Prečo sa fotky z WhatsAppu neukladajú do galérie?
Neviete, čo sa mohlo prepnúť? Fotky v správach normálne vidím, ale do galérie sa mi už vôbec neukladajú. Predtým išlo všetko samo a nič som nenastavovala. Mám Android a netuším, kde to hľadať.
@anonym_autor buď rada, budeš mať aspoň menší bordel v galérii.
earlgrey to poslal s dobrym umyslom, ale ta obrazovka zo screenshotu je Ulozisko a data a riesi nieco ine, ci sa fotka vobec stiahne. Ked tam mas pri mobilnych datach aj pri wifi zaskrtnute Fotky, tak toto mas v poriadku. A ty pises, ze fotky v spravach normalne vidis, cize stiahnute su a tam problem nie je.
To, co hladas, je ina polozka a vola sa Viditelnost medii. Vpravo hore tri bodky, potom Nastavenia, Chaty, a je to tam dole. V zaklade je zapnuta, takze ked ju mas vypnutu, nieco ju vyplo za teba, nemusela si to byt ty.
A este jedna vec, ktoru pise sam WhatsApp a casto sa na nu zabuda. Tento hlavny prepinac neprebije nastavenie konkretneho chatu, zmena v Nastaveniach neovplyvni to, co si predtym nastavila pri jednotlivych chatoch alebo skupinach. Takze ak ti fotky nechodia len z jednej konverzacie, v hlavnych nastaveniach to nenajdes vobec. Riesi sa to priamo v tom chate, klepni hore na meno alebo nazov skupiny a mas tam tu istu polozku Viditelnost medii.
Ak je Viditelnost medii zapnuta a aj tak sa nic neuklada, ostava tretia moznost a tu tiez popisuje WhatsApp. V priecinku s obrazkami z WhatsAppu moze byt subor s nazvom .nomedia, ktory galerii povie, aby ten priecinok preskocila. Vyrobia ho aj niektore cistiace appky samy od seba. Otvor spravcu suborov, najdi priecinok Obrazky a v nom WhatsApp Images, a ked tam taky subor je, zmaz ho. Fotky sa do galerie vratia.

Nechce sa mi to prepínať do slovenčiny ale nájdeš to v nastaveniach na Whatsappe