Držia slúchadlá JBL v uchu pri chôdzi?
Pozeram bezdrotove sluchadla JBL do usi, ale bojim sa, ze mi budu vypadavat.
Chcem ich hlavne na prechadzky a bezne nosenie, nie vyslovene na sport. Uz som mala jedny lacnejsie a stale som ich musela naprávat, hlavne ked som rychlejsie kracala.
Mate JBL sluchadla do usi? Drzia dobre?
@anonym_autor záleží od tvaru ucha, treba si dať spravnu gumičku, ale nikdy mi nevypadávali.
@anonym_autor a mala si na tych lacnejsich spravnu velkost tej gumicky ci ako to nazvat? Vacsinou to chodi v 3 velkostiach... malo by to sediet (asi bez ohladu na znacku). Mali sme aj take sunty za 50 eur aj lepsie sluchadla a vsetky sedeli...
@anonym_8c8634 Mala som iba jeden pár gumičiek v tých pôvodných :-/
Hľadaj si štuplové, kde si nastavíš gumičku. Kôstkove napríklad nedržia ani mne, tlačia ma, preto vždy mám štuplové.
Najlepsie je, ak ti niekto znamy ci z rodiny ds vyskusat, a treba poznat anatomiu svojho ucha. Ja napriklad nemozem mat klasicke airpody, lebo mam male usi a ked som ich skusala, vypadavali mi, ale mam s tymi gumickami nejaku lacnu znacku, a tie mi drzia. Vo fitku striedam v zavisloti od aktivity bud tieto, alebo normalne velke JBL sluchadla...
presne tak, nezáleží od značky. ale ako si vyberieš gumičku ...
btw, aj airpody majú tie s gumičkou, nie iba kôstkové ...
@anonym_8c8634 Mala som iba jeden pár gumičiek v tých pôvodných :-/
@anonym_autor Pokiaľ nemáš neštandardne tvarované uši, tak slúchadlá držia.

@anonym_autor a mala si na tych lacnejsich spravnu velkost tej gumicky ci ako to nazvat? Vacsinou to chodi v 3 velkostiach... malo by to sediet (asi bez ohladu na znacku). Mali sme aj take sunty za 50 eur aj lepsie sluchadla a vsetky sedeli...