Najlepší telefón pre manžela
Ahojte
Skôr otázka na mužov
Chcela by som manželovi kúpiť telefón na Vianoce poraďte prosím na čo pozerať aká značka alebo rovno typ? Nič extra drahé a zas nič lacne taka zlatá stredná cesta 😁
Ďakujem
také veci si chlapi najradšej vyberajú sami. Kúp mu to, čo si vyberie, nemusí mať prekvapenie, nie je dieťa
Môj si teraz vybral Xiaomi mobil neviem presne aký typ tuším redmi A3 za 79 eur mali. On chcel mobil aby na ňom fungoval internet a aby mi vedel zavolať a čo najlacnejšiu.
@anonym_autor xiaomi sa dost pokazilo. Telefon je plny reklam na Temu atd.., ktore sa velmi obtiazne vypinaju. Pomaly v kazdej aplikacii su reklamy, ktore musis samozrejme v kazdej aplikacii osobitne vypnut. A velky problem tie nastavenia na vypnutie najst, ono to je tak poskovavane ze v 10krokoch budes v nastaveniach vypinat a vypinat ... Co sa tyka sparovania, ak mate telku, hodinky,reproduktor alebo nieco samsung a ine znacky tak vacsinou to nepojde alebo to bude pomale a bude to vypadavat. Koncom roka a zaciatkom noveho ma xiaomi robit neaku velku aktualizaciu operačného systemu vsetkych telefonov a slubili ze uberu z reklam a malo by sa jednoduchsie parovat s inymi znackami ale co od toho ocakavat neviem. Co mam ja tel aj znamy kupene v poslednych 3rokoch tak lutujeme kupu tejto znacky. Ceny maju dobre aj parametre ale ak nechces aby prisiel o nervy ze mu bude stale cosi vyskakovat a problem parovat tak sa skor vyhnu tejto znacke. Neviem ako su na tom ine znacky ale podla mna lepsie. Ja uz by som siel asi iba do samsungu
Minulé Vianoce som išla s mužom vybrať mobil. Chcel darček, sám si určil budget do koľko a ten som mu kúpila. Myslím, že to je vec, ktorú by si mal vybrať sám.

ved nech si sam vyberie