icon

Výdrž batérie Apple AirPods Pro 2 po pol roku používania

29. máj 2026

caute, mam Apple AirPods Pro 2 asi pol roka a vsimol som si ze vydrz baterie sla dole, predtym som daval 5 hodin teraz sotva 3 a pol, pouzivam ich denne do prace, mate niekto podobnu skusenost, dik

biba_18
29. máj 2026

ja mám pro trojky a vydržia 8 hodín, dvojky by mali vydržať 6, a po nabití v puzdre až 30… 😏

jimmyy128
24. aug 2026

Pol roka a z piatich hodin tri a pol, to uz nie je bezne starnutie baterie. Apple na Pro dvojky uvadza az 6 hodin prehravania so zapnutym potlacenim hluku, takze aj tych tvojich povodnych 5 hodin bolo pod papierovou hodnotou a teraz si na necelych 60 percentach. Litiova baterka za pol roka takto nespadne, pokial nedostala teplo.

Dva testy, ktore ti povedia, ci ide o vadu alebo o pouzivanie. Prvy: daj jedno sluchadlo do puzdra a pouzivaj len druhe, potom naopak. Ak jedno vydrzi vyrazne menej, problem je v jednom kuse a riesi sa samostatne. Druhy: skus tu istu hodinu hudby s vypnutym potlacenim hluku a na rovnakej hlasitosti. Transparentny rezim a vysoka hlasitost beru podstatne viac, nez si vacsina ludi mysli.

Ak jedno sluchadlo evidentne zaostava, ide to rovno k predajcovi. Baterka sa v AirPods samostatne vymenit neda, su zalepene, Apple to riesi vymenou celeho sluchadla a mimo zaruky sa to plati. Pri pol roku pouzivania si hlboko v zarucnej dobe, takze nie je co riesit, kto to ma platit.

A jedna vec do buducna, lebo to je najcastejsia pricina: puzdro nechane v aute alebo na okne na slnku. Litiovku znici teplo, nie pocet nabiti.