icon

Čo symbolizuje tento neznámy znak v aplikácii?

14. dec 2025

Mozete mi niekto povedat ak to máte čo je toto za aplikaciu správu/ s tymto znakom . Mezseng... to nieje. Proste mám v,tah aj za ine na vázkach, kto chápe ten vie a stalo sa. Neviem kde by som si pomohla

Čo symbolizuje tento neznámy znak v aplikácii?
Strana
z2
anonym_c013c0
14. dec 2025
@anonym_ca202c

@anonym_c013c0 mne to príde akokeby autorka bola seniorka, keď nevie čo taká bežne známa ikona znamená 🤣.

@anonym_ca202c píše ze ma 25 tak neviem. Tiež mi nešlo do hlavy ze niekto tu ikonu nepozná.

domka222
14. dec 2025

Správa od teba a ty nevieš, cez akú aplikáciu si mu písala,že tam má takú ikonu?

autor
15. dec 2025
@domka222

Správa od teba a ty nevieš, cez akú aplikáciu si mu písala,že tam má takú ikonu?

@domka222 mesenger a zas mu to kazuje. Tak je to mesenger novy ako pozeram. Ja som za zmotala nato ach. Zalubena ona som

letfenixa
15. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_79a7b6 áno a mal otvorenu správu a spravil screen. Ze ci to bol len otvoreny mesenger ten jeho alebo mu niekto este písal ... okrem mojej otvoerenej spravy. Alebo to bola dalsia osoba.
No nechcem zatazovat.

@anonym_autor to na tvoju žiadosť robil printscreen, aby si videla, že si nepíše s nikým iným, len s tebou? Dúfam, že má rozum a ukončí takýto vzťah.

autor
15. dec 2025
@letfenixa

@anonym_autor to na tvoju žiadosť robil printscreen, aby si videla, že si nepíše s nikým iným, len s tebou? Dúfam, že má rozum a ukončí takýto vzťah.

@letfenixa nie on sám mi poslal:D tu si nerypnes. Ahoj

Strana
z2