Lacnejšie smarthodinky na behanie: Amazfit vs Garmin
30. mar 2026
Čaute, hľadám dake lacnejšie smarthodinky na behanie a bicykel. Pozeral som Amazfit GTR 4, vyzerajú super a batéria vraj vydrží dva týždne. Chcem sa ale spýtať na presnosť GPS. Nerobí vám to dake kľučky v zázname keď bežíte v hustom lese? Mal som predtým staré Xiaomi a tie mi v polke trasy stratili signál. Oplatí sa priplatiť za Garmin, alebo tento Amazfit fakt stačí pre amatéra?
mala som garminky a odisli mi, aj som reklamovala a poslali nove, stalo sa im to iste (nabijanie, baterka vobec nevydrzala ten tyzden ako mala), vela nepresnosti v statistikach a to som kupovala vtedy nie najlacnejsie, okolo 350e stali, cakala som od nich viac, mna ten model dost sklamal

mala som amarfit bit lite, super hodinky, super merali na otvorenom priestranstve a baterka naozaj vydrzala nekonecno aj tri tyzdne aj ked som pouzivala gps...... ALE v lese, kde boli stromy uz presne nemerali...... vydrzali mi tri roky, na to moje "sportovanie" stacili, ale odislo mi podsvietenie, takze v podstate boli uz nepouzitelne, lebo v tme som na nich nevidela nic..... takze su v sufliku nepouzivan ☹
nesla som do novych Garmin ale Coros