icon

Iphone 11 Pro so zdravím batérie 73 percent

13. mar 2026

Oplatí sa kupa iphone 11 pro zdravie baterie 73 percent za 100? Ďakujem. Za rady 🙂

sissy27
13. mar 2026

@anonym_autor to je taka otazka ako ze ci sa mi oplati ist do Rima na dva dni 🤷‍♀️ no niekomu sa oplati a niekomu nie…
Ty musis vediet aky mas rozpocet, kolko ten telefon stoji a co od neho ocakavas. Baterka by sa mala dat vymenit normalne v apple za par €.

anonym_2f1a88
13. mar 2026

@anonym_autor nie kúp si radšej honor 400 za 300..e

autor
13. mar 2026

Tak ja sa pýtam tak všeobecne ci to je dobra kúpa a nie na modré reči

patriicia_
13. mar 2026

S takou batériou je telefón skoro nepoužívateľný takže určite si treba k cene prirátať aj cca 60€ na výmenu batérie a to už neviem či sa oplatí

sissy27
13. mar 2026
@patriicia_

S takou batériou je telefón skoro nepoužívateľný takže určite si treba k cene prirátať aj cca 60€ na výmenu batérie a to už neviem či sa oplatí

@patriicia_ to je prehnane tvrdenie. Moj ma 77% a normalne vydrzi cely den pouzivania. K “nepouzivatelnosti” ma este sakra daleko.

@anonymny autor tak vseobecne preco by som si kupovala pouzivanu 11 ktorej pomaly konci podpora, ked si mozem kupit novu 17 napriklad? Takze znova - niekomu sa mozno oplati a niekomu nie. Ty mas asi svoje dovody preco nad tym telefonom rozmyslas, iny ich nema.

autor
13. mar 2026
@sissy27

@patriicia_ to je prehnane tvrdenie. Moj ma 77% a normalne vydrzi cely den pouzivania. K “nepouzivatelnosti” ma este sakra daleko.

@anonymny autor tak vseobecne preco by som si kupovala pouzivanu 11 ktorej pomaly konci podpora, ked si mozem kupit novu 17 napriklad? Takze znova - niekomu sa mozno oplati a niekomu nie. Ty mas asi svoje dovody preco nad tym telefonom rozmyslas, iny ich nema.

@sissy27 mam iphone 16 lenže sa mi rozbil a potrebujem narýchlo nejaký druhý ktorý môžem používať zo dva mesiace preto sa pýtam.

sissy27
13. mar 2026
@anonym_autor

@sissy27 mam iphone 16 lenže sa mi rozbil a potrebujem narýchlo nejaký druhý ktorý môžem používať zo dva mesiace preto sa pýtam.

@anonym_autor ved ale ty si musis rozmysliet ci sa ti to oplati alebo nie preboha 🤦🏼‍♀️

hroma
14. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pred 2 mes som taky telefon predala.. sluzil perfektne, len teda treba nosit nabijacku pre istotu.. zvykol sa skor vybit ak sa pouzival, resp ak nie o nieco dlhsie vydrzal.. ale i tak treba

mvagusta
14. mar 2026

Oplati. Baterka na iphone 11 stoji tak 20e.

olimuc
14. mar 2026

Ak nema ine vady oplati… mam iphone 11 so 70 % … mojmu uz baterku nevymenia ma aj ine poskodenia (co mi je luto ale co uz)

danielad9
14. mar 2026

@anonym_autor Nie, bola by potreba vymena baterie a ta by ťa vyšla viac ako kúpa telefonu. Navyše 11ke končí podpora.

jimmyy128
3. aug 2026

Keďže sa toto vlákno stále zobrazuje vo vyhľadávaní, doplním pár čísel pre tých, čo riešia to isté. Batéria na 73 % nie je koniec sveta, ale v zime a pri náročnejších appkách už telefón vie nečakane zhasnúť aj pri 30 %. Výmena batérie za 20 € je cena samotného dielu z bazáru, v serióznom servise aj s prácou a zárukou na batériu treba rátať s vyššou sumou. Pre porovnanie – repasovaný iPhone 11 Pro s preverenou batériou sa dnes predáva okolo 210 – 220 € (napr. iguru.sk má A stav za 219 € so zárukou, podobne Swappie), takže kúpa za 100 € plus výmena batérie stále vychádza lacnejšie, ak je zvyšok telefónu v poriadku. Pred kúpou si nechajte ukázať aj počet cyklov a či je batéria originál.