Zavolať hasičov kvôli páleniu trávy susedmi?
Baby, zavolali by ste hasičov, ak máte suseda o pár domov ďalej, ktorý pravidelne páli kooy so suchou trávou, kartóny a plasty? Za humnom, pri vysusenej lúke.. Mne sa tomu až nechce veriť, že je toho niekto schopný, v dnešnej dobe, keď je tak šialene sucho.. Tie plasty to ani nekomentujem, to sa mi rozum zastavuje.. Myslíte, že prídu a dajú mu pokutu alebo nechajú preplatiť výjazd? Pár km je okresné mesto, odtiaľ by som musela volať.
Áno volala aj polícu
@anonym_autor skus ho slusne osobne napomenut a ked neprestane volaj hasicov.
Ja som to tak spravil a prestal.Este oslov starostu,aj ten ho moze napomenut.
Palenie plastov je v kompetencii OU,az nasledne to posielaju dalej na zivotne.
Pokuty su dost velke,len v praxi to moc nefunguje.
@anonym_autor Ano,volala by som policiu. Je to nebezpecne a nechcela by som vyhoriet
@anonym_autor áno, zavolala by som a to skôr ako sa naozaj niečo stane.
@anonym_autor áno, zavolala by som a to skôr ako sa naozaj niečo stane.
Len sa obávam, že kým sa dotrajdajú k nám, tak bude aj po ohni a ďebil sa niekam zasije. A budem za blázna ja.
Len sa obávam, že kým sa dotrajdajú k nám, tak bude aj po ohni a ďebil sa niekam zasije. A budem za blázna ja.
@anonym_autor hasici pridu rychlo, v tomto pocasi obzvlast
Policiu volaj. Boli tak u nasho suseda zavolala dalsia suseda a to palil len raz Upozisnilu a uz nepali.
Určite. Hasičov policajtov v tomto teple môžte všetci vyhoriet niekde dokonca už je zákaz zakladať otvorený oheň
Hasici sa volaju az ked je poziar. Naco ich volat ked moze ist niekde o nieco horsie v tom case. Policiu volaj
@anonym_autor chápem, ja tiež často čakám celú noc kým konečne prestanú tí naslopani susedia ziapat, namiesto toho, aby som zavolala policajtov. Stále si hovorim, že čo keď ich zavolám a kým prídu, akurát stíchnu. Tak teda radšej nespím... Len u teba je to horšie, oheň a krik od ožralcov môžu mať iné následky.
@anonym_autor skus ho slusne osobne napomenut a ked neprestane volaj hasicov.
Ja som to tak spravil a prestal.Este oslov starostu,aj ten ho moze napomenut.
Palenie plastov je v kompetencii OU,az nasledne to posielaju dalej na zivotne.
Pokuty su dost velke,len v praxi to moc nefunguje.
@tundra s debilom čo v tomto teple zakladá oheň a pali plasty s tým sa dohodnúť nedá osobna skúsenosť môže mu skúsiť dohovoriť ale asi tuším kam ju pošle len zavolať políciu alebo hasičov
Hasici sa volaju az ked je poziar. Naco ich volat ked moze ist niekde o nieco horsie v tom case. Policiu volaj
@slavomira236 v tomto teple bude požiar raz dva zle to uhasi a do rana vynoria
Policiu. To, ak pridu neskoro je ich problem a nie ze "Ty si za debila".
Hneď jak ho uvidíš páliť volaj 158
môžeš dostane za to pokutu myslím 100 eur je to prísne zakázané v čase zvýšeného rizika požiaru
Áno políciu
Ved aj ked by prišli neskoro,tak dôkaz o paleni bude
Zavolaj policiu, veď ked prídu uvidia, že horelo. Zober mobil a natoč video. Pošli z nejakeho mejlu na obecný/mestský úrad, mestskej polici. Daj anonymne na fb, internet máš.
@anonym_autor okamžite by som volala políciu a aj odbor environmentálnej polície. Neskutočne sprostí ľudia, fakt. Myslia si a konajú tak, akokeby tu žili sami.
Daj vedieť ako to potom dopadlo

@anonym_autor skor policiu ano ak to.robi pravidelne treba to zatrhnut