icon

Kedy Pokec zablokuje účet používateľa?

7. jan 2026

Ahojte, mám účet na pokeci. Pekne vyplnený profil, žiadne vulgarizmy, správam sa slušne, nikoho neobťažujem, nikomu neposielam svoje fotky, ani od nikoho nežiadam. Ak píše nejaký človek dotieravý, s ktorým nechcem komunikovať, zablokujem ho.

Ale, už druhý krát za dva týždne sa mi stalo, že mi pokec blokol účet a je tam napísané: Váš účet čaká na preverenie. Je preverovaný administrátorom. Naposledy to bolo dva dni.

Kedy nastáva takýto prípad? Lebo nerozumiem tomu, že sa správam slušne a bloknú mi účet. Kedy toto nastáva? Nejakí užívateľ ma nahlásil? Čiže nejaký nahnevaný a frustrovaný muž, s ktorým nekomunikujem ma nahlási a oni ma bloknú?

lentakyterapeut
7. jan 2026

Vykasli sa na pokec

autor
7. jan 2026
@lentakyterapeut

Vykasli sa na pokec

@lentakyterapeut vieš čo komunikujem tam s pár ľuďmi z inej časti SVK a neberiem to primárne za účelom zoznamovania. Preto ani veľmi neodpovedám pisálkom. A odpoveď na moju otázku?

lentakyterapeut
7. jan 2026
@anonym_autor

@lentakyterapeut vieš čo komunikujem tam s pár ľuďmi z inej časti SVK a neberiem to primárne za účelom zoznamovania. Preto ani veľmi neodpovedám pisálkom. A odpoveď na moju otázku?

@anonym_autor na niektore otazky nie je normalna odpoved. To mas ako centrum. Mas tam roky mail a zrazu nemas a mas smolu lebo nik ti ho nevrati. Komunikovat mozes cez kopec inych platforiem. Jednoduche. Na pokec sme boli pred 20 rokmi odvtedy som tam uz nebol

moonlight1210
7. jan 2026

Pokec mal vrchol slavy 25-30 rokov dozadu. Odvtedy to ide dole vodou.

Ak si to udrzujes pre par ludi odtial, vymente si telefonne cisla a piste si cez WU. Nemusis sa strapit s blokaciami, ani nezelanymi napadnikmi.

autor
7. jan 2026

No napríklad: Prostredníctvom tejto zoznamky hľadám partnerku, ktorú vzrušuje pohľad na to ako muž faj.... muža. Hoci som hetero, v prítomnosti partnerky mám aj takú potrebu. Žien ktorým sa to páči je veľmi málo, o to vzácnejšou pre mňa taká žena bude. Len od takej si prosím RP. Som vysoký šport. sympoš bez záväzkov, s veľkými citovými potrebami... no nezablokuješ ho hneď?

anonym_0bae72
7. jan 2026

@anonym_autor To kto dnes ešte živí Pokec??

anonym_46b60d
7. jan 2026
@anonym_0bae72

@anonym_autor To kto dnes ešte živí Pokec??

@anonym_0bae72 uchylaci