Aká je presnosť merania tuku na váhe Xiaomi Mi Smart Scale 2?
Ahojte. kúpila som váhui Xiaomi Mi Smart Scale 2 a používam ju asi 2 mesiace. Váha ako tak sedí ale percento tuku mi skáče aj o 3 percentá medzi dňami bez väčšej zmeny. vážim sa ráno nalačno, je to normálne pri týchto smart váhach alebo sa na tie údaje nedá veľmi spoliehať? Vďaka za skúsenosti
Ochylka moze byt do 10% (nie 10% tuku ale vysledku). Meria to tak, ze posle slaby prud cez nohy a odmeria odpor. Velmi to ovplyvnuje hydratacia, preto je tam taka odchylka. Bolo by lepsie keby to slo cez ruky. Skor ked chudnes je lepsie sledovat trend, nie individualny vysledok
Ochylka moze byt do 10% (nie 10% tuku ale vysledku). Meria to tak, ze posle slaby prud cez nohy a odmeria odpor. Velmi to ovplyvnuje hydratacia, preto je tam taka odchylka. Bolo by lepsie keby to slo cez ruky. Skor ked chudnes je lepsie sledovat trend, nie individualny vysledok
@anonym_c491ce
@anonym_b9861f Vďaka teda, takže to treba brať s rezervou a skor orientačne. chápem
@anonym_c491ce
@anonym_b9861f Vďaka teda, takže to treba brať s rezervou a skor orientačne. chápem
@anonym_autor urcite tieto vahy toto nemeraju presne. Na to treba ine pristroje
@anonym_autor mám podobnú váhu a tieto údaje absolútne neriešim,ja len sledujem krivku,či ide dolu váha 😂

@anonym_autor vážne niekto verí, že váha za 30€ odmiera správne % tuku, svalov, vody atď ?
Mám tú váhu tiež a chodím raz mesačne na inbody - rozdiel je cca 5% pri tuku