icon

Je Iphone lepší ako Samsung alebo Xiaomi?

Dnes o 13:27

Dobrý deň, má telefón iphone naozaj tak navrch oproti napr Samsung resp Xiaomi keď sa bavíme o tých istých cenových reláciách? Či ide čisto len o imidž? Peniaze v podstate nehrajú rolu,len ma zaujíma či ten telefón naozaj stojí za to... 🤔🤔🤔

klarissa25
Dnes o 13:30

Tak ked to vie iphone vydrzat 5-6 rokov kedze ma softverovu podporu tak ja som za iphone

nyusika
Dnes o 13:35

ako cerstva iphone pozitivna pisem, ze ano.
vnimam par zanedbatelnych minusov, ale vo vseobecnosti som teraz spokojnejsia, ako s androidom rovnakej technickej kategorie

anonym_12ae9e
Dnes o 13:37

Ja som bola anti Apple človek, do roku 2014, kedy som di kúpila svoj prvý Iphone 6 a potom Macbook. Nedá sa to porovnať. Odvtedy som verná Iphonom, ipadom, Macbookom 🙂.

motylik2559
Dnes o 13:39

@anonym_autor Ja to mam naopak, mala som Iphone a uz viac nie, vratila som sa k Samsungu a som max. spokojna🙂
Ale to mas tak, 100ludi, 100 nazorov🤷‍♀️🙂

nyusika
Dnes o 13:40
@anonym_12ae9e

Ja som bola anti Apple človek, do roku 2014, kedy som di kúpila svoj prvý Iphone 6 a potom Macbook. Nedá sa to porovnať. Odvtedy som verná Iphonom, ipadom, Macbookom 🙂.

@anonym_12ae9e ja som bola anti apple od 1998 do 2025 😀 😀

anonym_a0ccc3
Dnes o 13:43

nie

simca115
Dnes o 13:51

mám iphone baterka veľmi slabá ostatné som spokojná

anonym_12ae9e
Dnes o 13:52
@nyusika

@anonym_12ae9e ja som bola anti apple od 1998 do 2025 😀 😀

@nyusika prvý iPhone bol na Slovensku oficiálne uvedený v 07/2008 - iPhone 3G, ale rozšíril sa viac po roku 2010.

nyusika
Dnes o 13:54
@anonym_12ae9e

@nyusika prvý iPhone bol na Slovensku oficiálne uvedený v 07/2008 - iPhone 3G, ale rozšíril sa viac po roku 2010.

@anonym_12ae9e ved dobre...ospravedlnujen sa za toto, ams pravdu

ide o to, ze som bola iba android pozitivna od momentu, odkedy sa to deli na ios/android

dusa na mieste ?

anonym_12ae9e
Dnes o 13:55
@nyusika

@anonym_12ae9e ved dobre...ospravedlnujen sa za toto, ams pravdu

ide o to, ze som bola iba android pozitivna od momentu, odkedy sa to deli na ios/android

dusa na mieste ?

@nyusika rok 1998 je asi rok narodenia, ze? 🙂

13uzivatelka11
Dnes o 13:55

Áno, za mňa je to oveľa stabilnejší operačný systém, ktorý vydrží bez sekania a blbnutia niekoľko rokov, narozdiel od Android. Pri Androide je to skôr lotéria

nyusika
Dnes o 13:57
@anonym_12ae9e

@anonym_12ae9e nie, odhadujem, neviem to presne, ze som si vtedy kupila prvy mobil, samozrejme - nmt siet...pockaj, idem to vygooglit

nyusika
Dnes o 13:58
@anonym_12ae9e

@anonym_12ae9e tak som sa sekla o jeden rok 😀
1999, nie 1998

anonym_dc55ce
Dnes o 14:00

@anonym_autor vec zvyku - ja nič iné ako iphone jednoducho neviem používať, pre mňa majú ostatné telefóny neintuitívne rozhranie, ale môj priateľ zas presne opačne - jediné riešenie je skúsiť, na toto univerzálna rada neexistuje.

anonym_12ae9e
Dnes o 14:00
@nyusika

@anonym_12ae9e nie, odhadujem, neviem to presne, ze som si vtedy kupila prvy mobil, samozrejme - nmt siet...pockaj, idem to vygooglit

@nyusika ok, ja som vtedy mala tiež prvý mobil, malý Siemens c35 a sieť Eurotel.

nyusika
Dnes o 14:01
@anonym_12ae9e

@nyusika ok, ja som vtedy mala tiež prvý mobil, malý Siemens c35 a sieť Eurotel.

