icon

Kúpa iPhone 13 mini z bazáru: Je tu niekto na pomoc?

23. apr 2026

Dobrý večer prosím vás je tu niekto kto sa vyzná v iphonoch ?
Chcemw kúpiť iphone 13 mini, a mame možnosť kúpiť s bazáru tento iphone zdravie batérie 87% ale displej je meniny a není originál môže to byť problém?? Ďakujem.

anonym_54a5e5
23. apr 2026

S tým už to pôjde iba dole vodou, ja sa ho stále držím kvôli mini veľkosti, ale baterka s podobným zdravím už dokopy nič nevydrží, zimu už asi s ním ani nedám

mullerova46
23. apr 2026

@anonym_autor pozri si radšej repasovany z originál stránky ktorá sa tomu venuje. Tam dávajú aj záruku na rok

autor
23. apr 2026
@anonym_54a5e5

S tým už to pôjde iba dole vodou, ja sa ho stále držím kvôli mini veľkosti, ale baterka s podobným zdravím už dokopy nič nevydrží, zimu už asi s ním ani nedám

@anonym_54a5e5 myslíte kvôli tomu displeju

autor
23. apr 2026
@mullerova46

@anonym_autor pozri si radšej repasovany z originál stránky ktorá sa tomu venuje. Tam dávajú aj záruku na rok

@mullerova46 on je s predajne kde robia telefóny som sa zle vyjadrila

anonym_54a5e5
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nie, menený displej nie je problém, ale tá staršia baterka

anonym_014e40
23. apr 2026

@anonym_autor
13 sa zacala vyrabat v 21 prestala v 23 takze kupujes loteriu

anonym_9274e5
23. apr 2026

ja som dcere kupila 13 s takou bateriou ale nie mini .. a jej uplne staci .. ma ho len na zakladne veci .. do skoly a domov .... takze zalezi aj kolko zan pytaju,na co ho potrebujes .. ak nemas viac penazi a nemozes si dovolit lepsie alebo nechces tak podla mna to nieje zle- ale ja som ho kupovala s rocnou zarukou

autor
23. apr 2026
@anonym_9274e5

ja som dcere kupila 13 s takou bateriou ale nie mini .. a jej uplne staci .. ma ho len na zakladne veci .. do skoly a domov .... takze zalezi aj kolko zan pytaju,na co ho potrebujes .. ak nemas viac penazi a nemozes si dovolit lepsie alebo nechces tak podla mna to nieje zle- ale ja som ho kupovala s rocnou zarukou

@anonym_9274e5 batéria je ôk pre mňa e displej je meneni a není original

mullerova46
23. apr 2026
@anonym_autor

@mullerova46 on je s predajne kde robia telefóny som sa zle vyjadrila

@anonym_autor tak to by som sa asi veľmi nebála keď to je z obchodu čo toto robí oficiálne 🙂 ak budeš mať záruku pár mesiacov tak to je fajn.

frflos_nespokojny
23. apr 2026

@anonym_autor všetko záleží od ceny a hlavne koľko času denne budeš venovať telefónu 😀. Baterku na mojom starom jablku som menil pri hodnote 80 percent po dlhých rokoch. Vymena bola síce lacná ale neoriginal. Po cca roku životnosť prudko klesla a preto som kúpil nový. Nebolo to síce kôli baterke, ale starobe 😀. Výbehový model.

maddie1711
23. apr 2026

Nekupuj ho.

elanor
23. apr 2026

ked uz, tak kup z overenej stranky co sa venuje repasovanym iphonom. (napr. take swappie)
A ked uz, taky co ma baterku novu.
87% zdravia baterky je na moj vkus a tie prachy malo.

anonym_a06a5a
24. apr 2026

@anonym_autor ahoj, teraz som objednavala dcere z jabkolevne.cz.... tam davaju este rok zaruku.. z bazaru s neoriginal dielom by som do toho nesla...

muzula
24. apr 2026
@elanor

ked uz, tak kup z overenej stranky co sa venuje repasovanym iphonom. (napr. take swappie)
A ked uz, taky co ma baterku novu.
87% zdravia baterky je na moj vkus a tie prachy malo.

"a tie prachy..." - ake prachy? Autorka tu niekde uviedla cenu?

elanor
24. apr 2026
@muzula

@muzula z neovereneho bazaru, s neoriginal vecami sa neoplati kupovat za ziadne peniaze, ani zadarmo.

lulana79
24. apr 2026

Ani swappie, ani iný obchod s repasovanými iPhone - po osobnej veľmi veľmi zlej skúsenosti - neodporúčam. Synovi po mesiaci odišiel display, išiel na reklamáciu, po mesiaci vrátili, 2mesiace fungoval a išiel zas na reklamáciu displaya, zas mesiac fungoval a zas išiel na reklamáciu. Ja už som chcela vrátiť peniaze, lenže tretia vada súvisela s dotykom a nie displayom, takže mi peniaze nechceli vrátiť. Takže zas bol mesiac na oprave. Potom nám ho vrátili. Synovi capol na zem a kúsok sa odbilo zo zadného krytu. O mesiac zas odišiel display a zas išiel na opravu. Ale keďže už bol mechanicky poškodený, tak už sa naň nevzťahovala záruka, musela by som si platiť. On si v lete chodil do sadu zarobiť naň, polku si platil on, zvyšok sme mu doplatili a ten mobil bol viac na reklamáciách, ako ho mal doma. Takže ani nie rok a kupovali sme mu nový. Nikdy viac žiadny použitý ani repasovaný. 400e sme len tak vyhodili do luftu.

autor
24. apr 2026
@muzula

@muzula 175e

frflos_nespokojny
24. apr 2026
@anonym_autor

@muzula 175e

@anonym_autor male zhrnutie. Je to minimalne 3 ročný model, ktory mal slabú baterku a ten tvoj ma k tomu zdravie baterky nízku. Cena je pre teba velmi priaznivá, ale hlavne aj na velke zamyslenie. Aj keby som telefon používal iba na volanie, tak sa ho vyhnem oblúkom.
Dosetri si a kup nieco ine. Hlavne repasom sa vyhni.

anonym_f77f40
26. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mne pride displej ,ktory nie je original problem. Mala som tak ,po zapnuti tel mi na display vyskocilo , ze nespoznava display, co problem az taky nebol.ale to ze nereagoval napr na klavesnici,alebo niekde to uz problem bol.syn mal tiez taky tel a ten isty problem. Myslim, ze sa neoplati.