icon

Kúpa iPhone 13 mini z bazáru: Je tu niekto na pomoc?

Dnes o 18:22

Dobrý večer prosím vás je tu niekto kto sa vyzná v iphonoch ?
Chcemw kúpiť iphone 13 mini, a mame možnosť kúpiť s bazáru tento iphone zdravie batérie 87% ale displej je meniny a není originál môže to byť problém?? Ďakujem.

anonym_54a5e5
Dnes o 18:26

S tým už to pôjde iba dole vodou, ja sa ho stále držím kvôli mini veľkosti, ale baterka s podobným zdravím už dokopy nič nevydrží, zimu už asi s ním ani nedám

mullerova46
Dnes o 18:45

@anonym_autor pozri si radšej repasovany z originál stránky ktorá sa tomu venuje. Tam dávajú aj záruku na rok

autor
Dnes o 18:50
@anonym_54a5e5

S tým už to pôjde iba dole vodou, ja sa ho stále držím kvôli mini veľkosti, ale baterka s podobným zdravím už dokopy nič nevydrží, zimu už asi s ním ani nedám

@anonym_54a5e5 myslíte kvôli tomu displeju

autor
Dnes o 18:51
@mullerova46

@anonym_autor pozri si radšej repasovany z originál stránky ktorá sa tomu venuje. Tam dávajú aj záruku na rok

@mullerova46 on je s predajne kde robia telefóny som sa zle vyjadrila

anonym_54a5e5
Dnes o 18:55
@anonym_autor

@anonym_54a5e5 myslíte kvôli tomu displeju

@anonym_autor Nie, menený displej nie je problém, ale tá staršia baterka

anonym_014e40
Dnes o 19:23

@anonym_autor
13 sa zacala vyrabat v 21 prestala v 23 takze kupujes loteriu

anonym_9274e5
Dnes o 19:25

ja som dcere kupila 13 s takou bateriou ale nie mini .. a jej uplne staci .. ma ho len na zakladne veci .. do skoly a domov .... takze zalezi aj kolko zan pytaju,na co ho potrebujes .. ak nemas viac penazi a nemozes si dovolit lepsie alebo nechces tak podla mna to nieje zle- ale ja som ho kupovala s rocnou zarukou

autor
Dnes o 19:31
@anonym_9274e5

ja som dcere kupila 13 s takou bateriou ale nie mini .. a jej uplne staci .. ma ho len na zakladne veci .. do skoly a domov .... takze zalezi aj kolko zan pytaju,na co ho potrebujes .. ak nemas viac penazi a nemozes si dovolit lepsie alebo nechces tak podla mna to nieje zle- ale ja som ho kupovala s rocnou zarukou

@anonym_9274e5 batéria je ôk pre mňa e displej je meneni a není original

mullerova46
Dnes o 19:47
@anonym_autor

@mullerova46 on je s predajne kde robia telefóny som sa zle vyjadrila

@anonym_autor tak to by som sa asi veľmi nebála keď to je z obchodu čo toto robí oficiálne 🙂 ak budeš mať záruku pár mesiacov tak to je fajn.