icon

Inteligentné hodinky s okrúhlym rose gold dizajnom. Kde ich nájsť?

28. máj 2026

Ahojte, mám svoje apple watch, ale priznám sa, vizuálom sa mi nepáčia. Na niektorých ženách som si všimla také hodinky čierno - rose gold, s krásnym okrúhlym dispejom, vyzerali naozaj elegantne. Nemá prosím niekto také? Naozaj neviem aký je to druh. Hľadám ich, neviem ich nájsť, či sú to samnsung, xiaomi, alebo nejaká lacnejšia značka. Vedeli by ste mi dať link na vaše? Možno ich nájdem 🙂

katarinaba
28. máj 2026

Krasne hodinky ma Garmin - ale su skor zlate, alebo potom ruzove. Pozeraj Vivoactiv 6 (tam je nejaka ruzova), ak nevadi zlata, tak Venu 4 41 mm.
Ale velmi vela rosegold najdes na tych cinskych strankach, vyzeraju krasne. Ja som davno mala jedny a boli fajn. Sice to asi nie je vymakane ako Garmin, ale ako doplnok su pekne. A na vacsine hodiniek vies vymenit remienok, nemusis nosit silikonovy, mozes kupit kovovy.

anjelicek26
28. máj 2026

Garmin ma krasne ruzove alebo take perlove kremove... oboje su krajsie ako apple watch...

denisa_deniska
28. máj 2026

@anonym_autor Huawei Watch GT 6 41 mm NFC Gold Milanese ja mám tieto, upustila som z apple watch po dvoch sériach, pretože na mňa pôsobili príliš športovo, obliekam sa skôr elegantne. Mala som v hľadáčiku aj Garmin Venu, ale tiež pôsobia skôr športovejšie.

anonym_b76444
28. máj 2026
@denisa_deniska

@anonym_autor Huawei Watch GT 6 41 mm NFC Gold Milanese ja mám tieto, upustila som z apple watch po dvoch sériach, pretože na mňa pôsobili príliš športovo, obliekam sa skôr elegantne. Mala som v hľadáčiku aj Garmin Venu, ale tiež pôsobia skôr športovejšie.

@denisa_deniska
Ja mam uz 2 roky Huawei ziadne ine nemaju wireless nabijanie a vydrzia 7 dni

anonym_609992
28. máj 2026

Mám tieto