icon

Oplatí sa kúpiť Albi pero nové alebo z bazára?

13. okt 2025

Kúpiť nové alebo myslíte že sa oplatí aj cez bazár?mám strach aby po pár pouzitiach neprestalo fungovať...ono to nieje až také lacné ani cez bazár... ďakujem za odpoveď

anonym_02d4c3
13. okt 2025

@anonym_autor nove

letfenixa
13. okt 2025

@anonym_autor keď nefunguje, v predajni ho vymenia za nové.

autor
13. okt 2025

A myslíte že to záujme aj také menšie detičky pod 2 r? náš malý miluje knihy , pesničky a preto si myslím že by ho to mohlo baviť..prípadne tip na knižky pre také malé deti? ďakujem

anonym_d6935e
13. okt 2025

@anonym_autor nasmu sme kupili ked mal 1,5 roka a bavi ho do deterz ma 2r.a 3 mesiace. Nasho najviac zaujalo kniha Spievankovo. Krtkove pribehy. Rozmotaj sa jazycek. Chystam sa dokupit aj dalsie

autor
13. okt 2025
@anonym_d6935e

@anonym_autor nasmu sme kupili ked mal 1,5 roka a bavi ho do deterz ma 2r.a 3 mesiace. Nasho najviac zaujalo kniha Spievankovo. Krtkove pribehy. Rozmotaj sa jazycek. Chystam sa dokupit aj dalsie

@anonym_d6935e ďakujem za tip
To rozmotaj si jazýček som pozerala a pozriem aj Spievankovo...ja si myslím že aj našu by to mohlo baviť..snáď sa nemýlim lebo to nieje najlacnejšie 🙈

anonym_d6935e
Odpoveď bola odstránená
really8
13. okt 2025
@letfenixa

@anonym_autor keď nefunguje, v predajni ho vymenia za nové.

@letfenixa nemyslim ze to uplne funguje ze doneses staru daju ti novu. Co som citala je tam doplatok 800kc. V eur to bude urcite tiez

jajawka
13. okt 2025
@really8

@letfenixa nemyslim ze to uplne funguje ze doneses staru daju ti novu. Co som citala je tam doplatok 800kc. V eur to bude urcite tiez

@really8 dvakrát sme menili za nové bez doplatku.

really8
13. okt 2025
@jajawka

@really8 dvakrát sme menili za nové bez doplatku.

@jajawka ale novy model? V zaruke? S blockom?

lenkakoc444
13. okt 2025

@anonym_autor mne segra poosunula pero z roku 2013 pokazilo sa tak som sla do Albi a za 33e (50%) ceny mi dali nove. Povedali, ze sk by som mala novsie dali by zadarmo, ale s 13r to uz nevedia obhajit. Cize stale vymienaju zadarmo,bez blocku.

autor
13. okt 2025
@lenkakoc444

@anonym_autor mne segra poosunula pero z roku 2013 pokazilo sa tak som sla do Albi a za 33e (50%) ceny mi dali nove. Povedali, ze sk by som mala novsie dali by zadarmo, ale s 13r to uz nevedia obhajit. Cize stale vymienaju zadarmo,bez blocku.

@lenkakoc444 čiže ak by som aj kúpila cez bazár a nedajbože sa pokazí tak by ho vymenili?

almia
Odpoveď bola odstránená
lenkakoc444
14. okt 2025
@anonym_autor

@lenkakoc444 čiže ak by som aj kúpila cez bazár a nedajbože sa pokazí tak by ho vymenili?

@anonym_autor ano blocek nepytali len som tam nechala to stare pero. Ja by som sa predavajucej spytala z kt. roku ho ma a mozes sa v albi predajni spytat, ze kolko rocne cca vymenia zadarmo nech vies.

jajawka
15. okt 2025
@really8

@jajawka ale novy model? V zaruke? S blockom?

@really8 nový model, bez bločku, mimo záruky..

really8
15. okt 2025
@jajawka

@really8 nový model, bez bločku, mimo záruky..

@jajawka dakujem. Zvazujem kupit druhemu cez vinted a mam z toho obavy. Tak teda dufam ze keby neslo takto mi ho vymenia

jajawka
16. okt 2025
@really8

@jajawka dakujem. Zvazujem kupit druhemu cez vinted a mam z toho obavy. Tak teda dufam ze keby neslo takto mi ho vymenia

@really8 ak je to tento typ, tak by to malo byť v poriadku (ten starší má žltý nápis)

tim23
16. okt 2025

Určite kúp, môj ho má rok čiže od 1,5 roka a veľmi často sa baví s tými knižkami. Je to veľmi dobrá investícia. Za mňa zatiaľ najlepšia. A kúp nové