icon

Uzavrela som zmluvu v Orange, ale dnes som objavila paušál od Radosť

30. nov 2022

Ahojte, včera som uzavrela zmluvu v Orange na paušál. Uvádzajú, že je bez viazanosti, ešte nemám ani aktivovanú kartu. Teraz som narazila na paušál od Radosti. Pozerám, že dvojnásobne data za polovičnú cenu a sama som na seba nahnevaná, že som si túto ponuku ani len nepozrela. Ako to teraz riešiť? Zaplatiť zopár mesiacov paušál a tak riešiť opäť presun čísla? Ďakujem. Pekný deň.

ninka99865
•
30. nov 2022

V orange bez viazanosti? 😳 normlane by som zavolala do orangu že chcem hneď vypovedať zmluvu ale sú podmienky a ci je nejaká zmluvná pokuta

lejllamt
•
30. nov 2022

Mala by byť lehota 14 dní na odstúpenie od zmluvy....pozri to v papieroch čo ti dali alebo tam rovno choď, to bude najistejšie

mijo53
•
30. nov 2022

@ninka99865 áno aj ja mám paušal bez viazanosti

ninka99865
•
30. nov 2022

@mijo53 tak to sa konečne posunuli 🙈😃

nelca84
•
30. nov 2022

ak pojdes na radost, mozes pouzit moj kod na 50% zlavu z prvej faktury, tiez budem mat potom zlavu 🙂
VU6FQ82L
Inak radost odporucam vsetkymi desiatimi.

ibrunova
•
30. nov 2022

Mala by si mať pár dní na odstúpenie od zmluvy.

autor
•
30. nov 2022

Tak asi sa veľmi neposunuli. Je to s viazanosťou, je tam aj pokuta. Dokonca to čo pán ponúkol ako "darček", za výhodnejšiu cenu, vraj je to namiesto telefónu s viazanosťou na dva roky dokonca. Čo sa týka zmluvy tu poslali až dnes, keď sme tam prišli.

aalt
•
30. nov 2022

Len dufam "zbytocna" poznamka ... Najlepsi operator je ten, ktory pokryva oblast kde sa pravidelne pohybujes. V centre miest to nebyva problem, ale inde radsej vyskusat - opytat sa. Je to naozaj individualne. My sme od O2 (co je aj Radost) odisli, kedze sme nemali dobry signal v oblastiach kde sme ho potrebovali. To samozrejme plati pre vsetkych operatorov.

maranco
•
30. nov 2022

@lejllamt lehota na odstúpenie do 14 dní je iba ak uzatváraš zmluvu mimo trvalého predajného miesta, telefonicky, cez internet, na predajnej akcii, jarmočnom stánku a podobne.
To som riešil Telekom keď seniorka 70+ uzavrela po telefonáte nevýhodnú zmluvu s viazanosťou a priznala sa až keď mala doma zmluvu čo doniesol kurér.

maranco
•
30. nov 2022

@ibrunova na predajni nie je možnosť odstúpiť od zmluvy s viazanosťou bez pokuty
- na predajňu ideš dobrovoľne, nie pod nátlakom
- tam ti "všetko dôkladne vysvetlia" takže s plným vedomím podpisuješ zmluvu
- ak kupuješ tovar, môžeš si ho odskúšať, ohmatať, vidíš ho reálne nie len na fotkách
- vysvetlia ti všetky tvoje otázky
takže nie je dôvod si to neskôr rozmyslieť a odstúpiť od zmluvy
Preto keď je možnosť službu objednať cez internet, tak ju nepôjdem uzatvárať na predajňu

gomboca
•
4. dec 2022

Tá Radosť je ale len na RČ, chcela som na firmu, no je to bez faktúry a strháva priamo z karty. Platba vopred..

laila22
•
4. dec 2022

Z Orange sa nedostaneš ak máš už zmluvu... Mňa tak pekne ,,dostali,, pred dvoma rokmi a konečne je mesiac, kedy s nimi končím a vraciam sa do 02. Bola tam nejaká lehota, kuriér stratil papiere a už sa nedalo odstúpiť od zmluvy... Tiež mi volali potom z O2, že mi dajú paušál za 10€.. No Orange, slabý signál, neznášam tu spoločnosť uz len z princípu...

kk83
•
6. dec 2022

Skús si prepočítať cenu pokuty a cenu úspory a potom sa rozhodni, či pôjdeš do plusu v prípade, ak je pokuta skutočne reálna a nedá sa odstúpiť od zmluvy. My sme prešli do Radosti cela rodina (z orange) a sme spokojní všetci.

oldcountryroses
•
Odpoveď bola odstránená
•
akinimodk
•
Odpoveď bola odstránená
•
samuel_g_7
•
Odpoveď bola odstránená
•