icon

Ako zistiť, či detské hodinky Carneo GuardKid odpočúvajú?

1. okt 2026

Ahojte, syn má tieto hodinky, kúpil mu ich ex. Teraz pozerám, na nete, že majú odposluch. Viem nejak zistiť, že práve odposluch prebieha? Môže nás počúvať a na hodinkách to nemusí byt vidno? Pozerala som návod, zaujíma ma reálna skúsenost. Ďakujem

jaeoslav
•
1. okt 2026

ano nemusi to byt vidno zalezi asi aky model

patrike
•
1. okt 2026

Kto ma k nim ovladaciu apku v telefone ?

autor
•
1. okt 2026
@patrike

Kto ma k nim ovladaciu apku v telefone ?

jimmyy128
•
1. okt 2026

Ano, odposluch tam naozaj je a nie je to domnienka, Carneo ho ma popisany priamo v slovenskom navode ku GuardKid+. Funguje tak, ze kto ma aplikaciu, zada do nej svoje cislo a hodinky mu potichu zavolaju spat. V navode sa doslova pise, ze hodinky sa pri odpocuvani tvaria ako vypnute bez akejkolvek aktivity, takze na displeji z toho nic neuvidis a dieta uz vobec.

Co sa ale overit da: je to normalny odchadzajuci hovor zo SIM karty v hodinkach. Ked si vypytas od operatora vypis hovorov k tomu cislu, uvidis, kedy a na ake cislo hodinky volali. To je jediny dokaz, ktory sa neda prekecat.

V aplikacii si pozri aj zoznam SOS cisel, navod pise, ze ich moze byt az tri. Ak tam je cislo, ktore tam byt nema, da sa zmenit. Ak chces mat pokoj uplne, hodinky sa daju resetovat a sparovat nanovo uz len na tvoj ucet, len si presny postup over v navode k svojmu modelu.

Navody sa totiz medzi radmi GuardKid lisia, takze si stiahni presne ten svoj zo stranok Carneo a pozri sa, ci tu funkciu ma aj tvoj kus.

anonym_7b41ee
•
1. okt 2026

Majú to je to v podstate bežný hovor akurát že na hodinkách akoby zamlčaný (nič na nich neukáže ani nepočuť) ale pravdu povediac aj keby chcel na tajňáša počúvať veľa by nerozumel, je to úplne na dve veci ….

anonym_04a3f4
•
1. okt 2026

Tak to už by bolo pekne cez čiaru zistiť že to bývalý robí 🙈

vlachienka
•
2. okt 2026

Na hodinkách to nespoznáš. Máme Carneo hodinky, skúšali sme to. Trvaj na tom, že chceš mať tiež prístup do aplikácie, ktorou sa dajú hodinky ovládať. Nemusíš tam nič nastavovať, ale aby si mala prístup, nech vieš aj ty teda, kde sa podľa hodiniek syn nachádza. Inak okrem odpočúvania vie na diaľku takto aj fotky robiť cez hodinky a tiež to na hodinkách nepoznať.