icon

Chýba vám na mobile slot na pamäťovú kartu?

Včera o 18:17

Vyberám si nový mobil a zistila som, že veľa novších modelov už nemá možnosť rozšíriť úložisko kartou. Chýbalo by vám to, alebo si dnes už všetko nechávate v cloude?
Doteraz som vždy mala pamäťovú kartu naviac.

miselka257
Včera o 18:22

všetko mám na cloude, pre mňa praktickejšie 😁 aj z toho hľadiska, že mi 2x tak už odišla pamäťovka a všetko na nej bolo v čudu 🤔

petamich
Včera o 18:23

Nechyba 🙂

anonym_5e8963
Včera o 18:23

cloud je iba záloha. nie že máš viac miesta.

biba_18
Včera o 18:24

mne chýba. zistila som že moj telefon je pre mňa nepoužiteľný posledný rok 😏

biba_18
Včera o 18:25

hlavne teraz všetko beží na apkách, hrozme pamate to zaberá… 😏

miselka257
Včera o 18:27
@biba_18

hlavne teraz všetko beží na apkách, hrozme pamate to zaberá… 😏

ja mám aspoň dôvod mazať nezmyselné fotky, videá screeny a pod. aj appky čo nepoužívam, minule som sa realizovala a kopec vecí som vymazala 😁

biba_18
Včera o 18:29
@miselka257

ja mám aspoň dôvod mazať nezmyselné fotky, videá screeny a pod. aj appky čo nepoužívam, minule som sa realizovala a kopec vecí som vymazala 😁

@miselka257 fotky sú nič. musela by som vymazať apky a nemám ktoré 😏

sulavikova
Včera o 18:31

Nechýba, nikdy som ani nepotrebovala.

miselka257
Včera o 18:33
@biba_18

@miselka257 fotky sú nič. musela by som vymazať apky a nemám ktoré 😏

@biba_18 u mňa boli problém fotky a videá, dokonca som tam našla aj film, ktorý som stiahla, reku pozrieme si na dovolenke minulý rok, aha, asi sme si aj pozreli 😂 s appkami som nikdy nemala problém, akú veľkú pamäť máš?

patriicia_
Včera o 19:09

Podľa mňa sú už pamäťové karty prežitok hlavne keď nové modely telefónov majú veľké pamäte s možnosťou zálohy na cloude.

anonym_46b393
Včera o 19:13

Kúp telefón aspoň s 256 GB miestom a aj tak si rob pravidelné zálohy aj u seba na PC/disk.
Na americký cloud sa nespoliehaj, stratíš doň prístup alebo ho zablokuje prezident a budeš nahratá.

anonym_6b3986
Včera o 19:17

Aspon si nutena pravidelne zalohovat fotky doma na externe disky a nemat zbytocne aplikacie.

anonym_874783
Včera o 19:19

@anonym_autor takto, dnes maju mobily vpohote 1TB disk... tolko k ulozisku na mobile... a ci uz v cloude alebo nie... fotky si vies dnes preniest uplne rychlo "zdarma" aj do ineho zariadenia (mimo cloud)... napriklad z google photos (kam sa ti na wifi odzalohuju z telefonu) a odtial to stiahnes a ulozis kam chces...
Ale teda samotny telefon mam zaplneny tak z 10%

anonym_5e43e1
Včera o 19:59
@anonym_46b393

Kúp telefón aspoň s 256 GB miestom a aj tak si rob pravidelné zálohy aj u seba na PC/disk.
Na americký cloud sa nespoliehaj, stratíš doň prístup alebo ho zablokuje prezident a budeš nahratá.

@anonym_46b393
Presne ja som tiez nedoveroval tak som si to dal na Rusky a daako mi nejde FB, Instagram, WhatsUp, X
Nevies nahodou co moze byt za problem?

anonym_46b393
Včera o 20:02
@anonym_5e43e1

@anonym_46b393
Presne ja som tiez nedoveroval tak som si to dal na Rusky a daako mi nejde FB, Instagram, WhatsUp, X

@anonym_5e43e1 v Rusku sú tieto stránky zakázané a blokované

anonym_6b3986
Dnes o 06:53
@anonym_5e43e1

@anonym_46b393

@anonym_5e43e1 to bude tym, ze rusov nikto nema rad 🙂