Je ešte v OC Galeria športový obchod?
Dobrý deň, prosím vás neviete či je ešte v OC Galeria vedľa predajne Tedi ten športový obchod?
@luciamarcinova to som pozerala ,ale to mal byť len dočasný obchod do konca apríla a ďalej nevedela ešte či ostanú
ešte stále tam je. Ale teda, neviem, či ideš na niečo konkrétne, ale reklama a propagácia boli oveľa väčšie, ako celá "predajňa" 🙂
ešte stále tam je. Ale teda, neviem, či ideš na niečo konkrétne, ale reklama a propagácia boli oveľa väčšie, ako celá "predajňa" 🙂
@galganka Ďakujem , chcem ísť mojim pubiškám kúpiť tenisky. Ja som si kúpila pre dvomi mesiacmi ale bola som sama bez nich vtedy.
Ja som tam bola raz, ale že by som tam niečo takého videla, tak to veru nie.
Tvárilo sa to, aké veľké zľavy tam idú byť (neviem, či okrem topánok tam bolo aj niečo iné), 50-70%, ale nejak sa mi to nezdá.
Ja som tam bola raz, ale že by som tam niečo takého videla, tak to veru nie.
Tvárilo sa to, aké veľké zľavy tam idú byť (neviem, či okrem topánok tam bolo aj niečo iné), 50-70%, ale nejak sa mi to nezdá.
@unicornlady ja som si kúpila Nike air force 1 normálne stoja okolo cca 100€ za 62€
@galganka Ďakujem , chcem ísť mojim pubiškám kúpiť tenisky. Ja som si kúpila pre dvomi mesiacmi ale bola som sama bez nich vtedy.
@misuliacik81 je to tam stále, aj keď lákali na to, že iba mesiac a vau zľavy. Od nás si tam nevybral vôbec nikto nič, ani len Conversy pre najstaršiu. Asi tri dni dozadu som tam skočila zase sama, či nejako obmenili sortiment, ale stále je to to isté, ceny tiež nie nejaké vau, keď už som mala dačo v ruke.
Tak hádam vy vyberiete a dobre nakúpite 🙂

@misuliacik81 https://nitra.ocgaleria.eu/obchody-a-sluzby