MUDr. Ľudmila Ihnatová - gastroenterológia Svidník
Ahojte bol niekto pri nej ?
@veronika1115 toto som chcela počuť, vraj s ňou veľa ľudí nieje spokojných preto sa informujem
Asi porieš tak, ten dr. teraz už docent je slovenská špička.
Bola som v piatok bol tam nejaký iny dr za nu, hadicku som nezvladla vybrala som si ju sama z krku v tom reflexe, riadna tyrania toto
@vifoncitta prosím ťa pekne a zviazali ti ruky pri Tom? Minule mi známy spomínal že jemu aj ruky zviazali. Dali ti aj nejaký sprej do hrdla? Ja mám z toho traumu strašnú, mám si dať potvrdiť celiakiu ale ... Ja neviem , ja tam odpadnem isto
Nie nezviazali 😅 a sprej dali ale nezvladla som to i tak bola hadicka len v krku a vytiahla som ju
@vifoncitta prosím ťa pekne a zviazali ti ruky pri Tom? Minule mi známy spomínal že jemu aj ruky zviazali. Dali ti aj nejaký sprej do hrdla? Ja mám z toho traumu strašnú, mám si dať potvrdiť celiakiu ale ... Ja neviem , ja tam odpadnem isto
@anonym_autor uplne v pohode..niektore dni je tam doktor, meno neviem
Vela svidnicanov aj z okolia chodi do presova k Dr Mihalkaninovi ale netusim ci berie novych pacientov

Rodina bola, ale nakoniec skončili u dr.Veselyniho v Košiciach a veľmi si ho chválili že pomohol. Robí v nemocnici na Terase Tr.SNP.