icon

Prečo mi nejde zmenit telefonne cislo na tejto stranke?

30. apr 2026

Ahojte, menili ste si niekedy telefonne cislo na tejto stranke za nove?
Islo vam to spravit bez problemov? Snazim sa zmenit si moje a pise mi, ze cislo je tu uz zaregistrovane, co je blbost. Dakujem

pe_mi
30. apr 2026

@anonym_autor daj pozor , možno sa cez tvoje tel.číslo prihlásila tvoja mama 🤔😃😃🏁 vyskytol sa tu taký nešvár na MK som počula 😎
Prepáč @viessta musela som

autor
30. apr 2026
@pe_mi

@anonym_autor daj pozor , možno sa cez tvoje tel.číslo prihlásila tvoja mama 🤔😃😃🏁 vyskytol sa tu taký nešvár na MK som počula 😎

@pe_mi To urcite nie

sticker
zic
30. apr 2026

@anonym_autor otazka, preco ho chces menit -> mas uplne nove cislo? Preco sa pytam. Syn dostal nove cislo z Orange a ked mu relativne casto volali cudzi ludia, cislo som vygooglil a stale bolo uvedene na existujucej stranke nejakej firmy. A teda z praxe: operatori asi recykluju cisla (to by som pochopil)... ale evidentne ich recykluju dost skoro po "odhlaseni" stareho majitela... ci to nebude aj tvoj pripad...

autor
30. apr 2026

Ano, uplne nove

autor
30. apr 2026
@zic

@anonym_autor otazka, preco ho chces menit -> mas uplne nove cislo? Preco sa pytam. Syn dostal nove cislo z Orange a ked mu relativne casto volali cudzi ludia, cislo som vygooglil a stale bolo uvedene na existujucej stranke nejakej firmy. A teda z praxe: operatori asi recykluju cisla (to by som pochopil)... ale evidentne ich recykluju dost skoro po "odhlaseni" stareho majitela... ci to nebude aj tvoj pripad...

zic
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no, tak to teoreticky moze byt, ze "stary" uzivatel to tu ma zaregistrovane... ked tak skus vygooglit cislo, ci ti nehodi meno / nick (teoreticky moze z nejakeho inzeratu, bazosa, facebooku apod)... ale inac tazko povedat, co robit a ci to je tento pripad.

rozculena
30. apr 2026

@anonym_autor a čo takto sa opýtať priamo MK?

anonym_f6f038
1. máj 2026
@zic

@zic ja som tiez dostala cislo, a ked som niekomu volala, tak mu ukazalo hned na mobile nazov firmy - vtedy to bolo Kvetinatstvo Katka 🤣🤣 volala som nenapadne mame a mama pribehla aha vola mi nejaka kvetinarka Katka 😅😅 ny sme sa nasmaili..volam operatorovi, ze co dalej, no ze pani sice cislo zrusila, ale neodhlasila 😃 no a teraz som veru neskusala volat nikomu zatial 😃

anonym_59f0af
1. máj 2026
@pe_mi

@pe_mi pani viesstová to tu všetko číta, čiže ara! Ale áno, čo budeš robiť doma, tak prihlásiš sa cez dcéru a budeš sa realizovať ne internete ... na modrú strechu cez syna alebo ... alebo muža... na instagram cez vnuka.

anonym_5349f9
1. máj 2026
@pe_mi

@pe_mi to naozaj? Kto tu šíri také kauzy?

pe_mi
1. máj 2026
@anonym_59f0af

@pe_mi pani viesstová to tu všetko číta, čiže ara! Ale áno, čo budeš robiť doma, tak prihlásiš sa cez dcéru a budeš sa realizovať ne internete ... na modrú strechu cez syna alebo ... alebo muža... na instagram cez vnuka.

@anonym_59f0af keby mám dať bacha, tak napíšem príspevok anonymne, ale nechcem. 👊
@viesstu som ešte aj označila, je to v rámci srandy 🏁