Má zmysel investovať do Apple Watch?
Zdravím, používam iPhone a rozmýšľam nad Apple Watch Series 10. Páči sa mi predstava notifikácií, sledovania pohybu a zdravia, ale nie som si istá, či by som ich naozaj využívala dlhodobo.
Máte ich niekto? Používate ich aj po prvotnom nadšení, alebo po pár mesiacoch skončili v šuflíku?
@anonym_autor Vraziť peniaze do Apple watch nie je investícia. Investícia je použitie peňazí tak, že ti následne generujú zisk. Kúpa hodiniek je spotrebný výdaj, je to spotrebný tovar.
Či spotrebný tovar potrebuješ alebo či ho využiješ, záleží čisto od teba. Ak máš túžbu vlastniť Apple watch a máš na to peniaze, tak si ich kúp. Bude to čisto len uspokojenie tvojich potrieb. Ak ti to prinesie radosť a vieš účel ich využítia, tak si tú radosť urob. Ak ale už teraz vieš, že ich odložíš do šuflíka, tak je možné, že to budú zbytočne vyhodené peniaze.
Ja svoje stare 5ky nosim uz roky rokuce. Ale teda investicia to nie je, iba vacsi vydavok
Mne nevyhovovali, predala som ich. Keďže ja mám dosť fyzických aktivít, používané boli stále a vydržia nabité ozaj iba chvíľku, neustále ich nabíjať - na to som fakt nemala nervy. 🙂 Inak akože funkciami celkom fajn, ale zase to nie je nič, čo by moje Garminy nezvládli. Teraz mám tie a nemenila by som. Lacnejšie a dlhšie vydržia..týždeň, niekedy aj viac.
mám síce apple watch 8, zdedila som ich, no nedám na ne dopustiť, jedine tá baterka má slabú výdrž 🤔 ak chceš z dlhodobého hľadiska, skôr by som siahla po garminoch, keď aj pôjdeš na dovolenku a náhodou zabudneš nabíjačku, pôjdu aj cena je lepšia 😀
na to, čo ste uviedli stačia aj SE 2022? asi taký rok, ja mám SE 2020, už 6 rok ťahajú, stále im vydrží baterka rovnako 1 deň ako na začiatku :D možno vtedy vydržala deň a 1/2, na bežnú činnosť v pohode, nabité relatívne rýchlo, ale neviem si predstaviť s nimi mať každý deň nejaké aktivity zapnuté, to asi dávajú len ťažko s výdržou :D
ak si pripravena kazdy den ich davat na nabijacku, smelo do toho. lebo baterka im vydrzi iba jeden den .....
Vyuzijes 10?
Mne na cvicenie telefonovanie platenie a spravy uplne stacia SE.
Zato moj otec /81r/ ma 10🙃 s meranim ekg . Co on teda fakt vyuziva. Ked si ich kupil, odpadla som z neho.

@anonym_autor po 2 mesiacoch v sufliku