icon

Výber najvýhodnejšieho paušálu pre časté cestovanie do zahraničia

25. okt 2025

Viete mi poradiť výhodný paušál, najlepšie bez viazanosti, aby mal dobre pokrytie, dostatok minút, pripadne neobmedzene a nejaké dáta? Žijem v zahraničí, ale často chodievam aj na Slovensko. Niekedy v mesiaci nestrávim ani 1 deň na Slovensku, niekedy celý týždeň. Číslo si chcem určite ponechať slovenské, momentálne mám orange, ale je to zbytočne drahé. Mám zahraničnú e-sim len na dáta. Netelefonujem extra veľa, ale nechcem sa obmedzovať napr 100minutami v prípade potreby. Dáta potrebujem najmä kvôli navigácii a občas v meste.

kiki68
25. okt 2025

@anonym_autor za mna dve cisla, jedno tej a jedno pre sk krajinu. Ja som to riesila takto este pred rokmi

anonym_433366
25. okt 2025

Zahraničná krajina kde si je v EÚ? Koľko minút bežne mesačne pretelefonuješ?

niekto2hy
28. okt 2025

@anonym_autor Nerozumiem,naco ti je pausal,ked ho nevyuzijes. Prejdi napr.na Primu https://www.orange.sk/produkty-a-sluzby/volania... a vyberies si co chces.
https://zive.aktuality.sk/clanok/SNeRvLb/stat-p...

yanni
28. okt 2025

KDE v zahranici si? Dala si malo Info.

autor
28. okt 2025
@yanni

KDE v zahranici si? Dala si malo Info.

@yanni Nemecko

yanni
29. okt 2025
@anonym_autor

@yanni Nemecko

@anonym_autor takze EU. A naci sú ti dve šunky. V DE máš lepšie ponuky. Som v DE vyše 25 rokov a NIKDy som nemala paušál. Mám všetko v jednom, nabijem si za 8,95 na mésic a mám pokoj. Keď treba viac, menín tarifu. Využívam po celej EU bez problémov. Mám vyskúšame prakticky už všade, keďže veľa cestujeme.

autor
29. okt 2025
@yanni

@anonym_autor takze EU. A naci sú ti dve šunky. V DE máš lepšie ponuky. Som v DE vyše 25 rokov a NIKDy som nemala paušál. Mám všetko v jednom, nabijem si za 8,95 na mésic a mám pokoj. Keď treba viac, menín tarifu. Využívam po celej EU bez problémov. Mám vyskúšame prakticky už všade, keďže veľa cestujeme.

@yanni slovenské číslo mám 20 rokov a ma ho každý z okolia, každá úradná a zdravotnícka inštitúcia…a nevyšle neviem, kedy sa vrátim na Slovensko

niekto2hy
29. okt 2025
@anonym_autor

@yanni Nemecko

@anonym_autor Miesto paušalu si daj kredit.

yanni
29. okt 2025
@anonym_autor

@yanni slovenské číslo mám 20 rokov a ma ho každý z okolia, každá úradná a zdravotnícka inštitúcia…a nevyšle neviem, kedy sa vrátim na Slovensko

@anonym_autor tak einzeln t slovenské na kredit a občas si dobi. A v DE si tiež zober na kredit. V DE máš lacnejšie a A všetko v jednom. A majú všade šunky, či už Aldi, Lidl, Rewe. Dobíjať si môžeš aj online.

yanni
29. okt 2025
@yanni

@anonym_autor tak einzeln t slovenské na kredit a občas si dobi. A v DE si tiež zober na kredit. V DE máš lacnejšie a A všetko v jednom. A majú všade šunky, či už Aldi, Lidl, Rewe. Dobíjať si môžeš aj online.

@yanni ze šunky🙈😂 simky som myslela 😂

lubina
29. okt 2025

@anonym_autor ak telefón podporuje dual sim kartu, tak jednu mat fyzicku (Slovensku) a kupit e-kartu nemecku a mat to na jednom telefone. Ta e-karta moze byt na kredit

autor
29. okt 2025
@lubina

@anonym_autor ak telefón podporuje dual sim kartu, tak jednu mat fyzicku (Slovensku) a kupit e-kartu nemecku a mat to na jednom telefone. Ta e-karta moze byt na kredit

Mám esim na internet….netelefonujem veľa, ale potrebujem mať istotu, že budem mať v prípade potreby prístup k datam(najmä k navigácii) a k hovorom…asi skúsim ten kredit