icon

Suseda zavčasu ráno klepala rezne

16. jan 2026

Ahojte, tak u nás sused/a ráno 6:02 začala klepať rezne. Buď to, alebo niečo, čo alo absolútne identický zvuk aj rytmus. Skoro ma porazilo. Sledovala som, čo sa bude diať, niekto im zaklepal na radiátor, potom prestali. Inak je to manželský pár s už dospelými deťmi okolo 50 rokov, ale oni sú neskutočne hluční. Bývam pod nimi, tak si to zažívam. Ale áno, nočný kľud už nebol, tak čo by rezne neklepala.

Strana
z4
monicazbb
19. jan 2026

@anonym_autor ja v noci o druhej púštam vysavač aby som odsala sople dieťaťu...a je mi jedno či sa niekto zobudí 🙄

veronicka25
19. jan 2026

ja viem o pripade, ze pravidelne v okolo 3tej rano chodil opity sused z krcmy, zakazdym urobil hluk, ako keby cely regiment vojakov siel po chodbe. Spieval, rozpraval sa sam so sebou, rehotal sa, snazil sa dostat do cudzieho bytu, lebo si myslel, ze je doma a nadaval, co mu kluc nepasuje. Az jeden raz v tom stave ozratosti niekde zapadol a zomrel.

anonym_b2cbfa
19. jan 2026
@sara07

u nás 30 ročna baba vrieska pri orgazme cez den a žial hlavne večer aby stihla serial tak že občas aj tv vypečeny na 12 prevrieska a vôbec jej nevadi čo povieme na to ked sa nás menšie deti pytaju čo sa deje, prosba dohovorenie nepomohlo
dalšia 30 z nepochopitelného dôvodu o piatej rano zapina pračku, o pol šiestej vysava, nema deti, domov chodi o piatej ... šiestej
dalšia smoothie 6:15 si nemusime ani budik davat , dalšia behaci trenažer rieši
ja by som skorej brala len tie rezne , však kolko ich naklepava max 6
u nás je v podstate hluk od mladých susied od piatej do siedmej kym neodidu a to ešte zvyknu telefonovat z auta tak že to jači až hore ... ale aspon viem že už idu preč 😂😂
osobne som riešila len tu babu čo vrieska pri orgazme , ostatne beriem som v bytovke je to tak ,
a ak potrebuje dat rezne do nalevu treba jej ich rano naklepat, ja tiež ked sa mi povracia dieta v noci postel pustim proste pračku o druhej v noci, susedy čo maju deti to chápu 😎😎 tak isto zvyšim hlas ked na 20 raz dieta niečo neurobi a všetko zlyha .. takže nás počut ano .. tiež

@sara07 tak ale robiť smoothie o 6 15 je úplne v pohode, veď nemáte spálňu pod jej kuchyňou alebo? Normálny čas kedy chodia ľudia do práce tak isto aj vaše deti asi nie sú vždy najtichsie, ja by som uvítala skôr smoothie ako stúpanie deti nado mnou

zuzanka2588
19. jan 2026

To byvame na rovnakom mieste ? Akože my sme sa teraz naťahovali a keďže cez týždeň vstávam so práce 5:30 rada by som sa vyspala dlhšie a keď to začala búchať pár minút po 6 chlapa hneď vystrelilo z postele ,že čo to ,keďže nato niesme zvyknutý aj deti to zobudilo o 6:00 akože v sobotu tak skoro vstávať ja to nechápem ,keďže robím opatrovateľku a nikto z mojich klientov tak skoro nestáva aby klepal rezne ...toto tu vo zatiaľ prvýkrát čo sme tu necelý mesiac no uz s každý víkend obávam,kedy na zobudi...chápem ,že nieje nocny kľud ,ale ozaj nebudem trieskať o 6:00 ráno !

