Ktoré Apple Watch sú pre ženu najlepšie?
Ahojte, nevie mi niekto poradiť? Rozmýšľam nad kúpou hodiniek Apple Watch, len neviem ktoré...Či Apple watch ultra či obyčajné Apple watch? Rada by som, aby mali dobrú výdrž baterky a by sa dal kúpiť zlatý remienok s kryštálmi na ne. Jednoducho, aby boli dobré a pekné zároveň na ženskej ruke. Neviete mi odporučiť/poradiť na ktoré sa mám zamerať?
Tiez odporucam vyskusat. Co sa tyka ultra (tie mam ja) - na zensku ruku budu uz fakt velke. Aj chlap musi mat vacsiu ruku, aby nevyzerali velke - a tiez, urcite k nim nebude pasovat zlaty remienok s krystalmi 🙂 su take sportove prilis. Moja manzelka nosi tie vacsie klasicke. Ak by som mal kupit bez vyskusania - tak kupim 11tky, 46 milimetrove - a ak nemas hlboko do vrecka, tak tu titanovu verziu rovno vo farbe GOLD (okolo 800 eur - ako PRO). A dodam, aj ked odporucania su - ze mas podla velkosti ruky kupovat mensie alebo vacsie - za mna hraju ulohy aj oci 🙂 ja by som na tie male nevidel
Začni otázkou, ako ich budeš používať. Ja som športovec, takže jednoznačne Garmin. V porovnaní s Garmin majú všetky Apple watch úplne smiešnu výdrž batérie a nič nevydržia. Ultra je z môjho pohľadu najviac športový model. Takže ak nie si športovec, tak ultra nemá žiadny význam pre teba. Podľa otázky, je najdôležitejší pre teba remienok. Tak si kúp hodinky, ku ktorým si vieš kúpiť remienok aký chceš mať
Podľa mňa žiadne Apple watch nebudú vyzerat na ženskej ruke dobre a nemajú dobrú batériu. 🤷♀️
Ak chceš hodinky s dobrou výdržou baterky, tak určite si nekupuj Apple Watch, tie majú výdrž tak 24h, menej pri aktívnom použití. Garmin jednoznačne, dámske sú model Venu, vydržia 1-2t
Ja mám Apple watch aktuálne SE 44mm, a som spoko, na ruke vyzerajú v pohode. Mám strednú ruku, ani ultra úzku, ani lopatu. Už sú to moje 3 tretie apple hodinky a vždy 44mm.
Tie Ultra su na šport najlepšie, s najlepšou výdržou, ale bohužial na žensku ruku sú celkom veľké a masívne. Ja mám priemernu ruku, a boli mi veľké. Ak chces hodinky a k nemu zlatý remienok, aby vyzerali skor fashion, tak najkrajšie k zlatému remienku budu zlaté titánové, model 11 - ale tie už su drahé, ale baterka je tam priemerná až podpriemerná. vydrží jeden - dva dni, podľa používania. Ak máš malú, úzku ruku, tak radšej zober ten menší model, aby ti správne sedeli na zápästí, a aby ti dobre merali a fungovali všetky funkcie správne. Chod do predajne a vyskušaj si všetky modeli na svojej ruke,
dobru vydrz apple watch nemaju, budes ich mat na nabijacke kazdu noc ☹ alebo kazdy druhy den. to naozaj chces?
oni naozaj nevydrzia dlho....
Podľa mňa žiadne Apple watch nebudú vyzerat na ženskej ruke dobre a nemajú dobrú batériu. 🤷♀️
@13uzivatelka11 a to sudis podla coho? lebo ja teda apple watch pouzivam, velkost primerana mojej ruke, farba rose gold a vyzeraju dost dobre, asi to bude len vec vkusu a nic ine 🙂

@tinkuska10 ako veľkú ruku máš? Si chudšia, tučnejšími? Podľa toho sa vyberá koľko mm. Za mňa si ich radšej chod aj tak vyskúšať do predajne