icon

Zavolať hasičov kvôli páleniu trávy susedmi?

Včera o 17:17

Baby, zavolali by ste hasičov, ak máte suseda o pár domov ďalej, ktorý pravidelne páli kooy so suchou trávou, kartóny a plasty? Za humnom, pri vysusenej lúke.. Mne sa tomu až nechce veriť, že je toho niekto schopný, v dnešnej dobe, keď je tak šialene sucho.. Tie plasty to ani nekomentujem, to sa mi rozum zastavuje.. Myslíte, že prídu a dajú mu pokutu alebo nechajú preplatiť výjazd? Pár km je okresné mesto, odtiaľ by som musela volať.

anonym_50131d
Včera o 17:23

@anonym_autor skor policiu ano ak to.robi pravidelne treba to zatrhnut

anonym_8df6d8

Áno volala aj polícu

tundra

@anonym_autor skus ho slusne osobne napomenut a ked neprestane volaj hasicov.
Ja som to tak spravil a prestal.Este oslov starostu,aj ten ho moze napomenut.
Palenie plastov je v kompetencii OU,az nasledne to posielaju dalej na zivotne.
Pokuty su dost velke,len v praxi to moc nefunguje.

marca12
Včera o 17:31

@anonym_autor Ano,volala by som policiu. Je to nebezpecne a nechcela by som vyhoriet

anonym_0c587e
Včera o 17:40

@anonym_autor áno, zavolala by som a to skôr ako sa naozaj niečo stane.

autor
Včera o 17:48
@anonym_0c587e

@anonym_autor áno, zavolala by som a to skôr ako sa naozaj niečo stane.

Len sa obávam, že kým sa dotrajdajú k nám, tak bude aj po ohni a ďebil sa niekam zasije. A budem za blázna ja.

anonym_93da2f
Včera o 17:59
@anonym_autor

Len sa obávam, že kým sa dotrajdajú k nám, tak bude aj po ohni a ďebil sa niekam zasije. A budem za blázna ja.

@anonym_autor hasici pridu rychlo, v tomto pocasi obzvlast

slavomira236
Včera o 18:09

Policiu volaj. Boli tak u nasho suseda zavolala dalsia suseda a to palil len raz Upozisnilu a uz nepali.

anonym_117afc
Včera o 18:10

Určite. Hasičov policajtov v tomto teple môžte všetci vyhoriet niekde dokonca už je zákaz zakladať otvorený oheň

slavomira236
Včera o 18:11

Hasici sa volaju az ked je poziar. Naco ich volat ked moze ist niekde o nieco horsie v tom case. Policiu volaj

anonym_0c587e
Včera o 18:12
@anonym_autor

@anonym_autor chápem, ja tiež často čakám celú noc kým konečne prestanú tí naslopani susedia ziapat, namiesto toho, aby som zavolala policajtov. Stále si hovorim, že čo keď ich zavolám a kým prídu, akurát stíchnu. Tak teda radšej nespím... Len u teba je to horšie, oheň a krik od ožralcov môžu mať iné následky.

anonym_117afc
Včera o 18:13
@tundra

@anonym_autor skus ho slusne osobne napomenut a ked neprestane volaj hasicov.
Ja som to tak spravil a prestal.Este oslov starostu,aj ten ho moze napomenut.
Palenie plastov je v kompetencii OU,az nasledne to posielaju dalej na zivotne.
Pokuty su dost velke,len v praxi to moc nefunguje.

@tundra s debilom čo v tomto teple zakladá oheň a pali plasty s tým sa dohodnúť nedá osobna skúsenosť môže mu skúsiť dohovoriť ale asi tuším kam ju pošle len zavolať políciu alebo hasičov

anonym_117afc
Včera o 18:14
@slavomira236

Hasici sa volaju az ked je poziar. Naco ich volat ked moze ist niekde o nieco horsie v tom case. Policiu volaj

@slavomira236 v tomto teple bude požiar raz dva zle to uhasi a do rana vynoria

anonym_4156d5
Včera o 18:21

Policiu. To, ak pridu neskoro je ich problem a nie ze "Ty si za debila".

anonym_23abda
Včera o 18:21

Hneď jak ho uvidíš páliť volaj 158

bloger
Včera o 18:44

môžeš dostane za to pokutu myslím 100 eur je to prísne zakázané v čase zvýšeného rizika požiaru

anonym_0b9e5d
Včera o 18:49

Áno políciu
Ved aj ked by prišli neskoro,tak dôkaz o paleni bude

oskvarka
Včera o 18:53

@anonym_autor políciu by som volala.

anonym_754c4b
Včera o 23:11

Zavolaj policiu, veď ked prídu uvidia, že horelo. Zober mobil a natoč video. Pošli z nejakeho mejlu na obecný/mestský úrad, mestskej polici. Daj anonymne na fb, internet máš.

anonym_ef9d4b
Dnes o 02:07

@anonym_autor okamžite by som volala políciu a aj odbor environmentálnej polície. Neskutočne sprostí ľudia, fakt. Myslia si a konajú tak, akokeby tu žili sami.

anonym_e2e81a
Dnes o 04:29

Daj vedieť ako to potom dopadlo