icon

MUDr. Ľudmila Ihnatová - gastroenterológia Svidník

14. apr 2025

Ahojte bol niekto pri nej ?

veronika1115
14. apr 2025

Rodina bola, ale nakoniec skončili u dr.Veselyniho v Košiciach a veľmi si ho chválili že pomohol. Robí v nemocnici na Terase Tr.SNP.

autor
14. apr 2025

@veronika1115 toto som chcela počuť, vraj s ňou veľa ľudí nieje spokojných preto sa informujem

veronika1115
14. apr 2025

Asi porieš tak, ten dr. teraz už docent je slovenská špička.

vifoncitta
15. apr 2025

Bola som v piatok bol tam nejaký iny dr za nu, hadicku som nezvladla vybrala som si ju sama z krku v tom reflexe, riadna tyrania toto

autor
16. apr 2025

@vifoncitta prosím ťa pekne a zviazali ti ruky pri Tom? Minule mi známy spomínal že jemu aj ruky zviazali. Dali ti aj nejaký sprej do hrdla? Ja mám z toho traumu strašnú, mám si dať potvrdiť celiakiu ale ... Ja neviem , ja tam odpadnem isto

vifoncitta
16. apr 2025

Nie nezviazali 😅 a sprej dali ale nezvladla som to i tak bola hadicka len v krku a vytiahla som ju

taktotedanie
22. júl 2025
@anonym_autor

@vifoncitta prosím ťa pekne a zviazali ti ruky pri Tom? Minule mi známy spomínal že jemu aj ruky zviazali. Dali ti aj nejaký sprej do hrdla? Ja mám z toho traumu strašnú, mám si dať potvrdiť celiakiu ale ... Ja neviem , ja tam odpadnem isto

@anonym_autor uplne v pohode..niektore dni je tam doktor, meno neviem
Vela svidnicanov aj z okolia chodi do presova k Dr Mihalkaninovi ale netusim ci berie novych pacientov