sfet
19. jan 2026

A to si predstav chutovku ako rekonstrukcia bytu tak na mesiac, každý den od 9:00 do 21:00, cize nie je nocny klud. Celý den vrtané, buchanie, klepáním. A to od polovice novembra do polovice decembra, nech je na Vianoce hotovo..cože vonku je už zima, nedá sa na výlety von celý den chodit.

anonym_ce6fdc
19. jan 2026

@anonym_autor asi bola hladná 😆

blackcat8885
19. jan 2026

No bohužiaľ to je bývanie v bytovke. Aj u nás cez den počuť dookola trúbku alebo niečo také niekedy celé hodiny nie každý deň. Minule sme si so synom zapli hudbu lebo to išlo na nervy. Smola nič s tým neurobíme sú aj horšie veci

lenrol001
19. jan 2026
@oceanahory

@lenrol001 Myslis, ak by mi vadili zvuky od susedov? No predsa v dome...🤷

@oceanahory áno, keď na to máš...

autor
19. jan 2026
@sfet

A to si predstav chutovku ako rekonstrukcia bytu tak na mesiac, každý den od 9:00 do 21:00, cize nie je nocny klud. Celý den vrtané, buchanie, klepáním. A to od polovice novembra do polovice decembra, nech je na Vianoce hotovo..cože vonku je už zima, nedá sa na výlety von celý den chodit.

@sfet predstav su rekonstrukciu, ktora trva od jula munuleho roka.

ivik4
19. jan 2026

Necitam vsetko ale to sa stalo len 1x a ty robis z toho taketo caviky ze jej to chces este dalsi den vratit ? Si sa v 12tich rokoch zasekla ? 😀
Nepoviem pol slova keby to robi dajme tomu kazdu nedelu ..
A ani dom Ti nezaruci ticho, tiez by som vedela rozpravat. Rovnako ako aj zivot v panelaku. Nikdy nevieme dopredu kto sa odstahuje/ nastahuje.Jedine ist byvat na samotu.

sfet
19. jan 2026
@anonym_autor

@sfet predstav su rekonstrukciu, ktora trva od jula munuleho roka.

@anonym_autor by mna kleplo.

autor
19. jan 2026
@sfet

@anonym_autor by mna kleplo.

@sfet kedze to robia svojpomocne, tak vzdy po praci, od cca. 17 do 21.00. A celu sobotu. Mali zaujem aj nedelu, ale uz ich usmernili. Je to od jula minuleho roka, nerobili cez Vianocne sviatky a ked boli v auguste 2t na dovolenke.

sissi_2025
19. jan 2026

Aj mna by to vytacalo. Ludia neberu ohlad nad ostatnymi, rozmyslaju iba nad sebou. Je to s ludstvom zle, zostali sme velmi sebecki. Mam stastie, he zijem na dome. Ja by som kvoli klepaniu reznov a vsetkeho mozneho, co je spomenute v komentaroch, nemohla byvat na bytocke, lebo by som to psychicky nezvladla, taky hluk. Mrzi ma to. Ale chapem to.

andrii
19. jan 2026

Ja som tiež jeden čas mala susedov,co mali obdobie,ze každú nedeľu ráno o šiestej klepali rezne viac ako pol hodiny. Poviem vam, ked to bolo každučķú nedeľu a keďže ja cez týždeň vstávam rano o 4.15,tak to bolo riadne otravné. Človek sa chce aspoň cez vikend vyspať a nedá sa.

anonym_89da27
19. jan 2026
@andrii

Ja som tiež jeden čas mala susedov,co mali obdobie,ze každú nedeľu ráno o šiestej klepali rezne viac ako pol hodiny. Poviem vam, ked to bolo každučķú nedeľu a keďže ja cez týždeň vstávam rano o 4.15,tak to bolo riadne otravné. Človek sa chce aspoň cez vikend vyspať a nedá sa.

