icon

Je normálne, že powerbanka vypne nabíjanie slúchadiel?

22. aug 2026

Je normálne, že powerbanka po chvíli vypne nabíjanie puzdra od slúchadiel? Mobil z nej nabijem bez problémov, ale pri slúchadlách sa po pár minútach tvári, akoby k nej nič nebolo pripojené.

Napadlo mi, či to puzdro nemá jednoducho príliš malý odber a powerbanka ho preto prestane „vidieť“. Alebo by toto robiť nemala?

anonym_43dbf9
22. aug 2026

@anonym_autor áno normálne, skopíruj toto do google ki a tam ti to pekne rozpíše

jimmyy128
25. aug 2026

Trafila si to presne. Powerbanka sa po niekolkych sekundach pozrie, kolko prudu z nej zariadenie taha, a ked je to pod jej minimalnou hranicou, vyhodnoti to tak, ze uz nic pripojene nie je, a vypne sa. Puzdro od sluchadiel taha zlomok toho, co telefon, a ked je uz skoro plne, este menej. Takze to nie je pokazena powerbanka ani pokazene sluchadla.

Riesenie byva priamo v tej powerbanke. Vacsina novsich ma rezim niskeho prudu, zapina sa zvycajne dvojklikom na to tlacidlo, ktorym si kontrolujes stav nabitia. Pozri sa do navodu k tvojmu modelu, ci ho ma a ako sa spusta. Byva casovo obmedzeny, napriklad po dvoch hodinach sa sam ukonci, co puzdru bohato staci.

Ak ho tvoja powerbanka nema, funguje aj taky trik, ze do druheho portu zapojis sucasne nieco, co odobera viac, napriklad telefon. Powerbanka potom nema dovod vypnut a puzdro sa nabije popri tom.

Overit sa to da jednoducho. Daj puzdro do klasickej nabijacky do zasuvky. Ak sa tam nabije bez problemu, na sluchadlach nie je nic zle.