podarili. napr. opity izidor
Ty si fakt buchla susede dverami pred nosom? Slusne si mohla podakovat. Ved jest si ich nemusela...
Ty si fakt buchla susede dverami pred nosom? Slusne si mohla podakovat. Ved jest si ich nemusela...
@beata_k nie, nebuchla som jej pred nosom. Mala som telefón pri uchu, lebo som práve volala. Bola som s umytou hlavou, vyšla som pár minút predtým zo sprchy v župane. Otvorila som dvere a ona(on) tam stála bosá, opitá s divnými koláčmi na tanieriku. To nechceš zjesť. Slušne som jej povedala, že ďakujem veľmi pekne, ale že ja nejem sladké. Snažila sa mi ešte natlačiť do bytu, na čo som jej povedala, že momentálne nemôžem, že telefonujem, že ďakujem, ale koláče si neprosím.
@beata_k nie, nebuchla som jej pred nosom. Mala som telefón pri uchu, lebo som práve volala. Bola som s umytou hlavou, vyšla som pár minút predtým zo sprchy v župane. Otvorila som dvere a ona(on) tam stála bosá, opitá s divnými koláčmi na tanieriku. To nechceš zjesť. Slušne som jej povedala, že ďakujem veľmi pekne, ale že ja nejem sladké. Snažila sa mi ešte natlačiť do bytu, na čo som jej povedala, že momentálne nemôžem, že telefonujem, že ďakujem, ale koláče si neprosím.
@anonym_autor Pytala si sa, zapojila som sa. Podla mna to bolo neskusne. Jest si ich nemusela.
@anonym_autor Pytala si sa, zapojila som sa. Podla mna to bolo neskusne. Jest si ich nemusela.
@beata_k vzhľadom na to, že je v kuse opitá a pod vplyvom alkoholu už povedala veci, kde som ju skoro vyhodila z bytu v minulosti, nemám žiadnu potrebu ju pozývať dnu.
@beata_k vzhľadom na to, že je v kuse opitá a pod vplyvom alkoholu už povedala veci, kde som ju skoro vyhodila z bytu v minulosti, nemám žiadnu potrebu ju pozývať dnu.
@anonym_autor Ani dnu si ju nemusela volat. Ale pride mi slusne podakovat.
Ja neviem preco zakladas diskusiu...
@anonym_autor Ani dnu si ju nemusela volat. Ale pride mi slusne podakovat.
Ja neviem preco zakladas diskusiu...
@beata_k ona/on chce ísť dnu vždy. To je iba zámienka koláče. Nikdy by som od nej nezobrala ani sviečku.
Koho to zaujíma že si nezobrala koláče . Úplne zbytočná téma o ničom.
@beata_k veď bola slušná - poďakovala a doplnila že koláče neje. Čo je neslušné na tom, že odmietla vpustiť opitú susedu čo sa pchala dnu ? Ak myslíš, ty si pusti dnu pol paneláku, ja by som konala ako autorka. Môžme sa predsa porozprávať vonku, alebo keď je triezva aj pozvať, ale opilec ti skysne v kuchyni aj do polnoci a to naozaj nemam chuť ňuchať jej výpary

Myslela by som si, že sa zbavuje dôkazov o kriminálnom čine 😀