icon

Lacnejšie smarthodinky na behanie: Amazfit vs Garmin

30. mar 2026

Čaute, hľadám dake lacnejšie smarthodinky na behanie a bicykel. Pozeral som Amazfit GTR 4, vyzerajú super a batéria vraj vydrží dva týždne. Chcem sa ale spýtať na presnosť GPS. Nerobí vám to dake kľučky v zázname keď bežíte v hustom lese? Mal som predtým staré Xiaomi a tie mi v polke trasy stratili signál. Oplatí sa priplatiť za Garmin, alebo tento Amazfit fakt stačí pre amatéra?

lucik194
30. mar 2026

mala som amarfit bit lite, super hodinky, super merali na otvorenom priestranstve a baterka naozaj vydrzala nekonecno aj tri tyzdne aj ked som pouzivala gps...... ALE v lese, kde boli stromy uz presne nemerali...... vydrzali mi tri roky, na to moje "sportovanie" stacili, ale odislo mi podsvietenie, takze v podstate boli uz nepouzitelne, lebo v tme som na nich nevidela nic..... takze su v sufliku nepouzivan ☹

nesla som do novych Garmin ale Coros

veronika27991
30. mar 2026

mala som garminky a odisli mi, aj som reklamovala a poslali nove, stalo sa im to iste (nabijanie, baterka vobec nevydrzala ten tyzden ako mala), vela nepresnosti v statistikach a to som kupovala vtedy nie najlacnejsie, okolo 350e stali, cakala som od nich viac, mna ten model dost sklamal