icon

Akú tlačiareň pre syna na internát?

19. sep 2025

Prosím vás, nevieme mi poradiť akú tlačiareň mám kúpiť synovi na intrák? My sa v tom absulotne nevyznáme.

anonym_f3e682
19. sep 2025

Potrebuje tlačiť farebne, alebo stačí čierna?
Koľko mesačne asi bude tlačiť?

nelca84
19. sep 2025

@anonym_autor a dovolia mu mat tlaciaren? Teda ak ide o stredoskolsky intrak...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
cyneric
19. sep 2025

Pokiaľ si neplánuje tlačiť papiere do školy každý deň, tak pre študentov býva častokrát výhodnejšie nechať si dokumenty tlačiť nárazovo vo Faxcopy (alebo obdobnom obchode) než riešiť tlačiareň + toner dopĺňať.

autor
19. sep 2025
@anonym_f3e682

Potrebuje tlačiť farebne, alebo stačí čierna?
Koľko mesačne asi bude tlačiť?

@anonym_f3e682 Cierno bielu

lienka9
19. sep 2025

@anonym_autor na domace tlacenie mame tuto
https://www.nay.sk/tlaciaren-multifunkcna-canon...
Je spratna,lacna,relativne lacne tonery.ma aj scan ak by potreboval..
Viem tlacit z mobilu..ak by nahodou ,vie ju zbalit a lahko preniest.. za mna na intrak maximalne postacujuca.
Nevytlaci ti 100 stran na supu,ale kopirovat aj tlacit zvlada uplne bezproblemovo,trocha pomalsie ako na laserovej..ale zas za tu cenu..

anonym_0104ff
19. sep 2025

@anonym_autor ja by som odporucila laserovu tlaciaren, je sice drahsia ale napln do nej je lacny a dlho vydrzi. Do klasickych kazetovych tlaciarni musis menit kazdu chvilu farbu a je velmi draha. Takze v konecnom dosledku by si bola na tom istom ked rovno kupis tu drahsiu. My mame Brother DCP-1623 WE. Mozes aspon porovnat s lacnejsimi alternativami, ked uz by si nekupil tuto

petrofka
19. sep 2025

Na milion percent Epson Ecotank. Farby sú veľmi lacné, strašne dlho vydržia. Stačí si len vybrať typ, či chce čiernobielu, farebnú, s wifi, bez wifi. Na Canone som kupovala farbu každé 2-3 mesiace, túto tlačiareň mám rok a ešte som farbu nedokázala minúť. A bonusom je, že napĺňacie farby sú priaznivejšie pre životné prostredie. A keď už nie túto, tak určite atramentovú. Laserová do prostredia víri farbu a to v pľúcach nechceš.

petrofka
19. sep 2025

pozerala som, ciernobiela nie je, aby ste zbytočne nehľadali ;)

slavomira236
19. sep 2025

Mame epso ecotank doma

anonym_f3e682
19. sep 2025
@petrofka

pozerala som, ciernobiela nie je, aby ste zbytočne nehľadali ;)

@petrofka čiernobiela existuje Epson EcoTank M1120
https://multifunkcne-zariadenia.heureka.sk/epso...

petrofka
19. sep 2025
@anonym_f3e682

@petrofka čiernobiela existuje Epson EcoTank M1120
https://multifunkcne-zariadenia.heureka.sk/epso...

@anonym_f3e682 tak super 🙂

barborka2_2
19. sep 2025
@cyneric

Pokiaľ si neplánuje tlačiť papiere do školy každý deň, tak pre študentov býva častokrát výhodnejšie nechať si dokumenty tlačiť nárazovo vo Faxcopy (alebo obdobnom obchode) než riešiť tlačiareň + toner dopĺňať.

@cyneric s týmto ako študent súhlasím, dnes sa toho veľa robí elektronicky.

janinah
20. sep 2025

Ak ma taku "velku" izbu ako môj syn tak mu tam vevojde ani spendlik naviac,syn tu tlačiareň chce tam mať?