Chýba vám na mobile slot na pamäťovú kartu?
Vyberám si nový mobil a zistila som, že veľa novších modelov už nemá možnosť rozšíriť úložisko kartou. Chýbalo by vám to, alebo si dnes už všetko nechávate v cloude?
Doteraz som vždy mala pamäťovú kartu naviac.
cloud je iba záloha. nie že máš viac miesta.
hlavne teraz všetko beží na apkách, hrozme pamate to zaberá… 😏
ja mám aspoň dôvod mazať nezmyselné fotky, videá screeny a pod. aj appky čo nepoužívam, minule som sa realizovala a kopec vecí som vymazala 😁
ja mám aspoň dôvod mazať nezmyselné fotky, videá screeny a pod. aj appky čo nepoužívam, minule som sa realizovala a kopec vecí som vymazala 😁
@miselka257 fotky sú nič. musela by som vymazať apky a nemám ktoré 😏
@miselka257 fotky sú nič. musela by som vymazať apky a nemám ktoré 😏
@biba_18 u mňa boli problém fotky a videá, dokonca som tam našla aj film, ktorý som stiahla, reku pozrieme si na dovolenke minulý rok, aha, asi sme si aj pozreli 😂 s appkami som nikdy nemala problém, akú veľkú pamäť máš?
Podľa mňa sú už pamäťové karty prežitok hlavne keď nové modely telefónov majú veľké pamäte s možnosťou zálohy na cloude.
Kúp telefón aspoň s 256 GB miestom a aj tak si rob pravidelné zálohy aj u seba na PC/disk.
Na americký cloud sa nespoliehaj, stratíš doň prístup alebo ho zablokuje prezident a budeš nahratá.
Aspon si nutena pravidelne zalohovat fotky doma na externe disky a nemat zbytocne aplikacie.
@anonym_autor takto, dnes maju mobily vpohote 1TB disk... tolko k ulozisku na mobile... a ci uz v cloude alebo nie... fotky si vies dnes preniest uplne rychlo "zdarma" aj do ineho zariadenia (mimo cloud)... napriklad z google photos (kam sa ti na wifi odzalohuju z telefonu) a odtial to stiahnes a ulozis kam chces...
Ale teda samotny telefon mam zaplneny tak z 10%
Kúp telefón aspoň s 256 GB miestom a aj tak si rob pravidelné zálohy aj u seba na PC/disk.
Na americký cloud sa nespoliehaj, stratíš doň prístup alebo ho zablokuje prezident a budeš nahratá.
@anonym_46b393
Presne ja som tiez nedoveroval tak som si to dal na Rusky a daako mi nejde FB, Instagram, WhatsUp, X
Nevies nahodou co moze byt za problem?
@anonym_46b393
Presne ja som tiez nedoveroval tak som si to dal na Rusky a daako mi nejde FB, Instagram, WhatsUp, X
@anonym_5e43e1 v Rusku sú tieto stránky zakázané a blokované
@anonym_46b393
@anonym_5e43e1 to bude tym, ze rusov nikto nema rad 🙂
@anonym_autor nechýba. Stačí si vybrať mobil s väčšou pamäťou. Ja mám 1 tb a som spokojná.
@anonym_5e43e1 to bude tym, ze rusov nikto nema rad 🙂
@anonym_6b3986
Nie je to nahodou trochu inak ze oni sa boja kazdeho kdo ma demokraticke nazory nic sa nezmenilo tak ako bolo za komunistov

všetko mám na cloude, pre mňa praktickejšie 😁 aj z toho hľadiska, že mi 2x tak už odišla pamäťovka a všetko na nej bolo v čudu 🤔