Oprava mobilného displeja mimo autorizovaného servisu. Riskli by ste to?
Oprava displeja na mobile mimo autorizovaného servisu - riskli by ste to?
Praskol mi displej na mobile a oprava v autorizovanom servise vychádza dosť draho.
Našla som lacnejší neautorizovaný servis, ktorý má dobré recenzie, ale bojím sa, či potom nebude problém s kvalitou displeja, dotykom alebo zárukou.
@anonym_autor nie
so zárukou na čo, na prácu?
keď máš lacný telefon, kľudne by som šla do toho…
ako, nejaký 2-ročný telefon ktorý stál 8 kila ten by som opravovala v autorizovanom, ak by mal 4 roky, tak aj v neautorizovanom… 😏
Nikdy som nebol v autorizovanom. Vždy som si kúpil z Číny nový displej a vymenil som si ho doma. Čo myslíš, ako to dnes funguje, aj iný servis objedná podobný a predá ti ho 3x drahšie.
Choď do autorizovaného, keď ti ho opravia tak si ho doma otvor a zistíš že je tam rovnaká Čína.
Nikdy som nebol v autorizovanom. Vždy som si kúpil z Číny nový displej a vymenil som si ho doma. Čo myslíš, ako to dnes funguje, aj iný servis objedná podobný a predá ti ho 3x drahšie.
Choď do autorizovaného, keď ti ho opravia tak si ho doma otvor a zistíš že je tam rovnaká Čína.
@anonym_aaa05c jasne, lebo každý je macgyver a vie si doma vymeniť displej 🤦♀️
@anonym_aaa05c jasne, lebo každý je macgyver a vie si doma vymeniť displej 🤦♀️
@biba_18 no, stačí balík žuvačiek a jedna spinka na papier 🤣🤣
Jednoducho, daj ho spraviť do neautorizovaného, ak ti za pól roka alebo rok spadne a rozbije sa zasa, na to sa záruka nevzťahuje. A koľko máš bežne mobil, 4 roky a potom meníš aj tak.
My sme menili displej v servise v obchodnom centre. Všetko bolo ok. Ale teda nemám mobil za tisícky.
Ja som souto témou pracovala nedavno. Ak s telefónom manipuloval neautorizovaný servis, automaticky padá záruka. Ale ak uz máš telefón dlhšie ako 2 roky, tak kludne choď do toho.
Ja som souto témou pracovala nedavno. Ak s telefónom manipuloval neautorizovaný servis, automaticky padá záruka. Ale ak uz máš telefón dlhšie ako 2 roky, tak kludne choď do toho.
@luciaruz tak le toto je hádam jasné každému že pokiaľ je niečo v záruke, ale len v záručnom servise…
@anonym_autor A ty si myslíš, že aký displej ti dajú v autorizovanom servise? Presne taký istý z Číny, ako v neautorizovanom. Alebo si myslíš, že bude vyrobený v Silicon Valley v USA?
Ja si také veci - baterky, displeje v mobile a tablete mením doma sám. Kúpim z Aliexpressu za 10 - 20 € a doma vymením. Fungujú ďalej roky.
Ale ak máš iPhone 17, alebo Samsung Galaxy Z Fold 7, tak choď do autorizovaného servisu, už len kvôli tomu pocitu istoty.

nie nešla by som do neautorizovaného. Telefón používaš roky, investuj do kvality.