icon

Potrebujem pomoc s opravou telefónov: iPhone, Motorola, Huawei

nivuska
22. aug 2026

Čaute, nemam tu niekoho kto sa zaobera opravami telefonov? Mam jeden iphone SE na ktorom by som potrebovala novy dočasny displej a nejaku motorolu a huawei z ktorych by som potrebovala vybrať fotky. Nasledne by som vam vedela všetky mobily nechať.

anonym_6cc7de
22. aug 2026

@nivuska A načo budú niekomu 3 pokazené mobily?

jimmyy128
25. aug 2026

Zalezi ktore SE to je, tie generacie maju uplne ine displeje aj ceny. SE z roku 2016 je ten maly styvorkovy, SE 2020 a 2022 vyzeraju ako osmicka. Ked napises generaciu, das si vypytat pevnu cenu vopred - na SE 2020 sa vymena displeja da zohnat od zhruba 64 eur.

Na tie fotky z Motoroly a Huawei: ak sa telefon zapne a len nevidis obraz, casto staci pripojit ho k pocitacu cez USB, odomknut poslepiatky a prehodit na Prenos suborov. Ked nejde odomknut, da sa nan cez OTG redukciu pripojit obycajna mys. Huawei bez Google sluzieb ma na to este vlastnu appku HiSuite. Ak sa nezapnu vobec, to uz je na servis.

A ked ich potom naozaj chces len niekomu nechat - repas servisy vykupuju aj pokazene kusy prave kvoli dielom. Napriklad iguru.sk vykupuje aj poskodene telefony, ocenenie posiela mailom do 24 hodin a zvoz Packetou je zdarma z celej SR, takze nikam chodit nemusis. Len si z nich najprv stiahni tie fotky, po vykupe uz sa k nim nedostanes.