Oplatí sa kúpiť Albi pero nové alebo z bazára?
Kúpiť nové alebo myslíte že sa oplatí aj cez bazár?mám strach aby po pár pouzitiach neprestalo fungovať...ono to nieje až také lacné ani cez bazár... ďakujem za odpoveď
@anonym_autor keď nefunguje, v predajni ho vymenia za nové.
A myslíte že to záujme aj také menšie detičky pod 2 r? náš malý miluje knihy , pesničky a preto si myslím že by ho to mohlo baviť..prípadne tip na knižky pre také malé deti? ďakujem
@anonym_autor nasmu sme kupili ked mal 1,5 roka a bavi ho do deterz ma 2r.a 3 mesiace. Nasho najviac zaujalo kniha Spievankovo. Krtkove pribehy. Rozmotaj sa jazycek. Chystam sa dokupit aj dalsie
@anonym_autor nasmu sme kupili ked mal 1,5 roka a bavi ho do deterz ma 2r.a 3 mesiace. Nasho najviac zaujalo kniha Spievankovo. Krtkove pribehy. Rozmotaj sa jazycek. Chystam sa dokupit aj dalsie
@anonym_d6935e ďakujem za tip
To rozmotaj si jazýček som pozerala a pozriem aj Spievankovo...ja si myslím že aj našu by to mohlo baviť..snáď sa nemýlim lebo to nieje najlacnejšie 🙈
@anonym_autor mne segra poosunula pero z roku 2013 pokazilo sa tak som sla do Albi a za 33e (50%) ceny mi dali nove. Povedali, ze sk by som mala novsie dali by zadarmo, ale s 13r to uz nevedia obhajit. Cize stale vymienaju zadarmo,bez blocku.
@anonym_autor mne segra poosunula pero z roku 2013 pokazilo sa tak som sla do Albi a za 33e (50%) ceny mi dali nove. Povedali, ze sk by som mala novsie dali by zadarmo, ale s 13r to uz nevedia obhajit. Cize stale vymienaju zadarmo,bez blocku.
@lenkakoc444 čiže ak by som aj kúpila cez bazár a nedajbože sa pokazí tak by ho vymenili?
@lenkakoc444 čiže ak by som aj kúpila cez bazár a nedajbože sa pokazí tak by ho vymenili?
@anonym_autor ano blocek nepytali len som tam nechala to stare pero. Ja by som sa predavajucej spytala z kt. roku ho ma a mozes sa v albi predajni spytat, ze kolko rocne cca vymenia zadarmo nech vies.
Určite kúp, môj ho má rok čiže od 1,5 roka a veľmi často sa baví s tými knižkami. Je to veľmi dobrá investícia. Za mňa zatiaľ najlepšia. A kúp nové

@anonym_autor nove