Notebook verzus tablet na školské prezentácie
Zdravím, potrebovala by som poradiť s výberom 😄
Odporúčate kúpu tabletu alebo notebooku (na SZŠ)? Potrebovala by som to hlavne na tvorbu prezentácií, referátov a podobne, vo Worde a Powerpointe (sem-tam aj na písanie poznámok). Budem rada za všetky odpovede 😊
Do skoly na to co pises urcite notebook, taky nejaky maly sikovny, nieco ako lenovo ideapad/pripadne pri vyssom rozpocte thinkpad. Nedaj sa nahovorit na tablet, to nie je na plnohodnotnu pracu. Ja som sice uz davno zo skoly, ale mam tablet aj notebook a tablet vyuzivam takmer vylucne na internet a pozeranie fotiek a videi, akonahle chcem robit cokolvek serioznejsie, jedine notebook, na tablete je to hrozne neprakticke.
@anonym_autor preklopitelny notebook s dotykovym displejom bude asi zbytocne drahy; urcite nekupuj tablet bez poriadnej klavesnice, takze ako rozumny pomer hodnota/cena vidim notebook/ultrabook (Full HD, SSD disk aspon 256GB, nie velky, nie tazky).
Mám dcéru maturantku, štvrtý rok používa len tablet, na notebook padá prach
dcéra na szš má notebook - do školy ho ale nenosí
mám dieťa aj na vš a tam zas tablet s perom.
@anonym_autor Na PowerPoint a Word notebook, ale ak chceš mať poznámky ako v zošite (Rukopisom) tak tablet s perom
sú ľudia ktorí ti povedia že tablet - asi aj ja, ale s perom. keď bez pera tak ntb…
mala som super tablet lenovo veľká obrazovka, ms office, externá klávesnica - to bolo super medzi - rozbila som, už sa nevyrába 😒
teda ja som buď za ntb alebo tablet s perom a prípadne aj klávesnicou…
@biba_18 notebook je vždy výkonnejší a máš viac možností ako tablet, tablet je o niečo mobilnejsi..mal som kedysi tablety na filmy a hry ,ale nemá také spektralne využitie ako notebook
Ucim na gymnáziu, decká nosia tablet s perom. Na VŠ mam syna, 80% študentov na prednáškach ma tablet s perom. Priaznivá cena: Lenovo.
sú ľudia ktorí ti povedia že tablet - asi aj ja, ale s perom. keď bez pera tak ntb…
mala som super tablet lenovo veľká obrazovka, ms office, externá klávesnica - to bolo super medzi - rozbila som, už sa nevyrába 😒
@biba_18 a ten ms office bol taký "plnohodnotný"? Tým myslím či tam boli všetky funkcie aké by boli aj na notebooku 😅
@anonym_autor neviem čo znamená všetky funkcie. tie čo som ja potrebovala tak áno 😏