icon

Sused použil môj darčekový poukaz na masáž. Ako reagovať?

nairobi
24. apr 2026

Ahojte,
ani neviem ako začať. Manzel minulý rok dostal od suseda k 50tke voucher na masáž. Masaz sme mali použiť do konca roka, ale sme to pre chorobu preložili. Dnes sme tam volali, že teda sme zdraví a kedy sa vieme objednať a bolo nam povedané, že voucher uz bol uplateneny a boli nám povedané mená (sused s partnerkou). Ja som skoro odpadla.
Zažil niekto z vas niečo podobné? Neviem či mam susedovi povedať na to co urobil svoj názor alebo to nechať tak? Akoze som rozčarovana a sklamaná...

Strana
z5
eurousa
2. máj 2026

@nairobi Radšej by som sa prepadla pod zem, ale dať niekomu darčekový poukaz a nakoniec si ho sám využiť je totálne sedlactvo a drzosť prvého stupňa.

V prvom rade ako je možné, že ho sused mihol použiť keď ho kúpil pre vás?

V druhom rade- ak niekomu kúpim darčekový voucher za AKÚKOĽVEK cenu, tak ma nemôže zaujímať či si s tým poďakovanie človek vytrie zadok, roztrhá ho, daruje niekomu inému, alebo mu prepadne.

Ale už ta firma urobila chybu, v žiadnom prípade nemala dovoliť aby tvoj sused mohol ten poukaz vyuzit namiesto teba.
A prosím ta, aby si urobila dobrý skutok a danu firmu sem uverejnila, aby som si u nich v živote nekúpila žiadny poukaz.

So susedom už nič neurobíš - ale aspoň vieš aký je to typ človeka a podľa toho sa aj k nemu chovaj.

Ja som dostala v decembri 2025 poukážku za €150 do jednej reštaurácie vo Viedni. Neviem si ani predstaviť, že by ta restauracia urobila to čo tato masážna firma.

Úplne chore a nevhodne !

bielasovicka
3. máj 2026

Táto téma je len vymyslená, autorka @nairobi si z nás dobre vystrelila, a my sme naleteli 🤨

liuu007
6. máj 2026
@nairobi

@anonym_622d7b nič sme nenechali prepadnúť, všetko bolo odkomunikovane ze pre chrbticu ísť do konca roka na masaz nemôžeme,,,dohoda bola s masaznym centrom, že sa mame ozvať ked budeme fit - vedeli, že to nebude 1 mesiac a zrazu voucher uplatneny susedom
@viestta

@nairobi Skuste sa na to suseda spytat. Nemohol napriklad kupit 2 vouchery, jeden pre seba s partnerkou a druhy pre vasho manzela? A v decembri vyuzit, aby mu neprepadol, len omylom zadal cislo toho co daroval? Pripadne, suseda mohol kontaktovat pracovnk centra, ze sa blizi koniec roka a ze ma neuplatneny voucher. Mohol aj zabudnut ze ho daroval, pripadne vedel ze ho nemozete vyuzit.
Kazopadne, masazne centrum konalo protizakonne, ked vas informovalo o identite klientov. Vy s masaznym centrom nemate ziadny spotrebitelsky vztah, nesmu vam poskytnut ziadne informacie o cudzom voucheri. A uz vobec nie meno klienta.

Strana
z5