@anonym_12ae9e ja som mala modru vyklapacku - ericson
dovtedy som mala nejaku firemnu tehlu - nokiu

madeincssr
Dnes o 14:11
@nyusika

@anonym_12ae9e ja som mala modru vyklapacku - ericson
dovtedy som mala nejaku firemnu tehlu - nokiu

@nyusika ...teraz mame tehly 🙃, kukni napr. aka bola, vtedy manazerska, NOKIA 8210.

wade
Dnes o 14:12

Iphone nie je iba telefon, ale cely ekosystem. Mozes si podobny vybudovat aj s Androidom, ale nejako je ten apple viac integrovany. To je Iphone ako hlavny pracovny nastroj, Apple watch (na sport), s tym spojene Airpody - ktore sa automaticky prehadzujuna na Macbook, ked pridem domov z behania a idem rovno na pracovny call. Su to tiez airtagy v taskach deti a zdielanie lokality v ramci rodiny (uz mi to zachranilo 2 stratene detske telefony) a estremne nam to zjendodusuje logistiku. Je to ukladanie a zdielanie fotiek do icloudu ked mame z dovolenky fotky v 4 telefonoch. Aple TV ako kategoria sama o sebe. Na moje potreby je to vyborny ekosystem. Jedine s cim bojujem teraz je ze je Americky, ak to vypnu, tak som v pr...

anonym_64131b
Dnes o 14:19
@simca115

mám iphone baterka veľmi slabá ostatné som spokojná

@simca115 podobná skúsenosť, telefón ma 3 roky a baterka ako keby mal aspoň 6, za mňa sklamanie

anonym_ce2573
Dnes o 14:30

@anonym_autor
Pre mna len Samsung Galaxy, ale ja mam specificke poziadavky co iPhone nema, pouzivam zabudovane stylus pero plus fotim v zlych svetelnych podmienkach a hned komentujem a bateria vydrzi ovela viac.

madeincssr
Dnes o 14:32
@anonym_64131b

@simca115 podobná skúsenosť, telefón ma 3 roky a baterka ako keby mal aspoň 6, za mňa sklamanie

@anonym_64131b "najznackovejsie" smartfony oboch svetov su casto na tom s bateriou poslabsie. Ale mnohi ludia (vacsina?) nabijaju kazdy bozi den (aj ked este netreba), aj za cenu zhorsovania vydrze a vycyklovania si baterie.

anonym_64397f
Dnes o 14:43

Mám firemný andoid a súkromný iPhone, predtým som mala snahu prejsť na Samsung (tie vyššie kategórie) a vždy som najspokojnejšia s iphonom.

dorizzz
Dnes o 14:58

Ja ti neviem. Mala som vždy android, samsung. Vyššie rady samsungov boli vždy dobré. Naposledy som mala note10, fungoval dlho aj stále funguje (baterka je kaput) potom prechod na iphone. Ja v tom nevidím nejaký brutálny rozdiel. Ak si kúpiš samsung za 1500 a iphone za 1500, podľa mňa je to zhruba rovnaké. Oba ti budú slúžiť rovnako dobre. Iphone je trochu iny, ale dobre sa naň zvyká. Neviem či by som šla späť na android, nerozmýšľala som nad tým.
Ale napríklad dcéra má tiež iphone prvýkrát a nadáva naň 😃

nyusika
Dnes o 15:05
@madeincssr

@nyusika ...teraz mame tehly 🙃, kukni napr. aka bola, vtedy manazerska, NOKIA 8210.

@madeincssr viem, aké boli… tehla hlavne kvôli váhe 😂😂