Skúsenosti s pretáčaním reklám na Markíze u rôznych poskytovateľov
Uz ubehol nejaky ten cas od zavedenia zakazu, preto sa vas chcem opytat na skusenosti s poskytovatelmi ako su napr. Antik, orange, O2 atd.
Mam UPC a to zablokovalo nakomplet pretacanie reklam na markize, akurat sa da pretocit dozadu spusteny program, ale ani sekundu dopredu.
Je to frustrujuce taketo sledovanie. Preto, ktora mate ineho poskytovatela ako to funguje u vas. Daju sa pretocit reklamy pocas prvej minuty? Tri dni a viac je archiv bez obmedzenia? Pozerate reklamy len tri minuty a da sa to pretocit?
Dakujem za odpovede
@anonym_autor neviem ako ostatni, ale u nas neviem ci antik alebo ako je to mozne ale asi len par tyzdnov to tak mame, ze musis tie dve reklamy pozerat... dlho to bolo schvalene ale antik to nemal spustene velmi dlho.. az teraz niekedy
@anonym_autor mame antik, prve 2 reklamy sa musia pozerat 3 minuty a potom mozes s tym robit co chces, dopredu , dozadu.. hocijak .. ma to aj markiza aj jojka.. ale nijak nas to neobmedzuje nakolko aj ked prejde viac ako 3 min, ze idem na wecko a pod. Tak si posuniem dozadu
@sweet20
Dakujem za odpoved. Chcem sa este opytat. Ak si pustis napr. film ktory "zacal" o 20:30 viem si ho hned pretocit napr. na 20:50? Resp. ma pouzivatel casovy usek 60 sekund a moze si to pretocit hocikde?
@anonym_autor Ani nevrav už mám nervy nato.
@anonym_autor my uz ani nepozeráme. Mame Sledovanie.tv a 3 min povinna reklama ale nas to nebavi s muzom. My pozerame cokolvek len nie JOJ a Markízu kvoli reklame.
Nepozerám tieto stanice čo sa nedajú pretáčať.
Začnem pozerať neskôr a potom pretáčam dozadu, ale lezie mi to na nervy, obmedzili sme pozeranie týchto staníc na minimum
Máme Magio
@sweet20
Dakujem za odpoved. Chcem sa este opytat. Ak si pustis napr. film ktory "zacal" o 20:30 viem si ho hned pretocit napr. na 20:50? Resp. ma pouzivatel casovy usek 60 sekund a moze si to pretocit hocikde?
@anonym_autor ano, ide ti tam casovac, ze minutu od zapnutia mozes pretacat hocikam.. dopredu, dozadu.. a ked prejde minuta, zastavis niekde tak uz mozes len tie 2 reklamy pozerat.. napr. Ked som pozerala vecer, boli 2 reklamy, tak si rano zapnem a preskocim tie dve reklamy a uz pozeram bez reklam lebo minutku mozes posuvat hocikam
Neviem ci som to dobre vysvetlila na poschopenie
Odkedy to zaviedla markiza som ju nepozerala. Ani jej pridruzene programy. Potom to zaviedla aj jojka a tak to dopadlo aj s nou. Cez magio mam asi dvesto stanic, kde na mnohych dokonca ani reklamy nechodia, preco si drasat nervy blbcami? Aj tak tam nie je co zmysluplne pozerat.
Magio funguje tak , že keď prepnes na to čo chces pozerať , potom dáš epg, znova potvrdis čo chces pozerať , tak už sa pretočiť da , ale teda viem že to ide na Magio go boxe
O2 neda sa vobec pretacat.
My mame sice miestneho poskytovatela, ale muz prisiel nato, ze nahrat relaciu a potom cez nahravky idu reklamy krasne preklikavat ako predtym 😀 Vzdy treba nahrat, nie cez archiv, epg. A programy, co su starsie ako 7-10dni nam idu normalne aj bez nahravania prekliknut.
Máme lokálneho poskytovateľa a normálne si pretáčam čo chcem a ako chcem. Ale väčšinou pozerám na TV len seriály na Voyo takže keby sa Markíza a Joj nedali pretáčať, tak to úplne zruším a nechám len Voyo.

@anonym_autor mame antik, prve 2 reklamy sa musia pozerat 3 minuty a potom mozes s tym robit co chces, dopredu , dozadu.. hocijak .. ma to aj markiza aj jojka.. ale nijak nas to neobmedzuje nakolko aj ked prejde viac ako 3 min, ze idem na wecko a pod. Tak si posuniem dozadu