@andrii nasa suseda kazdu nedelu uz 14 rokov vary smradlavy vyvar, pri ktorom tak bucha vsetkym..jasne, zienka domaca, ona nepracuje, jej je jedno, ze bud ludi tak skoro..krava...

anonym_316ab0
19. jan 2026
@anonym_ee9fc3

Možno sused klepal susedu. Sú síce starí, ale nie mŕtvi 😁

@anonym_ee9fc3 👍😀

anonym_10b19e
20. jan 2026

@anonym_autor zabi ju a budeš mať pokoj. Tým tlcikom na mäso. Čo si má čo sviňa řizky Klepár hneď zrána.

lizatko1009
20. jan 2026
@andrii

@andrii "klasicka" slovenska rodina nedela=rizky a ten nizsie spomenuty smradlavy vyvar, ale 30min? to je záležitosť 3 min. jedine ak este potrebuje do mrazničky.

richard_polak
20. jan 2026

Úplne chápem, to by ma o šiestej ráno vytočilo tiež. Legálne síce nočný kľud končí, ale klepať rezne v paneláku takto skoro je skôr o ohľaduplnosti než o zákone.

Ak sú hluční dlhodobo, asi by som to riešil slušne osobne, keď sú emócie bokom. Zaklopanie na radiátor síce funguje, ale skôr hasí následok než príčinu. Bohužiaľ susedia v paneláku sú často lotéria :D

anika
20. jan 2026

@anonym_autor no a?

anonym_a8b035
20. jan 2026

@anonym_autor u nás suseda nadomnou pravidelne zapina vysávač o 6 rano ale ta teda vysava asi po prerábať jadra lebo hrozný buchot pocut ako vsetko odsúva 🤣nuz zvykla som si co iné mam robit ....my zas mame babatko ktore vie aj v noci plakať a myslim ze tiez im to nie je príjemné ale to je bytovka ...ja dokonca pocujem aj z prízemia kychnutie suseda 🤣

lizatko1009
20. jan 2026

😂😂😂

anonym_e23091
20. jan 2026

Ja mám nad sebou susedou ktorý sú bezdetný asi okolo 50 tiež a od štvrtej rána behajú ako splaseny z izby do izby a očividne majú parkety ako my takže to parádne počuť .O desiatej ,jedenástej večer púšťajú práčku takže paráda .Črtajú už od kedy tu bývame asi štyri roky na obed ,poobede ,podvečer a mám maličké deti takže super .Niektorý ľudia si neuvedomuju že v paneláku by mohli byť ohladuplnejsi.Dufam že čoskoro odtiaľto vypadneme

anonym_e23091
20. jan 2026

Vrtaju malo byť nie črtajú 🤣

renesance80
Dnes o 14:55
@anonym_ee9fc3

Možno sused klepal susedu. Sú síce starí, ale nie mŕtvi 😁

@anonym_ee9fc3 😂😂😂

anonym_630e96
Dnes o 14:57
@anonym_autor

@saxana000 práčku zapínam najneskôr okolo pol siedmej večer, aby skončila program pred ôsmou. Nikdy po 20.00 nezapínam práčku, rovnako vysaváč. Mixér, čokoľvek, čo vydáva zvuk zapínam okolo pol ôsmej. Zvyčajne ráno nemixujem jedlo, ale ak treba smoothies, skôr ako 7,30 to nie je. Rovnako v opätkoch nebeháme doma po byte, nepúšťame si hlasno hudbu a nerobíme doma párty. Všetky väčšie oslavy, kde sa zíde väčšia skupina ľudí robíme mimo ( reštaurácia, letná záhrada, chata, pub apd. )

@anonym_autor stastny to clovek , bezne rano mixujem , fukam si vlasy a to aj cez vikend nakolko idrm do prace a aj v noci sa sprchujem o pol 12 stej ked pridem z prace domov

ankare
Dnes o 15:07

@anonym_autor nočný kľud nebol, tak čo riešiš?

hopsas
Dnes o 15:15

@anonym_autor ja som mala susedu herečku kedysi. Došla o jednej ráno z divadla a precvicovala si monológy na ďalší deň. Občas kričala, občas si pospevovala, niekedy vzdychala...to bola tiež zábava prevelika..

Strana
z4