icon

Držia slúchadlá JBL v uchu pri chôdzi?

10. júl 2026

Pozeram bezdrotove sluchadla JBL do usi, ale bojim sa, ze mi budu vypadavat.
Chcem ich hlavne na prechadzky a bezne nosenie, nie vyslovene na sport. Uz som mala jedny lacnejsie a stale som ich musela naprávat, hlavne ked som rychlejsie kracala.
Mate JBL sluchadla do usi? Drzia dobre?

anonym_8c8634
10. júl 2026

@anonym_autor a mala si na tych lacnejsich spravnu velkost tej gumicky ci ako to nazvat? Vacsinou to chodi v 3 velkostiach... malo by to sediet (asi bez ohladu na znacku). Mali sme aj take sunty za 50 eur aj lepsie sluchadla a vsetky sedeli...

anonym_2a29fa
10. júl 2026

@anonym_autor záleží od tvaru ucha, treba si dať spravnu gumičku, ale nikdy mi nevypadávali.

autor
10. júl 2026
@anonym_8c8634

@anonym_autor a mala si na tych lacnejsich spravnu velkost tej gumicky ci ako to nazvat? Vacsinou to chodi v 3 velkostiach... malo by to sediet (asi bez ohladu na znacku). Mali sme aj take sunty za 50 eur aj lepsie sluchadla a vsetky sedeli...

@anonym_8c8634 Mala som iba jeden pár gumičiek v tých pôvodných :-/

martinka17
10. júl 2026

Hľadaj si štuplové, kde si nastavíš gumičku. Kôstkove napríklad nedržia ani mne, tlačia ma, preto vždy mám štuplové.

tenerifka
10. júl 2026

Najlepsie je, ak ti niekto znamy ci z rodiny ds vyskusat, a treba poznat anatomiu svojho ucha. Ja napriklad nemozem mat klasicke airpody, lebo mam male usi a ked som ich skusala, vypadavali mi, ale mam s tymi gumickami nejaku lacnu znacku, a tie mi drzia. Vo fitku striedam v zavisloti od aktivity bud tieto, alebo normalne velke JBL sluchadla...

biba_18
10. júl 2026

presne tak, nezáleží od značky. ale ako si vyberieš gumičku ...
btw, aj airpody majú tie s gumičkou, nie iba kôstkové ...

anonym_108913
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_8c8634 Mala som iba jeden pár gumičiek v tých pôvodných :-/

@anonym_autor Pokiaľ nemáš neštandardne tvarované uši, tak slúchadlá držia.

andreadca
10. júl 2026

aj mne držia 🙂