Chýba vám na mobile slot na pamäťovú kartu?
Vyberám si nový mobil a zistila som, že veľa novších modelov už nemá možnosť rozšíriť úložisko kartou. Chýbalo by vám to, alebo si dnes už všetko nechávate v cloude?
Doteraz som vždy mala pamäťovú kartu naviac.
cloud je iba záloha. nie že máš viac miesta.
hlavne teraz všetko beží na apkách, hrozme pamate to zaberá… 😏
ja mám aspoň dôvod mazať nezmyselné fotky, videá screeny a pod. aj appky čo nepoužívam, minule som sa realizovala a kopec vecí som vymazala 😁
ja mám aspoň dôvod mazať nezmyselné fotky, videá screeny a pod. aj appky čo nepoužívam, minule som sa realizovala a kopec vecí som vymazala 😁
@miselka257 fotky sú nič. musela by som vymazať apky a nemám ktoré 😏
@miselka257 fotky sú nič. musela by som vymazať apky a nemám ktoré 😏
@biba_18 u mňa boli problém fotky a videá, dokonca som tam našla aj film, ktorý som stiahla, reku pozrieme si na dovolenke minulý rok, aha, asi sme si aj pozreli 😂 s appkami som nikdy nemala problém, akú veľkú pamäť máš?
Podľa mňa sú už pamäťové karty prežitok hlavne keď nové modely telefónov majú veľké pamäte s možnosťou zálohy na cloude.
Kúp telefón aspoň s 256 GB miestom a aj tak si rob pravidelné zálohy aj u seba na PC/disk.
Na americký cloud sa nespoliehaj, stratíš doň prístup alebo ho zablokuje prezident a budeš nahratá.
Aspon si nutena pravidelne zalohovat fotky doma na externe disky a nemat zbytocne aplikacie.
@anonym_autor takto, dnes maju mobily vpohote 1TB disk... tolko k ulozisku na mobile... a ci uz v cloude alebo nie... fotky si vies dnes preniest uplne rychlo "zdarma" aj do ineho zariadenia (mimo cloud)... napriklad z google photos (kam sa ti na wifi odzalohuju z telefonu) a odtial to stiahnes a ulozis kam chces...
Ale teda samotny telefon mam zaplneny tak z 10%
Kúp telefón aspoň s 256 GB miestom a aj tak si rob pravidelné zálohy aj u seba na PC/disk.
Na americký cloud sa nespoliehaj, stratíš doň prístup alebo ho zablokuje prezident a budeš nahratá.
@anonym_46b393
Presne ja som tiez nedoveroval tak som si to dal na Rusky a daako mi nejde FB, Instagram, WhatsUp, X
Nevies nahodou co moze byt za problem?
@anonym_46b393
Presne ja som tiez nedoveroval tak som si to dal na Rusky a daako mi nejde FB, Instagram, WhatsUp, X
@anonym_5e43e1 v Rusku sú tieto stránky zakázané a blokované
@anonym_46b393
@anonym_5e43e1 to bude tym, ze rusov nikto nema rad 🙂

všetko mám na cloude, pre mňa praktickejšie 😁 aj z toho hľadiska, že mi 2x tak už odišla pamäťovka a všetko na nej bolo v čudu 🤔